Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
4 курс 1 семестр / Презентация Microsoft PowerPoint.pptx
Скачиваний:
0
Добавлен:
21.04.2021
Размер:
7.17 Mб
Скачать

OCHIS

Окуляри,які не завдають шкоди планеті!

Екологічно чисті окуляри створив український винахідник. Понад півроку він разом із дружиною мізкував над сировиною для виготовлення диво-окулярів. Намагалися майструвати їх із лаврового листя, розмарину, куркуми, проте - дарма. Допоки не спробували поєднання жмиху з кави та льону, чистинки яких щільно тримаються одне за одного. Удома чоловік облаштував невеличку майстерню, де виготовляє незвичайні окуляри. Таким чином намагається врятувати світ від засилля пластику.

У листопаді 2019 року компанія Ochis Coffee випустила першу колекцію окулярів, успішно досягла мети на Kickstarter та розпочала повномасштабне виробництво.

На даний момент Ochis виробляє окуляри для клієнтів по всьому світу. Більшість замовлень надходять з Австралії, США та

Ochis - це перші повністю екологічні окуляри, виготовлені з кави, які поєднують у собі високу якість, чудовий дизайн та найкращий захист очей з передовими еко-технологіями для зменшення впливу на навколишнє середовище. Ці окуляри виготовлені з натуральної кави, льону та кополімеру, що робить оправу абсолютно безпечною для вас та для навколишнього середовища.

Ochis - це не просто якісні та інноваційні окуляри, а й стильний аксесуар на кожен день, який доповнює ваш образ.

Відчуйте максимальний комфорт при

носінні Ochis навіть наприкінці дня.

Для виробництва окулярів використовується лише природні матеріали, що підлягають вторинній переробці: кавова гуща, льон, і вони склеєні біополімером на основі рослинної олії. Його тисне та обробляє цифрова машина з математичною точністю, щоб уникнути неточностей.

Перший крок - це полірування їх ручним шліфувальним верстатом. Ця процедура дозволяє нам видалити непотрібні шари.

Полірування руками - це основна фаза процесу виготовлення каркаса. Цей етап допомагає нам досягти максимально можливої точності. Кожна рамка покрита спеціальним маслом, що дозволяє досягти більш

Лінзи Ochis Coffee виготовляються з переробленої бавовни. Вони забезпечують УФ-захист завдяки УФ-фільтру, який змінює затінення в залежності від навколишнього освітлення.

Завдяки гідрофобному покриттю лінзи відлякують воду та бруд.

Так, так, ви можете торкнутися їх пальцями, не боячись залишити слід!

Оправи окулярів Ochis розкладаються у 100 разів швидще, ніж стандартні пластикові окуляри. Вони також перетворюються на природне добриво для нових рослин, якщо покласти їх у воду чи грунт.

Дякуємо за увагу!

Виконали

Студенти групи МН-IV-

Соседние файлы в папке 4 курс 1 семестр