Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Ромашко / Вступ

.doc
Скачиваний:
19
Добавлен:
19.05.2015
Размер:
36.35 Кб
Скачать

Вступ

В Україні в умовах ринкової економіки гостро постає питання підтримання сільськогосподарської техніки в робочому стані для своєчасного і високоякісного виконання усіх польових робіт. Тому раціональній, економічно-вигідній організації ремонту і сільськогосподарських машин можна вирішити тільки комплексно, маючи добре організовану і технічно оснащену ремонтну базу.

Трансформація майнових відносин у сільському господарстві, реструктуризація КСП, поява конкретного власника основних засобів виробництва, в тому числі землі, машин і обладнання, ремонтно-обслуговуючої бази вимагає вирішення ряду теоретичних і практичних питань, спрямованих на розвиток ринку технічного забезпечення сільськогосподарського виробництва, удосконалення його структури, взаємовідносин між виробниками технічних засобів, постачальницькими, техсервісними та машинно-технологічними обслуговуючими формуваннями і покупцями машин та послуг.

Агротехнічний сервіс концентрує в собі найбільш кваліфіковані інженерно-технічні кадри АПК, ефективне використання яких є найважливішою умовою збалансованого розвитку.

В процесі виконання ремонтних і робіт з технічного обслуговування (ТО) одним із питань раціональної організації виробничого процесу є питання формування робочих місць і підбір кваліфікованих фахівців. При цьому необхідно використовувати наявну технічну базу і трудові ресурси так, щоб підприємство агротехнічного сервісу виконувало весь запланований об'єм робіт з мінімальними експлуатаційними витратами, і в передбачені терміни.

Соседние файлы в папке Ромашко