Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Часовников робоча програма РЦБ УКР.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
14.11.2019
Размер:
261.12 Кб
Скачать

Критерії оцінки знань студентів.

Відповідаючи на залікові питання, студент повинен показати знання і вміння за цією робочою програмою, правильно пояснювати значення і основні поняття, виділяти їх загальні і відмінні особливості, порівнювати, аналізувати спірні точки зору по проблемних питаннях ринку цінних паперів і законодавства, ясно викладати думки по поставлених питаннях.

ОЦІНКА "ВІДМІННО" – виставляється студентові, що показав всесторонні і глибокі знання учбово-програмного матеріалу, законодавства, додаткової літератури, рекомендованою програмою курсу, що проявив творчі здібності в розумінні, викладі і використанні програмного матеріалу. Студент поставлені завдання виконав повністю і вірно. На питання отримані повні (вичерпні) і правильні відповіді, підтверджені наочними прикладами. Студент вдало використовує понятійний апарат, має словник термінів і може розкрити вміст будь-який з них.

ОЦІНКА "ДОБРЕ" – виставляється студентові, що показав повне знання учбово-програмного матеріалу, освоїв основну літературу, рекомендовану програмою курсу, показав стабільні знання і здібному до їх самостійного заповнення і оновлення в ході практичної діяльності. Студент в цілому володіє і добре орієнтується в законодавстві України по коштовних паперах

поставлені завдання виконав в цілому вірно, але мають місце окремі незначні неточності. На питання отримані правильні відповіді. Студент добре використовує понятійний апарат.

ОЦІНКА "ЗАДОВІЛЬНО" – виставляється студентові, що показав знання основного учбово-програмного матеріалу в об'ємі, необхідному для майбутньої роботи, знайомому з основною літературою, рекомендованою програмою, що проте допустив неточності відповідає на заліку, але що володіє необхідними знаннями для їх усунення при коректуванні з боку викладача. Теоретичні знання студента мають деякі пропуски. Студент значний час розшукує норму, необхідну для вирішення практичної ситуації.

ОЦІНКА "НЕЗАДОВІЛЬНО" – виставляється студентові, що показав істотні пропуски в знанні основного учбово-програмного матеріалу, допустив принципові помилки при вживанні законодавства. Теоретичні і практичні знання студента мають значні пропуски. Студент не орієнтується в нормативному масиві, який регулює правовідношення на ринку коштовних паперів, практичні ситуації вирішує неправильно.

ЗМІСТ

Анотація

3

Тематичний план модуля

4

Основні нормативно-правові акти до всіх тем курсу

5

Основна література до всіх тем курсу

7

Робоча програма по темах

8

Нормативно-правових актів і література по окремих темах

9

Плани практичних занять

14

Завдання для самостійної роботи студентів

17

Практичні задачі

17

Словник термінів

22

Тематика рефератів

23

Теми дипломних робіт

24

Інтернет-ресурси

25

Питань для підсумкового контролю

25

Критеріїв оцінки знань студентів

27

Робочая программа учебной дисциплины „Прововое регулирование рынка ценных бумаг в Украине” для специальности "Правоведение"

Часовников Дмитрий Валерьевич

Подписано в печать 15.09.2006 г. Формат 60×84 1/16. Бумага офсет. Печать офсет. Условн.-печ. лист. 1,5. Тираж 250 экз. Заказ № _________

Донецкий национальный університет

Экономико-правовой факультет

38055, пр-т Ватутина, 1а

Издательский центр экономико-правового факультета.

83050, г. Донецк, пр. Ватутина, 1

32