Добавил:
... Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
0
Добавлен:
26.06.2024
Размер:
20.67 Кб
Скачать

Чому необхідно особливо захищати природно-заповідні території, рідкісні види

Природні заповідники є дуже важливою частиною природи, на мою думку, вони, надають великий позитивний вплив на природу, головним плюсом заповідника є збереження вимираючих, або вимогливих до екзотичної фауни тварин і рослин. Кожен заповідник має свою унікальну флору та фауну, що дозволяє будь-яким тваринам чи рослинам існувати у потрібних умовах.

Захист рідкісних видів тварин і рослин також дуже важливий, природа це дуже складний механізм і зникнення одного елемента, може зруйнувати всю систему, кожен вид, що зник, є великою проблемою для всієї екосистеми, і людство повинне робити серйозні дії щодо захисту цих видів.

Я вважаю, що збереження природи, рідкісних видів тварин і рослин, корисне в першу чергу не тільки для тих самих тварин і рослин, а й для самих людей, адже у разі зникнення якогось важливого виду тварин, наприклад бджіл, екосистема планети буде настільки пошкоджена. що це безпосередньо торкнеться кожної людини. Людство, захищаючи природу, захищає себе від майбутніх глобальних проблем.

Соседние файлы в папке Работи