Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Desktop_1 / ответы

.doc
Скачиваний:
17
Добавлен:
15.02.2015
Размер:
28.67 Кб
Скачать

Почему моя Система?

  1. Існуючі системи винятково комерційні.

  2. Їх ціна надто висока (від 900 доларів), а для моєї системи потрібен лише фотоапарат або веб-камера. б

  3. Т.я. системи у даному напрямку актуальні, необхідно розглядати та досліджувати перспективні варіанти.

  4. Теорія представлена у відкритому доступі в обмеженому об’ємі.

  5. При покупці дорогої скд покупець не дізнається алгоритм її дії.

Зачем брать вероятность 0,99 а потом 0,7?

Можна вибрати довірчий інтервал менший, але чим вище буде це число тим точніший буде еталон, 0,99 відноситься до формування еталону, а 70% вже для іншої процедури: автентифікації – дозволяє регулювати вірогідності 1го та 2го роду.

Почему 70%?

Це компромісна величина, щоб уменшити вірогідність 1го роду и не дуже збільшити 2го роду. Для того щоб обрати інше, більше число, потрібно проводити глибокий статистичний аналіз, потрібно до аналізу долучити багату кількість людей з однаковими типами обличчя.

Почему мера Хемминга?

цей метод простий і зрозумілий; а головною цілю був 3ий блок – блок розрахунку біометричних параметрів, цей метод був обраний для того щоб не витрачати зайвий час.

Какие еще есть методы?

Чебышева, манхеттена и эвклида.

Почему надо выделять самим параметры?

Звичайно ви праві, це повинна робити програма, але створення повного циклу автентифікації включає до себе декілька трудомістких та наукомістких блоків, кожній з них сам по собі може бути темою цільного дослідження. Починати роботу з блоку розпізнавання образів порахувала нелогічним, тому що чисельні дані які ми отримаємо з цього блоку прямо залежать від блоку розрахунку біометричних параметрів, і якщо виявиться що програма автоматично розставляє точки, але по цих крапках блок розрахунку біометричних параметрів не працює, то виявиться, що ця робота була марною. Тому спочатку було прийнято рішення Розробити методику розрахунку вектору біометричних параметрів людини за рисами обличчя і перевірити її працездатність.

Результати роботи говорять про те, що в цьому напрямку можна працювати далі, але в рамках дипломної роботи виконано достатній обсяги робіт.

Соседние файлы в папке Desktop_1