Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ккр з історії України 2012 - 2013н.р..docx
Скачиваний:
0
Добавлен:
27.11.2019
Размер:
40.09 Кб
Скачать

Загальні критерії оцінок комплексної контрольної роботи

ОЦІНКА « 5» /ВІДМІННО/

Робота виконана українською мовою. немає помилок, або виправлення. Повні відповіді даються з усіх питань. студент добре орієнтується у головних етапах історії України. суспільно – економічних процесах, вміє робити власні висновки, обґрунтовувати власні висновки, давати оцінку історичним процесам, висвітлювати події з історичної точки зору, знає необхідні джерела, вміє використовувати історичні документи, дає останнім критичну оцінку, використовує при обґрунтуванні власних думок. Прослідковується знання історичної термінології і вміння користуватися ними в ході викладення історичних подій.

Оцінка « 4» / добре/

Робота відповідає зазначеним вимогам, але викладення матеріалу формальне, у стислій формі. Окремі вміння недостатньо стійки. у визначенні історичних категорій, понять, у висновках є не суттєві недоліки, неточності, але в цілому робота свідчить про засвоєння програмного матеріалу.

Оцінка « 3» / задовільно/

Матеріал пояснюється на репродуктивному рівні. У роботі спостерігається значна поверхність знань. Визначення історичних понять зовсім не чітка, уміння тлумачити історичні події недостатньо розвинуті. Аргументація слабка. у відповідях мають місце помилки. Теоретичні завдання розкрито частково, але одне питання висвітлено вірно.

Оцінка « 2» / незадовільно/

Студент не знає основного матеріалу, відповіді по всіх питаннях невірні, або мають грубі помилки у вирішенні головних питань завдання. Відмова студента відповідати оцінюється оцінкою « 2» / незадовільно/.