Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Prav_osn_upravl_v_SE.doc
Скачиваний:
13
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
264.7 Кб
Скачать

2.5.5.2.Методичні рекомендації до виконання обов’язкових видів самостійної роботи студентів з дисципліни “Правові основи управління у сфері економіки”

Навчальним тематичним планом дисципліни “Правові основи управління у сфері економіки” передбачена обов‘язкова самостійна робота студентів денної форми навчання по опрацюванню окремих питань (тем) курсу, виконання навчальних домашніх завдань у письмовій формі.

Така самостійна робота передбачає необхідність самостійного опанування студентами основних теоретичних положень, категорій, термінів, що використовуються даною навчальною дисципліною, а також самостійне оволодіння основними методами наукового дослідження та розвиток самостійного теоретичного правового мислення.

Опрацьовуючи самостійно матеріал студенти зобов‘язані використовувати джерела, що запропоновані в загальному списку рекомендованих джерел, а також керуватись останніми редакціями нормативно-правових актів, що, в свою чергу, дасть можливість уникнути використання норм та положень, що втратили чинність.

Формами контролю виконання студентами самостійної роботи є усне опитування та перевірка правильності виконання письмових навчальних завдань під час семінарських (практичних) занять та в години ІКР.

Оцінювання. За результатами систематичного та успішного виконання обов‘язкових видів самостійної роботи з курсу студент отримує 45 балів від загальної кількості балів семестрового поточно-модульного контролю знань.

30 Балів – за роботу на семінарському занятті.

Ціна одного семінарському занятті з дисципліни становить 2 бали (1 бал за письмову контрольну роботу (включаючи експрес-контроль, що проводиться в усній чи письмовій формі у вигляді тестів, задач, кейс-методів або в інших формах за вибором викладача і 1 бал за усне опитування теми включаючи роботу в малих групах.

(15 семінарських занять максимум по 2 бали = 30 балів)

Критерії оцінювання:

1 бал за написання контрольної роботи чи усну відповідь студент отримує, якщо всі відповіді викладені абсолютно вірно.

0,75 – якщо в письмовій роботі чи при усній відповіді все викладено загалом вірно, але в декількох питаннях є незначні неточності.

0,5 – якщо в письмовій роботі чи при усній відповіді одна з відповідей викладена неповно, невірно чи не викладена взагалі, або всі питання роботи мають неточності.

0,25 – якщо письмова робота чи усна відповідь викладені неповно, невірно або окремі питання не викладені взагалі, а решта роботи є правильною.

0 – якщо всі питання письмової роботи чи усна відповідь викладені невірно, або містять суттєві помилки, або не викладені взагалі.

5 балів - за виконання навчальних домашніх завдань (5 завдань, що оцінюються в 1; 0,75; 0, 5; 0,25; 0 балів кожне).

10 балів – за модульний контроль, що проводить після опрацювання 1-6 теми шляхом усного опитування кожного студента.

Практичні письмові завдання

              1. КАФЕДРА КОНСТИТУЦІЙНОГО ТА АДМІНІСТРАТИВНОГО ПРАВА КНЕУ

Навчальна дисципліна – “Правові основи управління у сфері економіки” Завдання № 1

студентам на самостійну підготовку до практичного заняття на тему

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]