Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
правила_участия_King_of_the_rock_UA.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
28.09.2019
Размер:
86.02 Кб
Скачать

3. Порядок визначення переможців.

3.1. У день проведення Заходу всі Учасники, поділені на пари, змагаються у грі в стрітбол 1х1.

3.2. Ігри обслуговують арбітри запропоновані Організатором.

3.3. Час гри – 5хвилин.

3.4. Гравець який за ігровий час набрав більшу кількість очок оголошується переможцем матчу та проходить в наступний раунд змагань.

3.5. Гравець який набрав меншу кількість очок має вибуває з подальшої участі у змаганнях.

3.6. Гра відбувається за загальновживаними правилами гри у стрітбол.

3.7. У разі рівної кількості очок, коли два Учасники набирають однакову кількість очок, назначається додаткова 1 хвилина ігрового часу до виявлення Переможця.

3.8. Результати визначення Переможців є остаточними та оскарженню не підлягають.

4. Склад та порядок отримання Подарунків:

4.1. 1 місце. Фіналіст який виграв всі матчі Фіналу кваліфікації, оголошується Переможцем і одержує Подарунок – поїздку на міжнародні змагання Red Bull King Of The Rock, що відбудуться 24 вересня 2012 р. у м. Сан-Франциско (США), (поїздка включає: оформлення візи, авіапереліт, трансфер аеропорт-готель-аеропорт, проживання, харчування, медичне страхування).

4.2. Організатор не несе відповідальності у разі відмови посольства у видачі віз Фіналістам а також у разі відсутності у Фіналістів дійсного закордонного паспорта, строк дії якого спливає не менше ніж за 6 (шість) місяців до планованої дати поїздки.

4.3. Заміна Подарунків на грошовий еквівалент не допускається.

4.4. Подарунки вручає Організатор Заходу.

5. Загальні положення

5.1. Організатор гарантує об’єктивність та неупередженість визначення переможців Заходу.

5.2. Організатор не вступає у суперечки між Учасниками Заходу щодо визнання переможцями.

5.3. Організатор не несе відповідальності за: неможливість отримання Подарунку у зв’язку з будь-якими обставинами, що знаходяться поза межами контролю Організатора (відсутність необхідних документів, відсутність закордонного паспорту, хвороба, відпустка, затримка рейсів, відсутність квитків, відмова посольства у видачі візи, запізнення для прибуття у аеропорт, посольство, і т.д.), за достовірність наданої Учасниками Акції інформації (в т.ч. свого імені, адреси для листування, контактного телефону і т.д.), за роботу операторів зв’язку та будь-які поштові помилки, за якість послуг, що є Подарунками Заходу.

5.4. Оподаткування доходу Переможців Заходу здійснюється відповідно до чинного законодавства України.

5.5. Відповідальність Організатора не виходить за межі вартості Подарунку.

5.6. Якщо з будь-якої причини Переможець не використав свій Подарунок та/або його частини, такий Подарунок анулюється.

5.7. Організатор не несе жодної відповідальності за будь-який збиток, завданий як здоров'ю, життю Учасників Заходу (особі, які його супроводжує), так і майну, здоров'ю або життю третіх осіб.

5.8. Учасники, які не дотримались умов цих Правил, та/або Анкети яких не відповідають вимогам цих Правил, не можуть бути визнані Переможцями Заходу.

5.9. Усі подані Анкети на участь стають власністю Організатора і Учасникам не повертаються.

5.10. Своєю участю в Заході кожний Учасник надає Організатору право збирати персональні дані для проведення Заходу і останній має право з цією метою розкривати цю інформацію третім особам, включаючи, зокрема, постачальників подарунків. Беручи участь в Заході, якщо інше не заявлене Учасником, кожен Учасник погоджується з тим, що надана ним у Анкеті інформація буде внесена в базу даних, а Організатор має право використовувати цю інформацію (на розсуд Організатора) в будь-яких засобах масової інформації для майбутнього просування товарів, у маркетингових і рекламних цілях без будь-яких обмежень і без згадування Учасника, виплат та інших компенсацій Учаснику, без будь-яких обмежень за територією, часом та способом використання.. Усі персональні дані Учасників зберігатимуться в офісі Організатора. Усі запити на отримання доступу, оновлення або коректування будь-якої інформації необхідно надсилати в цей офіс.

5.11. Організатор зберігає за собою право у будь-який час перевіряти Анкети і дані Учасників (включаючи посвідчення особи, вік і місце проживання учасника) і дискваліфікувати будь-якого Учасника, що подав Анкету, яка не відповідає цим Правилам, або який фальсифікував дані в процесі подання Анкети. Якщо Організатор не реалізував будь-яке з цих прав на будь-якому етапі, це не означає відмову від таких прав.

5.12. За умовою участі Учасник погоджується на запис, фотографування або зйомку на кіноплівку свого зображення і (або) голосу під час Заходу (включаючи, зокрема, як частину Заходу), їх трансляцію або публікування Організатором без будь-яких обмежень і без згадування Учасника, виплат та інших компенсацій, без обмеження за територією, часом та способом використання, включаючи, зокрема, телебачення, радіо, Інтернет, газети, журнали та інші засоби реклами або маркетингу у зв'язку з цим Заходом та/або майбутніми заходами.

5.13. Якщо проведенню цього Заходу перешкоджає будь-яка обставина або з обґрунтованих припущень вона не може проводитися з будь-якої причини поза розумним контролем Організатора, останній зберігає за собою право на свій власний розсуд максимально дозволеною законодавством мірою залежно від ситуації: (а) дискваліфікувати учасника; (b) змінити, припинити або скасувати Захід.

5.14. Учасник несе усі витрати, пов'язані з отриманням доступу до Веб-сайта, які залежать від провайдера, що надає Інтернет-послуги.

5.15. Без обмеження інших положень цих Правил і за винятком відповідальності, звільнення від якої заборонене законодавством, Організатор Заходу (включаючи його відповідних посадовців, працівників і агентів) звільняють себе від будь-якої відповідальності (включаючи недбалість) за тілесні ушкодження, збитки або шкоду (включаючи упущені можливості), як прямі, так і непрямі, реальні збитки, що визначаються обставинами справи, і подальші збитки, будь-яким чином заподіяні Заходом, включаючи, зокрема ті, що виникають через: (а) технічні труднощі або поломки устаткування (незалежно від того, чи знаходиться воно під контролем Організатора); (b) крадіжки, несанкціонований доступ або втручання третіх осіб; (с) вимогу про участь або отримання подарунків, яка прострочена, втрачена, змінена, пошкоджена або неправильно надіслана (незалежно від того, чи одержана вона Організатором); (d) зміни вартості подарунків, зазначених у цих Правилах; (е) скасування Заходу з будь-якої причини поза розумним контролем Організатора; (f) настання податкової відповідальності Переможця або Учасника; (g) участь у Заході; (h) використання подарунку або участь у його використанні.

5.16. Як умова участі у Заході або отримання подарунку особа повинна підписати юридичну документацію за формою, що визначена виключно на власний розсуд Організатора, постачальником подарунків, включаючи, зокрема, звільнення від відповідальності за порушення авторських прав і форму гарантії звільнення від збитків.

5.17. Беручи участь в Заході, Учасник надає свою згоду Організатору і залученим ним третім особам на обробку своїх персональних даних, а саме їх збирання, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, розповсюдження, знеособлення, блокування, або знищення.

5.18. У випадку виникнення будь-яких спірних питань, остаточне рішення приймається Організатором. Рішення Організатора щодо всіх питань, пов’язаних з Заходом є остаточним та оскарженню не підлягає.

5.19. Своєю участю в Заході всі Учасники повністю погоджуються з цими Правилами та зобов’язуються їх виконувати.

5.20. Отримати роз’яснення даних Правил можна за телефонами (044) 233 64 35 або (050) 356 51 09.

5.21. Ці Правила розміщено на веб- сайті redbull.com.ua