Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Орлюка Євгенія

.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
08.10.2015
Размер:
13.37 Кб
Скачать

Орлюка Євгенія

1Сі-14б

Майже у кожної людини у житті настає час, коли, закінчивши школу, потрібно обирати свою подальшу долю, свій шлях. От і переді мною в свій час також стояв вибір, але я свій вибір зробив ще у 9-му класі! Я дуже сильно хотів вступити до ВНТУ саме на наш факультет, та на спеціальність «Системна інженерія»! І на протязі 3-х років в школі я робив все для цього, також хочу відзначити, що на початку 10-го класу, щоб підвищити свої шанси до вступу, я вступив на 1 курс заочної фізико-математичної школи, центру довузівської підготовки при ВНТУ і на протязі 2-х років навчався тут. І мої мрії збулись , я здійснив свою мрію – я вступив саме туди, куди дуже хотів, ще й на державну форму навчання!

Хочу відзначити той факт, що я сам вибрав свою професію, батьки не стали мене відговорювати і переконувати іти в інший університет, тому що я себе ніде більше не бачу як в техніці та ІТ-технологіях.

Закінчуючи 1-й курс, я хочу сказати, що я жодного разу не пожалів, що поступив сюди, на своїй спеціальності я бачу реальні перспективи у майбутньому і можливість трудовлаштування. Я вже отримав тут деякі базові знання, звісно в порівнянні з тим, що буде далі - це звісно мізер, але якщо порівняти зі шкільними знаннями, то це дуже великі знання, особливо в програмуванні, комп’ютерній графіці та в інших предметах.

Як я вже казав: люди моєї професії можуть без проблем трудовлаштуватись в престижну компанію і отримувати досить велику заробітну плату, що зараз дуже важливо.

Але для цього потрібно бути СПРАВЖНІМ ПРОФЕСІОНАЛОМ У СВОЇЙ СПРАВІ.