Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
contr_audit_6508_fin_1.doc
Скачиваний:
16
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
337.92 Кб
Скачать

3. Система ліквідації академічної заборгованості з дисципліни «Аудит»

Студенти, які за результатами поточного контролю отримали незадовільну оцінку FX (тобто від 21 до 59 балів), мають право повторно скласти залік за власною заявою: один раз викладачу, другий – комісії, яка створюється деканом.

Студенти, які за результатами поточного контролю отримали незадовільну оцінку F (тобто від 0 до 20 балів) подають заяву на повторне вивчення дисципліни. Студенти, які за результатами повторного вивчення дисципліни одержали незадовільну оцінку (FX або F), подають заяву на останнє перескладання комісії, яка створюється деканом факультету. Студенти, які за результатами поточного контролю отримали незадовільну оцінку F і не пройшли вчасно повторного вивчення дисципліни, відраховуються з університету.

8. Особливості поточного контролю знань студентів заочної форми навчання

Об’єктом поточного контролю знань студентів заочної форми навчання є домашні письмові (контрольні) роботи, які складені у формі індивідуальних завдань.

Індивідуальні завдання для домашнього самостійного виконання видаються під час установчої сесії або по її закінченні. У міжсесійний період проводяться групові чи індивідуальні консультації за графіком, складеним кафедрою і доведеним до відома студентів під час установчих лекцій.

За місяць до початку сесії студенти здають або пересилають поштою на кафедру виконані домашні роботи. Дата подання робіт фіксується на кафедрі в спеціальному журналі.

Самостійно виконані домашні письмові роботи перевіряються викладачем у семиденний термін, і в разі недопущення їх до захисту, повертаються студентам для доопрацювання.

Під час сесії студенти захищають свої домашні роботи в ході співбесіди з викладачем виконують модульну контрольну роботу.

Домашня контрольна робота оцінюється за шкалою в діапазоні від 0 до 70 балів (теоретичні питання – від 0 до 10 балів кожне; практичне в діапазоні від 0 до 20 балів ).

Результати модульного контролю оцінюються за шкалою від 0 до 20 балів

Виконання індивідуальних завдань оцінюється за шкалою від 0 до 10 балів

Контрольні роботи для студентів заочної форми навчання.

Мета контрольної роботи – закріпити теоретичні знання з аудиту, набути навичок роботи з різними джерелами інформації, реферативного викладу матеріалу, що вивчається, та вирішення практичних завдань аудиторських перевірок і оформлення робочих і підсумкових документів аудитора.

Контрольну роботу виконують відповідно до навчального плану за одним з наведених варіантів завдань, який студент обирає за двома останніми цифрами номеру своєї залікової книжки згідно таблиці:

Номери завдань

1

2

3

4

5

...

25

останні

01

02

03

04

05

...

25

дві цифри

26

27

28

29

30

...

50

номера залікової

51

52

53

54

55

...

75

книжки студента

76

77

78

79

80

...

00

Номер залікової книжки необхідно вказати на титульній сторінці контрольної роботи. У разі відсутності цих відомостей контрольна робота повертається студенту без рецензування і не зараховується.

У процесі виконання контрольної роботи з кожного питання необхідно ознайомитися зі змістом законодавчих актів, нормативно-інструктивних документів, оцінювати спеціальну літературу (підручники, навчальні посібники тощо).На основі отриманої інформації дати стислі відповіді (реферативно) на поставлені питання і вирішити поставлені завдання.

Оформлення контрольної роботи аналогічно оформленню реферату (титульна сторінка, відповіді та рішення, список використаної літератури).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]