Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Отчет о ПроизвПрактике

.doc
Скачиваний:
18
Добавлен:
11.02.2015
Размер:
219.14 Кб
Скачать

Відзив і оцінка роботи студента на практиці

керівником від підприємства

ТОВ фірма «Антарес-ЮВ»

(назва підприємства)

Студентка ХНЕУ ім.С. Кузнеця Дмітрієва Аліна Вікторівна. проходила виробничу практику в ТОВ фірмі «Антарес-ЮВ» у якості помічника бухгалтера.

На протязі трьох тижнів з 30.09.2013р. по 23.11.2013р. Дмітрієва А.В. уважно та відповідально відносилася до виконуваної роботи. Приймала участь у вивченні варіантів податкової оптимізації бухгалтерського обліку, допомагала економістам розраховувати рентабельність нових видів послуг та робіт, намагалася проводити аналіз господарської діяльності підприємства за останні два роки, ознайомилась з порядком ведення різноманітних ордерів та журналів, з порядком зберігання бланків суворої звітності, приймала участь в різноманітній повсякденній роботі.

Всю доручену роботу виконувала відповідально та у строки. Прагнула здобувати нові знання для того, щоб бути ще кориснішою на базі практиці. Неодноразово надавала допомогу співробітникам фінансової служби організації. Керівництво бухгалтерії та самої організації оцінює роботу Дмітрієвої А.В. «на відмінно».

Зауважень щодо проходження Дмітрієвою А.В. практики немає.

Підпис керівника практики від підприємства __________________________________

Печатка " ___25__" __листопада__2013 р.

Відзив і оцінка роботи студента на практиці

керівником від університету

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Звіт захищено з оцінкою ___________________________________________________

Підпис керівника практики від університету ___________________________________

" _____" ____________________2013 р.