Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
writing project info.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
08.07.2019
Размер:
583.11 Кб
Скачать

Сторінка організації

Кожна організація – Оператор Допомоги матиме на порталі УББ власну сторінку з контактними даними, історією, переліком успішно реалізованих проектів і тд. Інформацію про себе Ви будете вносити на сайт самостійно. Успішні проекти будуть додаватися до вашого “послужного списку” автоматично, щойно такі проекти з’являться. Організація, що має більше успішних проектів, матиме більший рейтинг (а значить певну перевагу) серед зареєстрованих користувачів нашого сайту.

Елементи, що є обов’язковими для розміщення:

Назва організації, контактні дані (телефон, адреса, e-mail).

Адреса веб-сторінки, якщо є,

Місія організації,

Напрямки діяльності,

Територіальне покриття (в яких регіонах/містах працюєте),

Програми, що здійснюються,

Успішні завершені проекти,

Середній щорічний бюджет організації,

Новини організації.

Рекомендації

Сторінка організації не повинна бути перевантажена історією. Краще акцентувати увагу на поточній діяльності, Ваших досягненнях, найближчих планах та стратегії розвитку.

Більш ніж позитивно сприймаються «успішні історії», що супроводжуються фотографіями, відео- та друкованими матеріалами.

Приклади формулювань (НИЖЧЕ НАВЕДЕНІ АБСОЛЮТНО УМОВНІ ФОРМУЛЮВАННЯ. Ми не знаємо, чи є у Львові організація “Яскраве Дитинство”, тим більше, чи є в них хоч якісь проекти!!!)

Б О «ЯСКРАВЕ ДИТИНСТВО»

м. Львів, вул. Озаркевича, 315, www.sunchildhood.org

Основне завдання організації: допомогти вихованцям інтернатів та дитячих будинків відчути що вони – теж нормальні діти, забезпечити їх батьківською увагою і турботою через патронажні сім’ї, сприяти їх інтелектуальному, культурному та творчому розвитку.

Напрямки діяльності: Організація надає продукти харчування, одяг, розвиваючі ігри для дітей, допомагає у процесі усиновлення та формування повноцінної сім’ї, проводить культурно-освітні заходи з метою розширення кругозору молоді. БО «Яскраве дитинство» працює з дитячими будинками у м.Львів та Львівській області.

Програми, що здійснюються:

«Дитяча мрія» - проект, спрямований на втілення найзаповітніших мрій та бажань дітей-сиріт і дітей-інвалідів. Щорічно працівники організації збирають понад 150 листів із дитячих будинків, де покинуті діти описують свої найзаповітніші мрії. Кожен благодійник має можливість особисто вручити подарунок дитині та поспілкуватися з нею.

«Ін’єкція життя» - проект, спрямований на лікування та підтримку дітей з онкологічними захворюваннями, ДЦП, і синдромом Дауна. Лікування здійснюється за рахунок благодійних пожертвувань та підтримки меценатів. Щороку курс лікування успішно проходять близько 80 діток.

«Містечко добра і любові» - будинок, де вихованці у живому активному спілкуванні (за участі досвічених педагогів) розвивають власні творчі навички, здобувають нові знання та вміння. Повноцінне харчування, свіже повітря й спілкування з природою сприяють їх відпочинку та оздоровленню.

Щорічний бюджет організації: 5 млн. грн. за підтримки партнерських організацій-донорів, держави і внесків небайдужих людей.

Успішно завершені акції: «Соціальне дитинство» - під час проекту проводилася соціальна робота з дітьми, батьки яких поїхали на заробітки за кордон. Після завершення проекту 15 діток успішно закінчили курси художньої фотографії, 10 - пройшли базовий курс англійської мови, 8 вступили до вищих навчальних закладів м. Львова завдяки позакласній та позашкільній підготовці.

Проект здійснювався за підтримки МБФ «Діти - передусім», Комітету Статистики України, Мережі підприємців м.Львів.

Загальна вартість проекту: 30 тис. грн.

Дата проведення: 2009 р.

Новини організації: (умовний приклад новини у блозі проекту)

В рамках проекту «Подаруємо дітям здоровий відпочинок» працівники Виробничо-комерційного Багатогалузевого ПП «Баркас» подарували купальні костюми 63 вихованцям інтернату для їх відпочинку в Троймясті. Лишилося зібрати гроші на квитки 

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]