Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Презентации + текст к ним / Методи по маркетингу

.docx
Скачиваний:
0
Добавлен:
14.07.2024
Размер:
616.17 Кб
Скачать

2 слайд 3 слайд Методи з орієнтацією на конкурентів

4 слайд

Методи ціноутворення, орієнтовані на попит

Визначати ціни з огляду лише на витрати щонайменше було б недалекоглядним рішенням. Адже споживач опікується не тим, скільки коштів було витрачено фірмою, щоб виготовити товар або на його зберігання чи на рекламу. Споживача цікавить лише те, яка йому користь з того товару. Отже, у нього є власне уявлення про те, скільки товар повинен коштувати. Тому саме попит і має бути основним орієнтиром при визначенні цін.

5 слайд

Можна виділити такі методи ціноутворення з орієнтацією на попит: / параметричні методи ціноутворення;

/ метод встановлення ціни на основі аналізу економічної цінності товару для споживача;

/ метод визначення точок ціни (цінових порогів);

/ сумісний аналіз;

/ експеримент;

/ метод "кидання стріл".

6 слайд

Географічний метод: фірмам, що діють на міжнародних ринках, необхідно враховувати особливості ринків тих країн, в яких вони продають свої турпродукти, і відповідним чином корегувати свої початкові ціни. У ряді випадків туристична фірма може встановити єдину ціну для всіх своїх ринків. Наприклад, туристична фірма Airbus продає свої реактивні лайнери приблизно за однією і тією ж ціною в Сполучених Штатах Америки, Європі та в країнах третього світу. Проте більшість фірм коректують свої ціни стосовно умов місцевих ринків, а також з урахуванням різниці у витратах, обумовлених діяльністю на цих ринках.

7 слайд

Рішення щодо методів стратегії просування турпродукту.

Значною перевагою системи просування турпродукту туристичним оператором є можливість продажу споживачу турпродукту в короткий термін. Окрім цього, стратегія просування турпродукту повинна бути націлена на пошук нових покупців і освоєння нових ринків.

Соседние файлы в папке Презентации + текст к ним