Скачиваний:
1
Добавлен:
07.12.2020
Размер:
18.42 Кб
Скачать

Реферат

У даному дипломному проекті досліджено структури існуючих систем мікропроцесорних централізацій. На основі результатів дослідження представлено метод діагностування елементів структур та проведено їх порівняння за показниками з теорії графів. Дипломний проект складається з розрахунково-пояснювальної записки, що містить 123 сторінок та двох додатків. Пояснювальна записка містить 54 рисунків та 30 таблиць. Розрахунково-пояснювальна записка складається з 6 розділів.

У першому розділі надано аналіз концепцій, стратегій та принципів побудови релейних та мікропроцесорних систем централізацій (МПЦ) керування рухом поїздів на станції. Проведено порівняння існуючих структур систем МПЦ.

У другому розділі виконано дослідження структур систем мікропроцесорних централізацій на основі теорії графів. Використовуючи графоаналітичний метод дослідження проведено розрахунок показників структур систем МПЦ.

У третьому розділі представлено математичні моделі графів структур, на основі яких визначено метод діагностування елементів структур систем МПЦ.

Четвертий розділ присвячено розрахунку показників функційної безпечності. Представлено залежність імовірності небезпечної відмови від часу для різних структур та визначено оптимальний період їх діагностування.

У п’ятому розділі виконано розрахунок економічної ефективності від впровадження мікропроцесорної системи керування на станції.

Шостий розділ присвячено основним положенням з охорони праці, нормування небезпечних чинників та визначенню категорії приміщення щодо вибухо- та пожежонебезпеки розрахунковим шляхом.

Розрахунково-пояснювальна записка також містить перелік використаних джерел у кількості 54 найменувань.

Соседние файлы в предмете Технология, механизация и автоматизация железнодорожного строительства