Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
file_447251.rtf
Скачиваний:
6
Добавлен:
24.08.2019
Размер:
215.68 Кб
Скачать

Висновок

Сучасне життя представити без сучасної техніки просто неможливо.

Жодна фірма не обходиться без допомоги комп'ютерів. Зберігання даних, написання документів, складання графіків, таблиць, розкладів, створення презентацій – у всьому цьому нам допомагає комп'ютер, і допомагає успішно.

Найуспішнішим програмним пакетом на сьогоднішній день, який допомагає вирішити чи не всі завдання менеджменту є інтегрований пакет Microsoft Office. Однією з найбільш значних особливостей даного пакету являється те, що в ньому зібрані прикладні програми, які дозволяють виконувати практично будь-яку роботу, яка пов’язана з діловодством і офісною роботою менеджера. Інакше кажучи, кожен користувач, якому доводиться мати справу з різними документами, обробляти певні дані чи працювати з презентаціями, зможе вирішити поставлені перед ним задачі за допомогою пакету Microsoft Office.

У пакеті Office для зручності користувача широко застосовуються мастери, які допомагають створювати в прикладних програмах різні об’єкти: діаграми, таблиці, звіти, форми, презентації і т.д. Також широко використовуються різного роду підказки. Це дозволяє менеджерам вчасно готувати різні завдання, тим самим підвищуючи ефективність праці.

Іншими словами, структура прикладних програм Office орієнтована на полегшення роботи користувача, що являється своєрідною концепцією даного пакету.

Список використаних джерел

  1. Глушаков С. В., Сурядний А. С. Microsoft Office ХР / Настольная книга специалиста. – Х.: Фолио, 2006, 750 с.

  2. Глушаков С. В., Сурядний А. С. Microsoft Office 2003 / Учебный курс. – Х.: Фолио, 2005, 511 с.

  3. Глушаков С. В., Сурядний А. С. Персональный компьютер для секретарей и менеджеров / Учебный курс. – Х.: Фолио, 2004, 500 с.

  4. Глушаков С. В. Самоучитель для работы на персональном компьютере / Учебный курс. – Х.: Фолио, 2005, 275 с.

  5. Інтернет-сайт www.russoft.ru

  6. Інтернет-сайт www.microsoft.com/rus/

16

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]