Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
0
Добавлен:
21.04.2021
Размер:
19 Кб
Скачать

Промо

Екологічно чисті окуляри створив український винахідник. Понад півроку він разом із дружиною мізкував над сировиною для виготовлення диво-окулярів. Намагалися майструвати їх із лаврового листя, розмарину, куркуми, проте - дарма. Допоки не спробували поєднання жмиху з кави та льону, чистинки яких щільно тримаються одне за одного. Удома чоловік облаштував невеличку майстерню, де виготовляє незвичайні окуляри. Таким чином намагається врятувати світ від засилля пластику.

Вступ

На нашу думку, ми живемо у світі, наповненому всілякими пластиками. І, як ми знаємо, ці матеріали дуже довго руйнуються, коли їх викидають, і, крім того, вони завдають шкоди рослинам, тваринам, людям та планеті загалом. Ochis може допомогти у вирішенні цієї великої проблеми, оскільки ми винайшли перші окуляри, виготовлені з кави, в яких взагалі не використовується пластик - перший крок до зміни чогось повсюдного на краще.

Це наша друга колекція кавових окулярів, і ми раді представити вам її! Якщо ви хочете допомогти нам зробити наш світ більш зеленим і отримати ексклюзивні келихи з кави, накиньте грошей на наш проект". Не чекайте літа, щоб придбати окуляри, адже ви можете бути одним із перших, хто має окуляри з кави! Спасибі вам за вашу підтримку!

Ваша думка для нас дуже важлива! Нам завжди цікаво отримувати ваші коментарі та відгуки на сайті нашому .

У свою чергу, ми завжди намагаємось надати нашим клієнтам найвищий рівень послуг і переконатися, що ви в захваті від наших продуктів.

ЗУСТРІЧАЙТЕ НАЙНОВАТНІШІ ОЧКИ З КАВИ!

Ochis - це перші повністю екологічні окуляри, виготовлені з кави, які поєднують у собі високу якість, чудовий дизайн та найкращий захист очей з передовими еко-технологіями для зменшення впливу на навколишнє середовище. Наші окуляри виготовлені з біологічно розкладається суміші, що складається з натуральної кави, льону та сополімеру , що робить вашу оправу абсолютно безпечною для вас та для навколишнього середовища.

Нові окуляри Ochis тонші та легші, тому ви можете почувати себе комфортніше, одягаючи їх щодня. Вони легкі, водостійкі, довговічні, а також мають захист від екрану та сонця завдяки інноваційним лінзам.

Цього разу ми вирішили вирівняти наші продукти. Окрім використання екологічно чистих матеріалів та матеріалів для багаторазового використання, ми виготовили наші нові окуляри, ідеально підібрані для вашого обличчя. Досконаліші технології дозволили нам більше зосередитися на дизайнерській частині, створивши унікальну та стильну колекцію окулярів. Тепер ми готові повідомити, що є два абсолютно нових стилі у двох різних кольорах, і ось вони!

Ось перші повністю екологічні окуляри, виготовлені з кави, що поєднує в собі природні матеріали, тонкий дизайн та захист очей за допомогою передових оптичних технологій.

Ми зосереджуємо увагу на вашому зовнішньому вигляді, використовуючи наш свіжий дизайн, і тому ми розробили наші нові оправи, щоб вони ідеально підходили для вашого обличчя. Окі легкі, зручні в носінні і довговічні, використовуючи при цьому перероблену кавову гущу.

Чому «ОЧІС» -іделаьні окуляри для вас ?

Бо вони такі легкі! Рамка всього 20г!

Окі стали легшими, а вага зараз становить лише 20 г! Завдяки інноваційному екологічному з'єднанню рама легша за звичайну пластикову, тому вам буде комфортно з вашими Ochis навіть наприкінці дня. Легкий дизайн та спеціальний міст на носі змусять вас забути, що ви взагалі носите окуляри!

Додайте більше стилю своєму повсякденному вбранню !

Ochis - це не просто якісні та інноваційні окуляри, а й стильний аксесуар на кожен день, який доповнює ваш образ.

Відчуйте максимальний комфорт при носінні Ochis навіть наприкінці дня.

Окі універсальні: створені для будь-кого, на будь-який день, з будь-якого приводу. Комфортно вранці та комфортно ввечері. Регулюючи адаптивні прокладки для носа та настроювані скроні, ви можете бути впевнені, що майже забудете, що носили окуляри на цілий день.

Насолоджуйтесь чудовою якістю ручної роботи при кожному дотику.

Потрібно 39 кроків, щоб кожен кадр був зроблений із використанням високоточного цифрового обладнання, а потім доправлений руками наших експертів до ідеального стану.

Очі ідеально сидять на вашому обличчі.

Очі зручні для людей з різними типами обличчя, оскільки ви можете адаптувати перенісся спеціально для своїх потреб.

Окі водостійкі - носіть їх куди завгодно!

Не бійтеся їх змочити. Оки водостійкі завдяки особливому гідрофобному шару. Тож ви навіть можете плавати, увімкнувши свої очі.

Ми вдосконалили кожну деталь окулярів.

Ми завжди стежимо за деталями - це дозволяє нам зробити ідеальні окуляри для повсякденного життя.

Ви отримуєте міцні та гнучкі рамки для щоденного використання.

Ми зробили окуляри більш міцними та надійними, розмістивши в скронях металеві стрижні, щоб ви могли носити улюблені окуляри роками. Окіс не зламається навіть падаючи з висоти!

Адаптивні та інноваційні лінзи врятують ваші очі від сонця та екранів.

Ochis використовують інноваційні лінзи, які захищають ваші очі від шкідливого синього світла, яке випромінюють ваші пристрої; крім того, вони також захистять ваші очі від ультрафіолетового випромінювання. Лінзи темніють, коли ви виходите на вулицю, і світліше, коли ви заходите всередину, знімаючи стрес з очей, куди б ви не пішли.

Класичний (поляризовані лінзи)

Сонцезахисні окуляри з поляризованими лінзами краще підходять для водіння та спорту. Оскільки вони зменшують відблиски від світла, що відбивається від рівних поверхонь, таких як капот автомобіля, дорожнє покриття, вода чи снігова поверхня, ви можете використовувати їх під час катання на лижах або читання книги на пляжі. Більше того, блокування відбиття світла збільшує чіткість зору та зменшує напруження очей.

Преміум (тіньові лінзи із захистом від синього світла)

Що таке лінзи преміум-класу? Це окуляри та сонцезахисні окуляри в одній парі. Вони прозорі в приміщенні і темніють до 70% при яскравому сонячному світлі. Приємне і довгоочікуване оновлення для ваших очей. Наша технологія затемнення дозволяє отримати дві пари стильних окулярів в одній ідеальній парі.

Забудь про втомлені очі! Наші високоякісні лінзи - це саме те, що вам потрібно в сучасну цифрову епоху. Нанотехнологічні покриття служать захистом від синього світла під час щоденного впливу на екрани.

Основним джерелом шкідливого світла HEV у нашому житті є наші цифрові екрани. Починаючи з телевізора, закінчуючи планшетами, комп’ютерами та смартфонами, ми регулярно піддаємося неприродному синьому світлу. Преміальні лінзи на Ochis обмежать кількість синього світла, на яке потрапляють ваші очі, роблячи пристрій приємнішим.

Наші лінзи захищають ваші очі протягом усього дня, де б ви не знаходились. Ваші очі розслаблені, незалежно від того, перебуваєте ви на роботі, за кермом автомобіля чи дивитесь телевізор. Усі наші лінзи мають максимальний захист від ультрафіолету та забезпечують 100% фільтр проти шкідливих UVA, UVB та UVC променів, включаючи синє світло від цифрових екранів. Невидимі покриття роблять ваші окуляри найкращим щоденним союзником, пристосовуючись до будь-якої ситуації.

ЛІНЗИ ЗА ВИПУСКОМ

Якщо ви шукаєте лінзи, що відпускаються за рецептом - ми, безсумнівно, можемо встановити їх для вас у кожному магазині Ochis. Лінзи від Carl Zeiss з AR-покриттям ніколи не підведуть.

ПРОЦЕС ВИРОБНИЦТВА

Всі виробничі процеси здійснюються на нашій мануфактурі під особистим контролем, що дозволяє нам уважно стежити за якістю окулярів.

Для виробництва окулярів ми використовуємо лише природні матеріали, що підлягають вторинній переробці: кавова гуща, льон, і вони склеєні біополімером на основі рослинної олії. Його тисне та обробляє цифрова машина з математичною точністю, щоб уникнути погрішностей .

Перший крок - це полірування їх ручним шліфувальним верстатом. Ця процедура дозволяє нам видалити непотрібні шари.

Полірування руками - це основна фаза процесу виготовлення каркаса. Цей етап допомагає нам досягти максимально можливої точності. Кожна рамка покрита спеціальним маслом, що дозволяє досягти більш глянцевого ефекту.

Кожна рама вручну збирається нашими досвідченими майстрами, щоб отримати найкращу якість.

Вам не здається, що кава - хороший матеріал для окулярів?

Інтервью :

Листопад 2019 р

Київ, Україна

Окіс, або як окуляри змінюють свідомість?

Подивіться на свої сонцезахисні окуляри.

Торкніться їх.

Ви відчуваєте їх запах :)

Це пластик. Якщо вам пощастить - він розкладеться в природі через тисячу років.

І тут ми починаємо говорити про каву.

Кавові відходи - 100% екологічний матеріал, з якого виготовляються окуляри Ochis.

У світі швидких технологій, одноразових речей та гір сміття, які наближають нас до екологічної катастрофи, ми знайшли рішення, яке змінить ставлення людей до окулярів. Ми відповіли на питання “Що може замінити пластик?”. Кавовий пиріг. Вірніше, унікальна кавова суміш, яку ми розробили для створення кави Ochis.

Окуляри, які не страшно втратити (звичайно, це страшно, так стильно!), Оскільки вони принесуть 0% шкоди навколишньому середовищу. Таким чином, ми створили екологічний бізнес, відправною точкою якого стали саме предмети індивідуального стилю. Сонцезахисні окуляри.

39 операцій ручної роботи для кожного кадру. Понад 10 років досвіду в оптичному бізнесі. А кава Ochis змінює ставлення людей до окулярів.

Лінзи Ochis Coffee виготовляються з переробленої бавовни. Вони забезпечують УФ-захист завдяки УФ-фільтру, який змінює затінення в залежності від навколишнього освітлення.

Завдяки гідрофобному покриттю лінзи відлякують воду та бруд.

Так, так, ви можете торкнутися їх пальцями, не боячись залишити слід!

Кава Ochis одночасно виконує функцію окулярів для роботи за комп’ютером.

Антиблікове покриття та блокування синього світла захищають очі, коли людина знаходиться поруч з монітором.

Форма, колір лінз, рухливість рук - кожен знайде для себе найстильнішу пару.

Унікальність кави Ochis: дістаньте все необхідне зі склянок. І зберегти навколишнє середовище. Приємний бонус, який стає трендом.

У листопаді 2019 року компанія Ochis Coffee випустила першу колекцію окулярів, успішно досягла мети на Kickstarter та розпочала повномасштабне виробництво.

На даний момент Ochis виробляє окуляри для клієнтів по всьому світу.

Більшість замовлень надходять з Австралії, США та Європи.

Соседние файлы в папке 4 курс 1 семестр