Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

адв

.docx
Скачиваний:
0
Добавлен:
02.12.2020
Размер:
20.31 Кб
Скачать

Перше визначення адвоката, а також перші нормативні норми юридичної професії в Іспанії пропагували Альфонсо X в Королівському суді, а згодом і в Лас Партідас. Останній у третій частині розглядав адвоката як «Оме, хто викликає іншого в суді, або свого власного, як позов або відповідь. І тому я не знаю, тому що голосами та словами він використовує свою торгівлю ». Слід зазначити, що ця концепція говорить про чоловіків і, отже, жінки були виключені із здійснення професії.

Практика адвоката залишалася регульованою законодавчими працями, які пропагував Альфонсо X до XV століття, в цей час католицькі монархи оприлюднювали постанови про адвокатів та адвокатів. Ця робота має первинну мету усунути хаотичну ситуацію, яку переживала професія в той час, оскільки адвокати недбало затягували процеси, плата була непропорційною, підготовка їх була недостатньою для заняття професією, а ті, хто все це зазнав, нарешті були предметами . Як каже Гарріга Акоста, Укази піддавали професійній діяльності сильне втручання слухачів і встановили автентичну деонтологію.3 Це саме в 16 столітті, коли адвокатські товариства в Іспанії починають розмножуватися, незважаючи на спроби королів час заборонити нове створення та розпуск існуючих Коледжів. Спочатку Карлос V, а пізніше Феліпе II згідно Нової збірки забороняють заснування нових асоціацій адвокатів та розпуск існуючих. Це в 1578 році, коли в Сарагосі була заснована перша Асоціація адвокатів Іспанії, за нею - Асоціація адвокатів Вальядолід (1592) та Мадрид (1596). Ці три Колегії прийняли сильний релігійний характер, щоб боротися з заборонами, які Філіп II наклав під час свого правління. Закон отримав великий імпульс протягом дев'ятнадцятого століття після смерті Фердинанда VII та встановлення знову ліберальної системи. Завдяки Королівському указу від 28 травня 1838 р. Встановлюється ряд правил для дотримання адвокатських товариств. Серед цих норм виділялися лібералізація професії, об'єднання та створення адвокатських колегій у тих судових партіях, де було не менше двадцяти юристів4.

В даний час фігура юриста надзвичайно розвинулася, хоча вона зберігає деякі повноваження того часу як знавця закону чи консультанта. Для визначення юриста ми спочатку посилаємось на його мовну концепцію R.A.E. який визначає як такого "випускника юридичного факультету, який професійно пропонує юридичну консультацію та здійснює захист сторін у судових чи адміністративних провадженнях". Термін юрист, який хоча і був неточним щодо "випускника", походить від латинського advocãtus і походить від виразу ad auxiliarium vocatusque означає заклик до допоміжного.

Верховний Суд (Кримінальна палата) у рішенні від 10 листопада 1990 р. Пропонує одне із найповніших визначень юриста та адвоката, кажучи, що "адвокат - це особа, яка володіла званням юридичної ступеня до стажування" або без нього після курсу в Школі юридичної практики або без нього приєднується до Асоціації адвокатів і в своєму власному або спільному офісі виконує дії цієї професії, такі як консультації, поради та поради, арбітражі справедливості або закону, примирень, угод та угод, підготовка думок, складання договорів та інших правових актів у приватних документах, практика розподілу активів, здійснення будь-яких дій перед різними юрисдикційними галузями і, загалом, захист інтересів інших осіб, у судовому чи позасудовому порядку, їхніх функцій і внутрішній режим, що регулюється Статутом закону, затвердженим Королівським указом від 14 липня 1982 р., який визначає Закон як вільну і незалежну професію, освячену інституцію, для правосуддя, ради, для узгодження і на захист державних та приватних інтересів шляхом застосування юридичних прийомів, застосування цього, зарезервованого для адвокатів, яким воно відповідає, винятково і виключно, захисту всіх інтересів, сприйнятливих до правового захисту, визначаючи це, вони є юристами, які приєдналися до коледжу як практикуючі фахівці, віддані професійному службі, захищаючи інтереси інших людей »

В даний час на доступ до професії впливає Закон 34/2006 від 30 жовтня про доступ до професій адвокатів та адвокатів та Болонський процес (1999–2010), спрямований на створення Зони вищої освіти на європейському рівні, передбачаючи це нову трансформацію як у галузі підготовки кадрів, так і при включенні нових поколінь юристів. Ступінь права перестала бути такою, щоб стати ступенем. Тривалість ступеня, яка тривала п’ять років, скоротилася до чотирьох років університетської освіти. Крім того, ті випускники, які хочуть займатися професією, зобов'язані контролювати конкретний аспірантуру з юридичної практики як перевірку доступу до закону, прийнятого Законом 34/2006 від 30 жовтня. При цьому він каже Стаття 2 вищезазначеного закону, що для отримання професійного звання юриста вимагає дотримання наступних вимог:  Маючи титул бакалавра права, випускника юридичної чи іншої університетської ступеня еквівалентного ступеня, що відповідає встановленим вимогам у статті 3 цього регламенту • Довести проходження будь-якого з комплексних навчальних курсів набору необхідних компетенцій 9 здійснення цих професій у строки, передбачені цим Положенням. • Розробити період навчання в установах, установах чи офісах, пов'язаних з виконанням цих професій. • Пройти підсумковий тест на оцінку, що акредитується відповідною професійною підготовкою. і, висловивши Анхель Оссоріо, "На закінчення адвокат - це той, хто постійно виконує Закон (ні спорадично). Інші будуть випускниками юридичних наук, дуже шанованими, дуже поважними, дуже значущими, але випускниками юридичних наук нічого більше »6.

Значення та функція юридичної практики Сучасне іспанське суспільство будується в рамках соціальної та демократичної правової держави, в якій справедливість є однією з найвищих цінностей нашої правової системи, і це відображено в нашій маґні Карті в її перша стаття, в якій сказано, що "Іспанія є соціально-демократичною правовою державою, яка виступає за свободу, справедливість, рівність та політичний плюралізм як вищі цінності її правової системи". Вища цінність правосуддя полягає в тому, що стоїть на опорі юридичної професії, припускаючи, що наша професія гарантує основне право на захист, передбачене статтею 24 Конституції Іспанії, тому без права на захист у нас не було б справедливість і без правосуддя верховенство права було б нездійсненним. Ми не можемо думати, що практика права та його наслідки обмежуються захистом прав, свобод та обов'язків нашого клієнта. Вправа буде розрахована на решту суспільства, зробивши це частиною права на захист та користуючись справедливістю та соціальним спокоєм, яким, як ми вже говорили, адвокат є гарантом. контекст верховенства права, який передбачає наша Конституція, до чотирьох різних правил. По-перше, частина третьої статті статті 17 гарантує допомогу адвоката затриманому, припускаючи, що адвокат виступає гарантом свободи людей. По-друге, стаття 24.2 стосується основного права на захист. По-третє, стаття 122 третього розділу передбачає можливість адвоката інтегруватися до Генеральної ради судової влади. І по-четверте, як і у попередній, стаття 159.2 Конституції Іспанії встановлює, що члени Трибуналу Конституція повинна бути призначена між магістратами та прокурорами, викладачами університетів, державними службовцями та юристами. Метою юридичної професії буде захист прав і свобод своїх клієнтів як проти третіх осіб, так і перед самою державою. Здійснення права на захист повинно здійснюватися з дотриманням ряду норм, які регулюють правильне провадження у справі захисту зазначеного конституційного закону.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]