Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
маркетинг 3 курс ргр / маркет. ргр 2.docx
Скачиваний:
15
Добавлен:
13.02.2021
Размер:
45.34 Кб
Скачать

Висновки

Безсумнівно, одним з ключових факторів при прийнятті рішення про покупку є саме ціна. Але при цьому також важливо і якість продукту, і емоційна складова. Тому ми завжди намагаємося прислухатися до думки наших клієнтів і сподіваємося, що всі заплановані нами зміни в асортименті ВТМ будуть схвально зустрінуті нашими клієнтами.

З посиленням конкуренції на ринку постачальники брендових товарів змушені все більше і більше спрямовувати свої зусилля на агресивну рекламу. У товарах СТМ витрати на рекламу і маркетинг набагато нижче, так як в основному використовується просування на місцях продажів, що дозволяє значно знижувати собівартість продукції. Звідси - більш низька ціна на продукти власної марки в порівнянні з аналогічними товарами відомих брендів, при цьому якість продукції не поступається якості брендових товарів.

Тенденціями останнього року роботи магазинів стало поступове підвищення цін, збільшення торгівельних площ, збільшення кількості власних торгівельних марок в асортименті та відкриття Інтернет-магазинів.

Конкурентними перевагами підприємства відносно інших мереж дрогері-рітейлов є: більша пропозиція товару під власними торговельними марками, значна кількість акцій, що реалізується у відповідності до стратегії кращих цін. Динаміка основних показників господарської діяльності ТОВ «Стиль Д» є позитивною, підприємство активно розвивається, збільшуючи обсяги продажу та прибуток.

Фінансовий стан підприємства є задовільним, оскільки з одного боку, підприємство може розрахуватися за власні кошти з кредиторами.

Основною проблемою управління збутовою діяльністю мережі є те, що найбільше невдоволення покупців викликає розміщення нерозібраного товару в коробках в торговельному залі. Головною причиною цього є те, що товар завозиться великими партіями, часто не в зручний час, що пов’язано з відсутністю в південному регіоні складу.

Соседние файлы в папке маркетинг 3 курс ргр