Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
36
Добавлен:
25.04.2015
Размер:
25.17 Кб
Скачать

Вступ

Технічна експлуатація автомобілів як галузь практичної діяльності - це комплекс технічних, соціальних, економічних та організаційних заходів, які забезпечують підтримку автомобільного парку в справному стані при раціональних витратах трудових і матеріальних ресурсів і забезпечення нормальних умов праці і побуту персоналу. Ефективність технічної експлуатації автомобілів забезпечує інженерно-технічна служба.

Однією з найважливіших проблем, що стоять перед автомобільним транспортом, є підвищення експлуатаційної надійності автомобілів. Вирішення цієї проблеми, з одного боку, забезпечується автомобільною промисловістю за рахунок випуску більш надійних автомобілів, з іншого - вдосконаленням методів технічної експлуатації автомобілів. Це вимагає створення необхідної виробничої бази для підтримки рухомого складу в справному стані, широкого застосування прогресивних і ресурсозберігаючих технологічних процесів ТО і ремонту, ефективних засобів механізації, роботизації і автоматизації виробничих процесів,підвищення кваліфікації персоналу, розширення будівництва та поліпшення якості доріг. Забезпечення працездатності та реалізація потенційних властивостей автомобіля, закладених під час створення (зокрема, експлуатаційної надійності), зниження витрат на утримання, ТО та ремонт, зменшення відповідних простоїв.

Метою виконання курсового проекту з дисципліни ’’Технічна експлуатація автомобілів’’ на тему: “Розрахунок агрегатної дільниці для комплексного АТП” є вивчення техніко-економічного обґрунтування, розрахунково-організаційної та конструкторської частини,а також безпека життєдіяльності під час виконання певних робіт і в цілому на підприємстві.

Соседние файлы в папке Osadchy_V_P_RA_3-1_Kursovy_Proekt_TEA