Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

СИЯНОВ / 9 б Тематика до курсов проектів

.doc
Скачиваний:
8
Добавлен:
17.05.2015
Размер:
35.33 Кб
Скачать

ТЕМАТИКА КУРСОВИХ проектів З дисципліни

МЕТАЛЕВі конструкції”

  1. Проектування металевих конструкцій каркаса виробничої будівлі.

  2. Розрахунок металевих конструкцій цеху з виробництва автомобілів.

  3. Каркас корпуса виробничого обладнання. Розрахунок і конструювання.

  4. Металеві конструкції виробничої будівлі.

  5. Проектування металевих конструкцій виробничого приміщення.

  6. Розрахунок металевої позацентрово-стиснутої колони, ферми покриття і підкранової балки.

  7. Металеві конструкції виробничої будівлі, які з’єднуються з металевими позацентрово-стиснутими колонами. Розрахунок і конструювання.

  8. Проектування несучих металевих конструкцій каркаса промислового цеху.

  9. Задачі розрахунку позацентрово-стиснутої колони, ферми покриття і підкранової балки.

  10. Визначення внутрішніх зусиль, підбір перерізів і розрахунок вузлів металевих конструкцій каркаса виробничої будівлі.

  11. Виконання компонувальних розрахунків і проектування каркаса цеху з виготовлення будівельних матеріалів.

  12. Конструкції каркаса виробничого корпусу заводу металевих конструкцій. Розрахунок і проектування.

  13. Зведення каркаса для приміщення складування залізобетонних виробів. Компонування, розрахунок і конструювання.

  14. Розробка креслень об’єкта для складання сільськогосподарських машин.

  15. Використання ступінчастих металевих колон наскрізного перерізу для сприйняття навантаження від металевих підкранових балок і ферм покриття. Розрахунок і проектування конструкцій.

  16. Вирішення задач розрахунку металевого випробувального зразка, до складу якого входять позацентрово-стиснута колона, підкранова балка і ферма покриття.

  17. Використання складеного перерізу для розрахунку металевих підкранових балок, ступінчастих колон і ферм покриття.

  18. Каркас виробничої будівлі. Проектування несучих металевих конструкцій, які сприймають статичні і динамічні навантаження.

  19. Виконання розрахунків складеної підкранової балки, складеної ферми покриття і складеної наскрізної колони. Розрахунок і проектування вузлів.

  20. Створення комп’ютерної моделі металевого каркаса виробничого цеху з мостовими кранами і розрахунок його елементів.

  21. Проектування металевих позацентрово-стиснутих колон, підкранових балок і ферм покриття для об’єкта промислового призначення.

  22. Використання залізобетонних плит в якості захисного елемента покриття виробничої будівлі. Розрахунок конструкцій і вузлів.

  23. Металеві прогони в складі покриття виробничого цеху заводу з виготовлення автозапчастин. Проектування елементів каркаса.

  24. Підбір перерізів підкранової балки, наскрізної позацентрово-стиснутої колони і ферми покриття та конструювання вузлів.

  25. Зварні і болтові з’єднання в розрахунках металевих конструкцій каркаса виробничої будівлі з мостовими кранами.

  26. Проектування металевих конструкцій каркаса виробничої будівлі від дії статичних і динамічних навантажень.

  27. Розрахунок металевих конструкцій цеху з виробництва автомобілів за умови наявності мостових кранів.

  28. Каркас корпуса виробничого обладнання, який сприймає вертикальні і горизонтальні навантаження. Розрахунок і конструювання.

  29. Металеві конструкції виробничої будівлі, обладнаної мостовими кранами.

  30. Проектування металевих конструкцій виробничого приміщення за умови дії статичних і динамічних навантажень.

  31. Розрахунок металевої позацентрово-стиснутої колони, ферми покриття і підкранової балки від вертикальних і горизонтальних навантажень.

  32. Металеві конструкції виробничої будівлі, які з’єднуються з металевими позацентрово-стиснутими колонами і сприймають дію статичних і динамічних навантажень. Розрахунок і конструювання.

  33. Проектування несучих металевих конструкцій каркаса промислового цеху з мостовими кранами.

  34. Задачі розрахунку позацентрово-стиснутої колони, ферми покриття і підкранової балки від дії можливих прикладених навантажень.

  35. Визначення внутрішніх зусиль, підбір перерізів і розрахунок вузлів металевих конструкцій каркаса виробничої будівлі за умови дії статичних і динамічних навантажень.

  36. Виконання компонувальних розрахунків і проектування каркаса цеху з виготовлення будівельних матеріалів, у складі якого передбачений рух мостових кранів.

  37. Конструкції каркаса виробничого корпусу заводу металевих конструкцій. Розрахунок і проектування з урахуванням дії статичних і динамічних навантажень.

  38. Зведення каркаса з можливістю руху мостових кранів для приміщення складування залізобетонних виробів. Компонування, розрахунок і конструювання.

  39. Розробка креслень об’єкта для складання сільськогосподарських машин при дії статичних і динамічних навантажень.

  40. Використання ступінчастих металевих колон наскрізного перерізу для сприйняття навантаження від можливих навантажень, металевих підкранових балок і ферм покриття. Розрахунок і проектування конструкцій.

  41. Вирішення задач статичного і динамічного розрахунку металевого випробувального зразка, до складу якого входять позацентрово-стиснута колона, підкранова балка і ферма покриття.

  42. Використання складеного перерізу для розрахунку металевих підкранових балок, ступінчастих колон і ферм покриття в будівлі з мостовими кранами.

  43. Каркас виробничої будівлі. Проектування несучих металевих конструкцій, які сприймають можливий комплекс навантажень.

  44. Виконання розрахунків складеної підкранової балки, складеної ферми покриття і складеної наскрізної колони з урахуванням статичних і динамічних навантажень. Розрахунок і проектування вузлів.

  45. Створення комп’ютерної моделі металевого каркаса складального цеху заводу металевих конструкцій з мостовими кранами і розрахунок та конструювання його елементів.

  46. Проектування металевих позацентрово-стиснутих колон, підкранових балок і ферм покриття для об’єкта промислового призначення від дії статичних і динамічних навантажень.

  47. Використання залізобетонних плит в якості захисного елемента покриття виробничої будівлі. Розрахунок конструкцій і вузлів за умови наявності мостових кранів.

  48. Металеві прогони в складі покриття виробничого цеху заводу з виготовлення автозапчастин. Проектування елементів каркаса з урахуванням можливих навантажень.

  49. Підбір перерізів підкранової балки, наскрізної позацентрово-стиснутої колони і ферми покриття та конструювання вузлів в будівлі з мостовими кранами.

  50. Зварні і болтові з’єднання в розрахунках металевих конструкцій каркаса виробничої будівлі за умови дії статичних і динамічних навантажень.

Соседние файлы в папке СИЯНОВ