Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
реферат білизна.rtf
Скачиваний:
35
Добавлен:
04.02.2016
Размер:
135.4 Кб
Скачать

5. Мода і білизна

Пастельні тони і мережива в тренді 2015

Створюючи цього року дамські приналежності, багато іменитих дизайнерів вирішили, що жінки в нижній білизні повинні виглядати ніжно. Саме тому в тренді аксесуари не тільки спокусливі і сексуальні, а ще й дуже зворушливі. Виражається це в ретельному виборі колірного рішення. Основні переваги законодавців моди – це відтінки сонячно-жовтих і золотистих відтінків, молочні та пильно-рожеві. Основне правило у виборі – модне нижню білизну повинно підходити до відтінку шкіри. Якщо вона бліда, тоді краще купити комплект білизни більш соковитих кольорів. А ось щасливим власницям смаглявої шкіри підійдуть практично будь які комплекти.

Практично будь-який модний показ нижньої білизни демонструє також тягу дизайнерів до використання мережив. Повітряні і щільні, пастельних і яскравих кольорів – вони завжди до речі. У мереживній комплекті кожна дама відчуває себе жіночною і беззахисною, так що сильному чоловікові неодмінно захочеться стати тією самою кам’яною стіною.

Втім, модна жіноча нижня білизна 2015 може бути і кардинально протилежна – сексуальна і хвилюючя. Для цього варто купити відтінки, похідні від червоного кольору – вишневий, бордо, червоно-помаранчевий.

Шик, блиск, краса – гламур на гребені хвилі 2015

Цього року багато дизайнерів звернули свій погляд у минуле, створюючи нові колекції. Наприклад, у багатьох колекціях нижню білизну 2015 нагадує про «золотої епохи Голлівуду». А вона асоціюється з розкішшю і шиком, стразами і стеклярусом, блискучими тканинами і камінням.

Такими елементами щедро прикрашені бюстгальтера і трусики, які нагадують справжні витвори ювелірного мистецтва. А вже жінки в нижній білизні, прикрашеному паєтками та блискітками, натуральними каменями і вишивкою, бісером і атласними вставками, відчувають себе богинями.

Мода жіночої білизни диктує нам вибирати атласні моделі насичено-чорного і карамельного кольору, молочно-білого і смарагдового. До речі, хвилясті тканини відмінно лягають точно за формами тіла, завдяки чому подібні варіанти сміливо носять під обтягуючими сукням

У повсякденному носінні стануть як не можна, до речі, моделі жіночої нижньої білизни, створені з відсилаючи до моди минулих років. Це закриті комплекти, які можна назвати інтригуючими, завдяки їх недомовленості.

Повної їм протилежністю є сексуальні і відверті варіанти, які здатна носити щодня не кожна дівчина. Зате сміливі і рішучі дами обов’язково включать в свій гардероб відкриті бюстгальтера і трусики стрінги, або танга, зухвалі бікіні.

6. Модні бренди нижньої білизни

Arktur -бренд по виробництву панчішно-шкарпеткових виробів, а також чоловічої і жіночої білизни, заснований в 1993 році і в даний момент є лідером у виробництві колготок і панчішно-шкарпеткових виробів в Росії і СНД. Одяг відрізняється європейською якістю і доступними цінами на усі види товарів. Нижня білизна від Arktur-це максимально непомітнебілизна для повсякденної шкарпетки в класичному стилі . Воно добре прилягає до тіла і не доставляє незручностей.

Ardi - данська компанія, робить жіночу нижню білизну, домашній одяг, а також постільну білизну. У колекціях Ardi завжди можна підібрати собі: витончені форми, що вигідно підкреслюють лінії тіла, незвичайна, але приємна для шкіри тканина, оптимальне співвідношення ціни і якості ось далеко не усі достоїнства торгової марки Ardi.

Ambra -в перекладі з італійського "бурштин". Саме цей теплий напівкоштовний камінь в 1962 році надихнув виробників на створення ексклюзивної лінії білизни для вишуканих і яскравих жінок.

Марка Ambra дуже затребувана в Європі. Причина популярності-високоякісні дорогі матеріали (мережива, люверс і калі, стрази Swarovsky) у поєднанні із сміливими дизайнерськими рішеннями. Усі моделі білизни виготовлені вручну. Ніжний дотик тканин до шкіри виправдовує високу вартість білизни. Найяскравіші моделі призначені для дівчат, які обожнюють своє тіло і знають толк в якісній нижній білизні.

Calvin Klein Underwear . Починаючи з моменту свого виникнення, колекції нижньої білизни Calvin Klein Underwear займали лідируючі позиції на ринку завдяки тому, що пропонували покупцям найсучасніші тканини, новаторський дизайн і, звичайно ж, виняткову якість.

Dim . Серед безлічі марок жіночої білизни DIM виділяється своєю прекрасною якістю і цінами, що відповідають йому. Почалося існування DIM в 1953 році. Білизна DIM-одно з кращих на ринку, а сама компанія-великий виробник жіночої і чоловічої білизни. Жінка-ідеал для дизайнерів марки сексуальна, повна сил і упевненості в собі, завжди в русі, знає, чого хоче і як цього добитися. DIM-це комфорт і краса в потрібних пропорціях. А що ще має значення при виборі нижньої білизни?

Бренд Bacirubati від італійською компанією Arcte, представляє нижня білизна, домашній одяг, а також одяг для пляжу високій ціновій категорії. Романтичне і чуттєве жіноча білизна у виконанні бренду Bacirubati-це втілення стилю у будь-яких інтерпретаціях. Жіноча білизна об'єднує в собі новітні технології шитва і прекрасну вишивку з тканинами вищої якості. Ця розкішна білизна для тих, хто любить себе більше всього на світі. У останніх колекціях білизни, купальників і домашнього одягу є присутніми різноманітні яскраві принты, які надають моделям легкість і чарівність.

Bellvil — це широкий асортимент модного жіночої білизни ікупальників відомих торгових марок: Felina, Zeki, Lejaby, Maidenform, Triumph, Bolero і інших. Додатково можна підібрати пеньюари, піжами іаксесуари — пляжні сумки і шльопанці.

La Perla -це перлина в океані жіночої нижньої білизни. Усі моделі жіночої білизни La Perla підкреслюють індивідуальність своєї власниці, одночасно наслідуючи усі останні модні тенденції. Краса і зручності-дві головні умови, які рухають дизайнерами під час створення нових колекцій La Perla .

Асортимент торгової марки La Perla включає жіночу нижню білизну, халати, піжами, купальники.

Компанія La Perla існує з 1954 року, це достатній термін для того, щоб досконально вивчити, яку ж білизну хоче мати жінка і яка білизна чоловік захоче своїй жінці подарувати. La Perla-це розкіш, яку повинна дозволити собі кожна жінка. Адже одяг-це другорядно, а нижня білизна-ця свята, і воно має бути прекрасне.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]