Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ВСТУП.docx
Скачиваний:
4
Добавлен:
01.05.2015
Размер:
29.24 Кб
Скачать

1.5 Існуюче водопостачання

В нинішній час усі водо споживачі живляться водою із артезіанських свердловин, які розташовані на території підприємства, але ці свердловини незадовільняють повної потреби у воді згідно існуючих норм не кажучи вже про перспективу на 15 років. Тільки частково на окремих вузлах проходить водопровід з чавунних і азбестоцементних труб діаметром 100мм. Навколо свердловин відсутня зона санітарної охорони. Ось чому водопостачання підприємства і всіх його водо споживачів затруднене. Існуюче обладнання свердловин застарілих марок.

Приміщення насосних станцій потребує реконструкції. Використання укладених труб можливе, якщо їх діаметр не менший розрахункових і якщо їхній стан задовільний, це покаже їх випробування.

1.6 Обгрунтування необхідності водопроводу

У зв’язку з тим що існуючі свердловини не забезпечують в достатній кількості водоспоживання, необхідно передбачити буріння двох свердловин(взаємноміняючих).Для того,щоб задовільнити всіх споживачів водою в достатній кількості (що диктується нормами водопостачання) і достатньої кількості і якості, потрібно прокласти водопровід по всіх вулицях, а кругом свердловин передбачити зони санітарної охорони.

Всі перечислені фактори говорять про те, що потрібно скласти проект централізованого вадо проводу для вказаного товариства.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]