Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Richna_informatsiya_emitenta_tsinnikh_paperiv_z...rtf
Скачиваний:
2
Добавлен:
24.11.2019
Размер:
1.57 Mб
Скачать

7. Інформація про осіб, що володіють 10 відсотками та більше акцій емітента

Найменування юридичної особи

Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ

Місцезнаходження

Дата внесення до реєстру

Кількість акцій (штук)

Від загальної кількості акцій (у відсотках)

Кількість за видами акцій

Прості іменні

Прості на пред'явника

Привілейо-вані іменні

Привілейо-вані на пред'явника

Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи

Серія, номер, дата видачі паспорта, найменування органу, який видав паспорт

Дата внесення до реєстру

Кількість акцій (штук)

Від загальної кількості акцій (у відсотках)

Кількість за видами акцій

Прості іменні

Прості на пред'явника

Привілейо-вані іменні

Привілейо-вані на пред'явника

Папаянi Федiр Олексiйович

д/в д/в д/в

23.07.1998

28 431

70,062

28 431

0

0

0

Усього

28 431

70,062

28 431

0

0

0

8. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів

чергові

позачергові

X

Дата проведення

21.11.2011

Кворум зборів

86

Опис

Порядок денний:

1.Обрання лiчильної комiсiї. Обрання голови та секретаря загальних зборiв акцiонерiв.

2.Звiт Дирекцiї про результати фiнансово-господарчої дiяльностi Товариства за 2009-2010 роки. Затвердження звiту Дирекцiї.

3.Звiт Наглядової ради. Затвердження звiту Наглядової ради.

4.Звiт Ревiзiйної комiсiї. Затвердження звiту i висновку Ревiзiйної комiсiї щодо рiчної звiтностi i балансу.

5.Затвердження рiчного звiту та балансу за 2009 р, 2010 р.

6.Розподiл прибутку та збиткiв Товариства за 2009 р, 2010 р.

7.Про приведення дiяльностi Товариства у вiдповiднiсть до норм Закону України "Про акцiонернi товариства" № 514-VI вiд 17 вересня 2008 року, (про визначення типу Товариства, про змiну найменування Товариства).

8.Про приведення випуску акцiй АТЗТ НВО "Хаймек" документарної форми iснування в бездокументарну.

9.Внесення змiн до Статуту товариства шляхом викладення його у новiй редакцiї. Призначення уповноваженої особи для пiдписання нової редакцiї Статуту товариства та проведення його державної реєстрацiї.

10.Про припинення АТЗТ НВО "Хаймек" шляхом його реорганiзацiї (перетворення) у Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю.

11.Про умови та порядок обмiну акцiй у статутному капiталi АТЗТ НВО "Хаймек", що припиняється шляхом реорганiзацiї (перетворення), на частки у статутному капiталi товариства з обмеженою вiдповiдальнiстю, що створюється.

12.Про затвердження умов оцiнки та викупу акцiй у акцiонерiв, якi голосували проти прийняття рiшення про припинення АТЗТ НВО "Хаймек" шляхом його реорганiзацiї (перетворення) у товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю.

13.Про обрання голови та членiв комiсiї з припинення АТЗТ НВО "Хаймек" у зв'язку з його реорганiзацiєю (перетворенням) у товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю.

14.Про встановлення функцiй та повноважень комiсiї з припинення та термiну передачi прав та обов'язкiв АТЗТ НВО "Хаймек" до товариства з обмеженою вiдповiдальнiстю, що створюється.

15.Про встановлення порядку та строкiв припинення АТЗТ НВО "Хаймек" у зв'язку з його реорганiзацiєю (перетворенням) у товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю.

Рiшення про проведення Загальних Зборiв акцiонерiв було прийняте Наглядовою радою АТЗТ НВО "ХАЙМЕК" протоколом № б/н вiд 17.10.2011 р., вiдповiдно якого визначено порядок денний. Пропозицiй до порядку денного та проектiв рiшень вiд акцiонерiв не надходило.

Результати розгляду питань порядку денного:

По першому питанню:

1. Обрати Головою загальних зборiв: Андрєєву Свiтлану Миколаївну, секретарем загальних зборiв: Чумакову Тетяну Володимирiвну

2. Обрати головою лiчильної комiсiї: Башкатову Iрину Миколаївну, членом лiчильної комiсiї: Воротнiкова Олександра Володимировича

3. Голосувати вiдкритим голосуванням за питаннями №№ 1-6, 8-9, 11-15 та голосувати з використанням бюлетенiв за питаннями №7 i №10.

По другому питанню:Затвердити звiт Дирекцiї Товариства. Дiяльнiсть Дирекцiї вважати задовiльною.

По третьому питанню:Затвердити звiт Наглядової ради Товариства.

По четвертому питанню: Затвердити звiт i висновок Ревiзiйної комiсiї щодо рiчної звiтностi i балансу.

По п'ятому питанню: Затвердити рiчний звiт та баланс за 2009 р. та 2010 р.

По шостому питанню:

1. Збитки за результатами фiнансової дiяльностi у 2009 роцi у сумi 65,2 тис. грн. i у 2010 роцi у сумi 197,0 тис. грн. покрити за рахунок нерозподiленого чистого прибутку минулих рокiв.

2.Залишок нерозподiленого чистого прибутку минулих рокiв у сумi 240,2 тис. грн. залишити нерозподiленими.

3.За пiдсумками роботи пiдприємства за 2009 р., 2010 р . дивiденди не нараховувати.

По сьомому питанню:Не здiйснювати змiну типу акцiонерного товариства та змiну найменування товариства.

По восьмому питанню: Не проводити переведення випуску акцiй АТЗТ НВО "Хаймек" iз документарної форми iснування в бездокументарну.

По дев'ятому питанню: Не вносити змiни в Статут АТЗТ НВО "Хаймек".

По десятому питанню: Провести процедуру припинення юридичної особи в результатi перетворення АТЗТ НВО "Хаймек" на Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю "Хаймек".

По одинадцятому питанню:

1. Здiйснити обмiн акцiй Товариства на частки у статутному фондi товариства, що створюється в результатi перетворення, iз збереженням розмiру частки акцiонера в статутному капiталi акцiонерного товариства на дату закриття реєстру власникiв iменних цiнних паперiв згiдно чинного законодавства.

2. Встановити наступний порядок обмiну акцiй на у статутному капiталi АТЗТ НВО "Хаймек", що припиняється шляхом реорганiзацiї (перетворення), на частки у статутному капiталi товариства з обмеженою вiдповiдальнiстю, що створюється:

Комiсiя з припинення протягом 10 робочих днiв з дати закриття реєстру видає всiм акцiонерам письмовi зобов'язання про видачу вiдповiдної кiлькостi часток у статутному капiталi товариства, що створюється. Обмiн письмових зобов'язань на частки у статутному фондi товариства з обмеженою вiдповiдальнiстю здiйснюється на пiдставi письмових заяв акцiонерiв на вступ у новостворене товариство. Отримання часток у статутному фондi в обмiн на виданi акцiонерам письмовi зобов'язання строками не обмежується.

Сумарну частку акцiй Товариства належних акцiонерам та їх правонаступникам, що не з'явились на засiдання, не голосували з питання №10 порядку денного, та не звернулись з письмовою заявою про вступ у товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю на час затвердження передавального акта закрiпити за самим товариством з обмеженою вiдповiдальнiстю та визначити це у його статутi. Вищезазначену частку вiдобразити в передавальному актi як заборгованiсть новоствореного товариства перед вище визначеними акцiонерами. Комiсiї з питань припинення товариства розробити та затвердити порядок вступу в товариство або виплати таким акцiонерам (їх правонаступникам) у разi їх звернення до товариства пiсля завершення процедури перетворення. Вартiсть компенсацiї визначити вiдповiдно до кiлькостi належних таким акцiонерам акцiй та за ринковою цiною цих акцiй на дату що передує виходу оголошення про проведення даних загальних зборiв.

Уповноважити пiдписувати установчi документи новоствореної в результатi реорганiзацiї Акцiонерного товариства закритого типу "Науково-виробниче об'єднання "ХАЙМЕК" юридичної особи, а також змiни до них у разi необхiдностi Голову комiсiї з припинення Папаянi Федора Олексiйовича (iдентифiкацiйний номер 2033801030; паспорт ВА 496040, виданий 25 вересня 1999 року Київським РВ ДМУ УМВС України у Донецькiй областi), що мешкає за адресою: м. Донецьк, вул. Артема, буд. 102, кв. 41.

3. Вiдповiдальнiсть за обмiн акцiй у статутному фондi товариства, на письмовi зобов'язання про видачу вiдповiдної кiлькостi часток товариства, що створюється покласти на комiсiю з питань припинення товариства.

По дванадцятому питанню:Не здiйснювати обов'язковий викуп акцiй у зв'язку з вiдсутнiстю акцiонерiв, якi мають право на такий викуп.

По тринадцятому питанню: 1. Призначити комiсiю з припинення в складi:

Голови комiсiї з припинення - генерального директора Папаянi Федора Олексiйовича;

Члена комiсiї з припинення - виконавчого директора Андрєєву Свiтлану Миколаївну ;

Члена комiсiї з припинення - директора з юридичного забезпечення Коляда Iрину Михайлiвну;

Члена комiсiї з припинення - головного бухгалтера Яснопольську Аллу Олексiївну

з наданням членам комiсiї вiдповiдних повноважень та визначенням порядку прийняття ними рiшень у процедурi припинення Товариства.

2. Визначити, що рiшення в процедурi припинення приймаються головою комiсiї з усiх питань.

3. Мiсцезнаходження комiсiї з припинення: 83048, мiсто Донецьк, вулиця Унiверситетська, 93а.

По чотирнадцятому питанню:З моменту призначення комiсiї з припинення до неї переходять повноваження щодо управлiння справами Товариства, повноваження Наглядової ради, Дирекцiї, Ревiзiйної комiсiї припиняються. Комiсiя виступає в судi вiд iменi Товариства - у разi необхiдностi. Голова комiсiї з припинення має право без довiреностi здiйснювати дiї вiд iменi Товариства, представляти його iнтереси в усiх пiдприємствах, товариствах, фiрмах i органiзацiях, видавати доручення i довiреностi.

Комiсiя з припинення вiдповiдає за розмiщення в друкованих засобах масової iнформацiї, в яких публiкуються вiдомостi про державну реєстрацiю юридичної особи, що припиняється, повiдомлення про припинення Товариства та про порядок i строк заявлення кредиторами вимог до неї, який становить 60 днiв iз дня такої публiкацiї.

Комiсiя вживає усiх можливих заходiв щодо виявлення кредиторiв, а також письмово повiдомляє їх про припинення юридичної особи.

Комiсiя видає всiм акцiонерам письмовi зобов'язання про видачу вiдповiдної кiлькостi часток у статутному капiталi товариства, що створюється та здiйснює обмiн письмових зобов'язань на частки у статутному фондi товариства з обмеженою вiдповiдальнiстю на пiдставi отриманих заяв до моменту реєстрацiї новоствореної юридичної особи.

Комiсiя з припинення пiсля закiнчення строку для пред'явлення вимог кредиторами складає промiжний передавальний баланс (передавальний акт), який мiстить вiдомостi про склад майна юридичної особи, що перетворюється, перелiк пред'явлених кредиторами вимог, а також про результати їх розгляду, складає звiт про наслiдки обмiну акцiй та скликає позачерговi загальнi збори акцiонерiв.

Промiжний передавальний баланс затверджується загальними зборами акцiонерiв АТЗТ НВО "Хаймек".

Комiсiя вiдповiдає за розроблення та ухвалення установчих документiв правонаступника, передачу всього майна, прав та обов'язкiв правонаступнику згiдно з затвердженим передавальним актом.

По п'ятнадцятому питанню:

1. Затвердити наступний порядок припинення Товариства:

1.1. Повiдомлення державного реєстратора про припинення товариства i про призначення Комiсiї з припинення - негайно пiсля складання протоколу загальних зборiв.

1.2. Зупинення обiгу акцiй - протягом 7 робочих днiв.

1.3 Повiдомлення кредиторiв про проведення перетворення товариства у письмовiй формi.

1.4. Отримання вимог кредиторiв про погашення (в тому числi дострокове) кредиторської заборгованостi. Строк, протягом якого кредитори можуть пред'являти свої вимоги до товариства - 60 днiв з дати публiкацiї про припинення.

1.5. Обмiн акцiй у статутному капiталi АТЗТ НВО "Хаймек" на частки у статутному капiталi товариства з обмеженою вiдповiдальнiстю, що створюється.

1.6. Складання реєстру вимог кредиторiв, погашення чи вiдхилення вимог.

1.7. Складання та затвердження передавального балансу.

1.8. Складання затвердження установчих документiв новоствореної юридичної особи. Пiд час реорганiзацiї Товариства працiвникам гарантується додержання їх прав та iнтересiв вiдповiдно до трудового законодавства України.

1.9.. Реєстрацiя новоствореної юридичної особи в органах державної реєстрацiї.

1.10. Скасування реєстрацiї випускiв акцiй та анулювання свiдоцтва про реєстрацiю випуску акцiй - протягом семи робочих днiв з дня державної реєстрацiї правонаступника товариства.

2. Повiдомити органи державної реєстрацiї про перетворення акцiонерного товариства та склад лiквiдацiйної комiсiї.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]