Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ГПП.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
04.05.2019
Размер:
49.66 Кб
Скачать

2) Принципи організації господарського суду

1. Принцип призначення суддів господарськів судів вищими органами державної влади (призначення вперше - 66 Закон України про судоустрій та статус суддів - спочатку оголошення на сайті і в газетах ..., а безстроково - 74 Закон України про судоустрій та статус суддів)

2. Принцип одноособового і колегіального розгляду справи - ст. 4-6 Господарський процесуальний кодекс

3. Самостійності та незалежності суддів - стаття 129 Конституція України та стаття 47 Закон України про судоустрій та статус суддів. Частина 4 стаття 47)

4. Принцип мови судочинства (стаття 10 Конституція України, стаття 12 Закон України про судоустрій та статус суддів (рішення конституційного суду у справі за конституційним поданням 54 народних депутатів щодо відповідності конституції України окремих положень пстсс, кримінально процесуального кодексу України, господарського процесуального кодексу України, цивільно процесуального кодексу, кодексу адміністративного судочинства від 13 грудня 2011) , стаття 3 господарський процесуальний кодекс, пункт 9 ППВСУ про застосування Конституція України при здійсненні правосуддя; Закон України "Про мови в Українській РСР", Європейська хартія регіональних мов)

5. Гласність і відкритість судового процесу - п.7 ч. 3 стаття 129 Конституції України, стаття Закон України про судоустрій та статус суддів, стаття 4-4 господарський процесуальний кодекс, стаття 1 Закон України про державну таємницю (звіт відомостей, що становлять державну таємницю затверджений наказом голови СБУ від 12 серпня 2005 р. номер 440. Комерційна таємниця - стаття 550 цивільний кодекс, ч. 1 стаття 36 господарського кодексу; банківська таємниця - стаття 60 Закон України про банки і банківську діяльність. Стаття 2 Закон України про доступ до судових рішень; інформаційний лист вищого господарський суд про доступ до судових рішень

3) Принципи здійснення правосуддя господарським судом та їх зміст

Почнемо в суботу

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]