Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
KP_KSKh_Gruden.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
07.03.2015
Размер:
581.63 Кб
Скачать

3.2 Титульний аркуш звіту

3.2.1 В альбомі документів цей аркуш має назву «Звіт про виконання курсового проекту». Він фактично виконує функції аркуша затвердження всього звіту, так як містить наступні підписи: безпосереднього виконавця проекту (студента), керівника проекту (викладача), затверджуючого (завідувача кафедрою). Оформлення титульного аркуша здійснюється згідно вимог стандарту університету СТВНЗ-ХПІ-2.01 [ ].

3.2.2 Кодове позначення, яке міститься на цьому аркуші і однозначно ідентифікує документ (звіт), включає (див. п. 3.1.4.3): шифр групи, номер залікової книжки, абревіатури виду документа і аркуша затвердження, наприклад:

КІТ-15А. 022887. 007 ДКП-АЗ

3.2.3 Форма титульного аркуша звіту про виконання курсового проекту приведена у Додатку ???

3.3 Анотація

3.2.1 Анотація призначена для початкового ознайомлення зі звітом. Тому вона повинна включати, в дуже сконцентрованому вигляді, основні відомості про розробку (включаючи висновки).

3.2.2 Анотація виконується трьома мовами (українською, російською та англійською).

(Машинний переклад при цьому не слід використовувати через суттєве порушення правил граматики. Так, наприклад, переклад на англійську мову словосполучення “слово до слова” дає цілком безглуздий результат через порушення англійського порядку слів у реченні. При виявленні такого порушення, хоча б і одноразового, проект слід повертати автору на доробку!).

3.2.3 Анотація, як і реферат, оформлюється згідно з вимогами державного стандарту 7.9-95 а також стандарту університету СТВНЗ-ХПІ-3.01 [ ] на одному аркуші.

Обсяг анотації – 5-10 рядків тексту. Анотація складається трьома мовами: українською, російською та англійською мовами (назва англійською мовою - Abstracts). Всі три варіанти анотації розміщаються на одному аркуші формату А4.

На відміну від реферату анотація не містить даних про кількість аркушів, ілюстрацій, використаних джерел інформації в даному документі, а також ключові слова. Рамки та основний надпис (штамп) на цьому аркуші також не роблять.

3.2.4 Приклад анотації приведено в ??????

ТЗ удалено

3.4 Зміст і оформлення пояснювальної записки

3.4.1 Титульний аркуш пз

Титульний аркуш пояснювальної записки має назву «Пояснювальна записка». Він, як і титульний аркуш звіту (див. п. 3.1.1.2), також фактично виконує функції аркуша затвердження даного документу.

Кодове позначення, яке міститься на цьому аркуші і однозначно ідентифікує документ (пояснювальну записку), включає (див. п. 3.1.4.3): шифр групи, номер залікової книжки, абревіатури виду документа, наприклад:

КІТ-32А. 093217. 007 ПЗ

Форма титульного аркуша пояснювальної записки курсового проекту приведена у Додатку ???

3.4.2 Структура та зміст реферату

Реферат призначений для початкового ознайомлення з пояснювальною запискою. Тому він, як і анотація, повинен включати, в дуже сконцентрованому вигляді, основні відомості про розробку (включаючи висновки).

Реферат, як і анотація, оформлюється згідно з вимогами державного стандарту 7.9-95 а також стандарту університету СТВНЗ-ХПІ-3.01 [ ].

Реферат складається українською мовою і розміщується на одному аркуші формату А4 з необхідними рамками і основним надписом (штампом) для текстової документації згідно вимог ЄСКД. Рекомендований середній обсяг реферату становить 600 друкованих знаків.

Реферат повинен містити: відомості про об’єм ПЗ (кількість аркушів, ілюстрацій, використаних джерел інформації); ключові слова (найбільш значущі слова з тексту ПЗ для забезпечення автоматизованого пошуку); текст реферату (повністю повторює анотацію!). Ці складові реферату рекомендується відокремлювати одну від одного одним порожнім рядком.

Кількість ключових слів і словосполучень становить від 5 до 15

Приклад реферату приведений в розділі 6 (Приклад оформлення курсових проектів).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]