Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Завдання _5 .doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
08.02.2016
Размер:
65.54 Кб
Скачать
    1. Сторона, яка хоче розірвати Договір, повинна повідомити іншу сторону за 30 днів до бажаної дати розірвання Договору письмово листом, підписаним уповноваженою особою, що переданий кур’єром чи поштою рекомендованим листом з повідомленням про вручення. Інша Сторона зобов’язана дати письмову відповідь на пропозицію про розірвання Договору протягом 7 днів з дня отримання пропозиції. За відсутності відповіді пропозиція вважається прийнятою.

    2. Одностороння відмова від Договору не допускається.

  1. Конфіденційність

    1. Сторони Договору зобов‘язуються не розкривати третім особам інформацію про підписання Договору та про його умови, а також приймати всі залежні від них міри для виключення потрапляння вищезазначеної інформації до третіх осіб.

  2. Форс-мажор

    1. Обов‘язки Сторін за цим Договором вважаються такими що втратили силу у випадку виникнення незалежних від волі сторін обставин непереборної сили: стихійні лиха, зміни у законодавстві, воєнні дії і т.п.

    2. Сторона, що не має можливості виконати обов‘язки за цим Договором внаслідок дії форс-мажорних обставин, зобов‘язана повідомити іншу Сторону про виникнення вищезазначених обставин негайно, не пізніше 3-х днів з моменту їх виникнення, в письмовій формі. Несвоєчасне повідомлення про виникнення форс-мажорних обставин позбавляє відповідну Сторону права посилатися на ці обставини у майбутньому, за винятком випадків, коли саме повідомлення було унеможливлене дією обставин непереборної сили.

    3. На підтвердження дії обставин непереборної сили Сторона надає відповідне підтвердження, видане Торгово-промисловою палатою України.

  3. Заключні положення

    1. Цей Договір складено українською мовою у двох примірниках-оригіналах, які мають однакову юридичну силу по одному для кожної із Сторін.

    2. Усі спірні питання щодо виконання, змін або розірвання цього Договору вирішуються у суді відповідно до чинного законодавства України.

    3. У випадках, не передбачених цим Договором, Сторони керуються чинним законодавством України.

    4. Зміни та доповнення до цього Договору мають юридичну силу у разі, якщо вони викладені у письмовій формі та підписані уповноваженими на те представниками Сторін. Усі додаткові угоди, додатки є невід'ємною частиною цього Договору.

    5. Після підписання цього Договору всі попередні переговори Сторін  щодо нього, листування, попередні угоди та протоколи про наміри з питань, що так чи інакше стосуються Договору, втрачають юридичну силу.

    6. Сторони несуть повну відповідальність за правильність зазначених реквізитів та зобов‘язуються своєчасно інформувати іншу Сторону у разі зміни цих реквізитів.

    7. Підрядник є платником податку на прибуток на загальних підставах.

    8. Замовник є платником податку на прибуток на загальних підставах.

  4. Реквізити та підписи сторін додаток № до договору №

 

 

 

м. Київ                                                                                                  «________»_________  2010 року

  

Специфікація продукції

 

Найменування продукції

Технічні дані

Кількість

Термін виконання

Ціна, грн.

за шт. (без ПДВ)

Сума, грн.

(без ПДВ)

________

________

________

________

________

________

 

ПДВ 20% :

________

 

Всього :

________