Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Халепо.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
18.08.2019
Размер:
109.57 Кб
Скачать

Література

1. Гуцульщина: Історико-етнографічне дослідження. — К.: Наукова думка, 1987.

2. Коломийський музей народного мистецтва Гуцульщини. — К.: Мистецтво, 1991.

3. Сколоздра І. Живопис на склі: Альбом. — К.: Мистецтво, 1990.

4. Гоберман Д.Н. Искусство гуцулов. — М.: Советский художник, 1980.

Стисла інформація про автора програми:

  1. Халепо Марта Костянтинівна

  2. 29 років;

  3. Випускниця Київського національного університету технологій та дизайну. Повна вища освіта (магістр) за спеціальністю «графічний дизайн»; закінчила 3-річний курс з дизайну та пошиття одягу.

  4. Досвід роботи в сфері дизайну та мистецтва 10 років: розробка ескізів одягу,аксесуарів та предметів декору для театральних та кіно-постанов, індивідуальні замовлення на декорування одягу та аксесуарів; дизайн поліграфічної та рекламної продукції для фірм-замовників та окремих клієнтів; виготовлення оригінальних іграшок для дітей на замовлення; дизайн інтер’єру

  5. Кар`єрні амбіції- дизайнерський підхід до кожного клієнта, відповідальність, творче бачення, креативність, великий досвід роботи в творчій сфері.

  6. Заміжня, двоє дітей

  7. Маю досвід роботи в різних сферах декоративно –ужиткового мистецтва: дизайн та пошиття одягу,аксесуарів, працюю в техніці батік (розпис на тканині), вітраж (розпис на склі), вишивка, гравюра; займаюсь живописом та графікою; розробляю дизайн корпоративного стилю та іншої поліграфічної продукції,

  8. Планую вдосконалити свої знання та вміння в сфері дизайну та створення виробів зі шкіри та хутра, згодом відкрити власний салон з надання ексклюзивних послуг у сфері дизайну та декоративної обробки одягу та предметів розкоші.