Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

4 Курс / переподы / анал / оксана

.doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
30.05.2020
Размер:
23.55 Кб
Скачать

Звіт керівника 102-о групи

за І семестр 2012- 2013 навчальний рік

Кількість студентів : 25 хлопців

проживали: у гуртожитку : - 1 (Кущ В.кім. № 203)

Схильні до правопорушень : -Якушенко А. ,Чеховський Д., Глуховцов А. ( шкідливі звички - тютюнопаління)

Теми проведених виховнихзаходів : - «Знайомство з групою» ( тренінг), «Державні символи України», « Права та обов’язки студентів»,«Розкажи мені про себе» (зустріч з психологом), вечір – знайомств, бесіди про вплив тютюну паління на організм(перегляд документального фільму, дискусія),розважальна програма «Новорічні традиції народів світу».

Студенти прийняли участь у : - конкурсах осінніх букетів та плакатів присвячених дню вчителя; новорічного привітання; конкурсі талантів «Зустрічайте,це ми!»(2 – ІІ місця,2- ІІІ місця); ярмарку милосердя , присвяченого до дня Св. Миколая; змаганнях до Дня здоров’я (зайняли ІІ місце);

- літературно – музичної композиції вшанування пам’яті жертв репресій та голодомору; концертних програмах до дня української писемності, міжнародного дня студента,нового року.

- спортивних змаганнях за коледж Кущ В. (волейбол), Самарський Д. (футбол).

Відвідали музей коледжу.

Зв'язок з батьками : було проведено 2 батьківських зборів. З більшістю батьків студентів маю постійний телефонний та очний зв'язок. Деякі батьки постійно цікавляться поведінкою та успішністю дітей. Батьківський комітет (склад : Чеховський В.В.,Мкртчян А.Х.,Кузякова А.А.,Самарская О.М., Калногуз І.В.) надав допомогу в організації неофіційної частини Дня здоров’я, підготовці до святкуванні Нового року у групі.

Виконання запланованого - 85 %

Керівник групи ______________ Якущенко О. А.

Завідувач відділення ______________Несвіт О.М.

Соседние файлы в папке анал