Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Курсовая-1.doc
Скачиваний:
87
Добавлен:
08.02.2016
Размер:
190.98 Кб
Скачать

Висновки та пропозиції

Для забезпечення якості обслуговування кожен готель повинен визначити і мати своє призначення і контингент споживачів, яких буде обслуговувати. І виходячи з цього надавати ту якість послуг, яка має бути при обслуговуванні такого контингенту споживачів.

Висока культура обслуговування стимулює працівників готелю орієнтуватися на клієнта, а це являється першим кроком у створенні готелю, орієнтованого на задоволення потреб клієнта.

Після анкетування для виявлення недоліків у роботі готелю «Дніпро» і дивлячись на готель з боку споживача, а не керівника, визначили, що деякі споживачі незадоволені якістю надання послуг у готелі. Багато недоліків виявили у роботі персоналу, у кваліфікації персоналу, швидкості обслуговування, асортименті послуг, матеріально-технічній базі.

Для покращення якості обслуговування у готелі «Дніпро» необхідно приділити велику увагу персоналу готелю. Починаючи від підбору кадрів і завершуючи якісним виконанням обов’язків, для цього потрібно усім працівникам пройти підвищення кваліфікації, спеціальні курси і пройти стажування за кордоном. Керівництво повинне спробувати стимулювати самовдосконалення працівників, якимись заохоченнями, преміями та ін.

Для покращення матеріально-технічної бази необхідно удосконалити деякі недоліки у номерах готелю і у самому готелі. Готелю потрібно внести зміни в інтер’єрі, озеленити готель і замінити меблі на більш сучасні. Все це можна втілити шляхом переоснащення старої матеріально-технічної бази.

Готель повинен розширювати асортимент послуг, збільшувати кількість додаткових послуг і впроваджувати якомога більше безкоштовних додаткових послуг. А для постійних клієнтів надавати якісь знижки і привілеї.

Готель «Дніпро» весь час повен слідкувати за якістю послуг і постійно удосконалювати її, тому що зараз на ринку готельних послуг в Україні багато готелів і велика конкурентність, і якщо готель «Дніпро» хоче процвітати на ринку і займати своє місце, то він повинен мати якомога найвищу якість надання послуг і найкращий сервіс.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]