Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
мет. вказ. з Курсової роботи 2012.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
15.08.2019
Размер:
488.45 Кб
Скачать

Рекомендації по складанню плану курсової роботи з дисципліни «Економіка підприємства»

ВСТУП (1,5) стор.

(актуальність обраної теми, мета, завдання, об'єкт та предмет дослідження, методи дослідження)

РОЗДІЛ 1. ЕКОНОМІЧНА СУТНІСТЬ (питання теми, наприклад,ОПЛАТИ ПРАЦІ НА ПІДПРИЄМСТВІ) ТА ЙОГО/ ЇЇ НОРМАТИВНО-ПРABOBE РЕГУЛЮВАННЯ (20 СТОР.)

1.1. Економічна сутність (питання теми), наприклад, оплати праці на підприємстві (при написанні цього підрозділу бажано використовувати літературу з політекономії та економіки підприємства, включаючи статті зі спеціальних журналів)

1.2. (теоретичний матеріал по темі з викладенням, в обов'язковому порядку, питань зазначених в розділі «тематика курсових робіт), наприклад:

1.2. Форми і системи оплати праці працівників підприємства

  1. Форми і системи оплати праці

  2. Методика розрахунку оплати праці працівників підприємства

  3. Сучасні тенденції у застосуванні форм і систем оплати праці

1.3. Стан розробки проблеми в економічній літературі (необхідно показати як проблема розглядається різними авторами в підручниках, наукових статтях тощо)

1.4. Нормативно-правове регулювання (питання теми), наприклад, оплати праці на підприємстві

РОЗДІЛ 2. СУЧАСНИЙ СТАН (питання теми), наприклад, ОПЛАТИ ПРАЦІ НА ВАТ «ЧОБІТОК»ТА ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ /ПОКРАЩАННЯ/ (30 стор.)

  1. Організаційно-економічна характеристика підприємства (наприклад), ВАТ «Чобіток» (викласти організаційно-правову форму підприємства, предмет діяльності, результати діяльності за останніх 3 роки, інформацію про персонал підприємства та його рух за 3 роки, показати середню заробітну плату на підприємстві та порівняти її з середньою по області та по Україні, основні ресурси підприємства, надати інформацію про основних постачальників і покупців, результати фінансово-господарської діяльності за 3 роки та зробити висновок щодо важливості досліджуваного питання для даного підприємства. (При написанні цього розділу необхідно використати рекомендовані таблиці, що наведені в додатку Б.)).

  2. Сучасний стан (питання теми), наприклад, оплати праці на ВАТ «Чобіток»

(розписати як на досліджуваному підприємстві здійснюються питання, які є предметом дослідження, проаналізувати цифровий матеріал за три роки за темою дослідження, практику здійснення питання теми дослідження та встановити проблемні для підприємства питання, питання 2.2. можна викласти з підпунктами)

2.3. Шляхи удосконалення .(питання теми), оплати праці на ВАТ «Чобіток»

(на підставі вивченої теорії (р.1) та аналізу сучасного стану (р.2.2.) показати шляхи удосконалення досліджуваного питання для підприємства).

ВИСНОВКИ (до 3стор.) (показати важливість питання, яке ви досліджували, вказати на скільки широко це питання висвітлено в літературі, які проблеми з цього питання має підприємство, на якому проводились дослідження, дати їм оцінку, вказати власні пропозиції по удосконаленню та можливі результати впровадження ваших пропозицій)

Додатки. ( В додатках студент повинен прикласти фінансову звітність підприємства та документи, що стосуються теми дослідження)