Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

ROZDIL_6_POMIChNIKI_-KONSUL_TANTI_DEPUTATIV_MIS

.pdf
Скачиваний:
5
Добавлен:
16.02.2016
Размер:
554.36 Кб
Скачать

Парламентські процедури. Посібник для депутатів місцевих рад та активістів громад

межах села, селища, міста, що є самостійними адміністративно територіальними одиницями, або добровільне об'єднання жителів кількох сіл, що мають єдиний адміністративний центр.

Трансферти це кошти, одержані від інших органів державної влади, органів влади Автономної Республіки Крим, органів місцевого самоврядування, інших держав або міжнародних організацій на безоплатній та безповоротній основі.

Ф

Фінансова допомога безповоротна фінансова допомога або поворотна фінансова допомога. Безповоротна фінансова допомога це: сума коштів, передана платникові податку згідно з договорами дарування, іншими подібними договорами, які не передбачають відповідної компенсації чи повернення таких коштів (за винятком бюджетних дотацій і субсидій), або без укладання таких угод. Поворотна фінансова допомога це сума коштів, передана платникові податку у користування на визначений строк відповідно до договорів, які не передбачають нарахування процентів або надання інших видів компенсацій як плати за користування такими коштами.

Фінансова інвестиція господарська операція, яка передбачає придбання корпоративних прав, цінних паперів, деривативів та інших фінансових інструментів. Фінансові інвестиції поділяються на прямі та портфельні.

Фінансовий норматив бюджетної забезпеченості гарантований державою в межах наявних бюджетних ресурсів рівень фінансового забезпечення повноважень Ради міністрів Автономної Республіки Крим, місцевих державних адміністрацій та виконавчих органів місцевого самоврядування, що використовується для визначення обсягу міжбюджетних трансфертів.

Фінансування бюджету надходження та витрати у зв'язку зі зміною обсягу боргу, а також зміною залишку готівкових коштів по бюджету, які використовуються для покриття різниці між доходами і видатками бюджету.

РОЗДІЛ 6. ПОМІЧНИКИКОНСУЛЬТАНТИ

ДЕПУТАТІВ МІСЬКИХ РАД

 

 

131

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]