Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

анг

.docx
Скачиваний:
10
Добавлен:
02.02.2015
Размер:
19.14 Кб
Скачать

Pub - національна установа

Історія

Паб * Слово «миттєво і рівномірно ¬ трансверсально визнали» на термін від словесних скорочень. На "обов'язково робити" список кожного відвідувача у Великобританії, поряд з поїздкою на автобусі червоного Лондоні або в чорному таксі, відбудеться візит в паб. В інших країнах є бари, кафе, але тільки Великобританія має свої публічні будинки, більше 70000 з них у містах, міст, сел ¬ Lages, і села, з іменами, які виражають глибоке коріння установа має в історії країни, спільноти і культури . Багато були зроблені спроби експортувати "Англійська * паб, часто з сміхотлива результатів, але вона процвітає тільки на його рідній землі.

Ale будинків і таверн

Публічний будинок є порівняно сучасний термін, починаючи з вікторіанської епохи, коли великий і введення нових Лі ¬ ліцензійного приміщення були побудовані багатими вариво ¬ ERS при урядовій підтримці, щоб запропонувати відносно тверезий альтернатива брудні магазини джин. До розвитку в паб ¬ ТВК будинку, люди пили пиво в будинку, готелю і таверни, перекриття та взаємопов'язаних ¬ підключені системи питного місця, як стара, як острів гонки. Пивоваріння протягом століть був внутрішню активність, як правило, займаються жінки, які зробили пиво для домашнього споживання ¬ ня само природно, як вони зробилися хлібами. Римські загарбники побудували свої tabemae, де вина був п'яний, але таких установ не були відкриті для місцевих жителів, хоча вони належним чином відзначено ім'я, а потім прийняв його для власних потреб. Датчан, вікінгів і саксів, які слідували римляни принесли з собою пристрасть до питної елю, який став глибоко вкоренилася в способі життя формується нації. Поступово пиво дружини або Brewsters, який зробив найкраще пиво буде пропонувати його іншим в своїх місцевих громадах: коли свіжий напій був готовий, жердина з гірлянду з вічнозелених рослин на кінець вийде з вікна. Ці рудиментарні місцях питного були змушені рости, з додатковими номерами додав, щоб розмістити готові клієнтів. Будинок елю народився.

З поширенням християнства, настояти ¬ ня перейшла під контроль церкви. Монастирі були свої великі пивні ¬ х років і монахи побудували прилеглих готелю, щоб надавати житло для паломників і мандрівників. Innkeepers дав імена своїх будинках, часто взяті з гербів місцевої знаті. У містах і селищах виросли, готелю була побудована, щоб оновити міських мас, і часто брав їх ознаки готелі назви гільдій і асоціацій, утворених майстрів міста, такі як Bak-ERS зброєю, Lamb і прапор (торговець тай ¬ Лорсія ), три Компаси (платників) і

Слон і Замок (майстер Cutlers). Він також увійшло в звичай називати готелю після того, як монарх в день, який є, чому Великобританія досі достаток королеви і Kings Head паби підшипників лик обраного монарха.

Типу питних закладів були строго закріплені в середньовічній землі Eng ¬; елю будинок може продавати тільки пиво, в той час як таверна була служити їжею, а також напої, і готелі пропонують розміщення, а також, є важливим чинником у мережу доріг розроблена і тренери взяли людей в далеких поїздках, що необхідно регулярними зупинками для освіження і сну.

Зростання пивоварних заводів

Під час Tudor період, комерційного або "загальне" пивоварів з'явився які вір ¬ курсували ель випадковим абонентам і * innkeep ¬ ERS. Але більшість господарі зробили своє пиво в крихітних brewhouses, звичка, яка не починає знижуватися до 18-го століття, коли розповсюдження величезного міста creatcd де ¬ попит на пиво, що господарі не могли зустрітися. Комерційна пивоваріння стала великим бізнесом, і власники пабів купили для створення полон ринок для своїх producrs. Незважаючи на зусилля уряду, щоб зупинити поширення пивоварня належать пабів в 19 столітті, на рубежі цього сторіччя "Рід дім" Система глибоко вкоренилися, з найбільших і найбагатших пивоварів будівництва великих маєтків будинків.

Протягом більшої частини 20-го століття в паб сцену залишалися в основному незмінними, розділена між пов'язаними будинків, що належать пивоварів і дерево будинок * у веденні незалежного малого бізнесу ¬ nessmen. Система працювала добре, поки було кілька сотень пивоварних заводів ¬ заважає вибір і різноманітність у свої будинки. Вибір різко скоротилося з 1970-х років як серія злиттів і поглинань створили з півдюжини гігантських національних ком ¬ компаніях, кожен з яких володіє тисячі пабів і обмеження їх кілька сортів пива. Зусилля змінювали один одного уряду в 1980-х і 1990-х вирватися з лещат національної пивовари мали лише обмежений успіх. Замість того, щоб поліпшити вибір в якості ре ¬ результат державного диктату, пивовари продали велику частину своїх маєтків зв'язали, створення нових квазі-незалежних груп паб. У деяких, вибір пива покращилася, в інших же старі національні бренди домінують.

Наприкінці 1990-х років висип ах 'схеми паби' \ D 'Тема пабах ", що дозволило підлітка ¬ менеджерів і тих, хто на початку двадцятих років блукати вулицями в пошуках міцного алкоголю і високих децибелах розваг. Оглушити ¬ ня музика, стробоскопи, і вишибали в двері на посміховисько поняття

Соседние файлы в предмете Английский язык