Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Didenko.doc
Скачиваний:
29
Добавлен:
10.04.2015
Размер:
468.48 Кб
Скачать

Техніко-економічні показники проекту

Кількісні показники проектування:

1. Повна довжина станційних колій парку СВ, що укладають дорівнює 10,811км;

2. Число укладених стрілочних переводів парку СВ визначається із відомості стрілочних переводів дорівнює 22;

3. Кошторисна вартість будівництва складає 4209386,7 грн;

4.Коефіцієнт повної довжини сортувально-відправних колій, тобто відношення повної довжини сортувально-відправних колій до їх корисної довжини, Кпв= 1,29;

5. Коефіцієнт СП, тобто відношення загального числа СП, розташованих на сортувально-відправних коліях парку СВ до корисної довжини, Ксп=0,003.

Висновки

В 1 розділі були розглянуті особливості проектування вузлових дільничних станцій, були розглянуті переваги та недоліки станцій напів – повздовжнього та повздовжнього типу і на основі цих переваг та недоліків була вибрана станція повздовжнього типу.

В 2 розділі було розраховано число колій в парках станції, які відповідно складають 8 колій у ПВ-ІІ та 5 колії у ПВ-І, також була розглянута розробка докладної схеми станції, проведені розрахунки сортувального пристрою. Запроектована гірка малої потужності з двома механізованими ГП, яка розташована на коліях сортувального парку. ГМП має висоту 1,41м.

В 3 розділі був проведений розрахунок пропускної спроможності стрілочної горловини, зроблений розподіл горловини на 7 елементів і розрахований найбільш завантажений елемент, розроблена зведена таблиця переміщень. Із розрахунків можна зробити висновок, що пропускна спроможність горловини в кілька раз перевищує задану, що є ознакою роботи гірки без заторів, внаслідок утворення черги.

В 4 розділі надані техніко-експлуатаційна характеристика та технологія роботи станції.

В 5 розділі була визначена вартість будівництва парку СВ, був визначений об’єм земляних робіт, надана відомість стрілочних переводів та техніко-економічні показники проекту, а саме: повна довжина станційних колій парку СВ, що укладають дорівнює 10,811км; число укладених стрілочних переводів парку СВ дорівнює 22; кошторисна вартість будівництва складає 4209386,7грн.; коефіцієнт повної довжини сортувально-відправних колій, тобто відношення повної довжини сортувально-відправних колій до їх корисної довжини = 1,29; коефіцієнт СП, тобто відношення загального числа СП, розташованих на сортувально-відправних коліях парку СВ до корисної довжини = 0,03.

Список використаних джерел

  1. Крячко В.И. Требованиякпроектированию основных устройств на раздельных пунктах. Проектирование участковых станций: Конспект лекций. – Харьков: УкрГАЖТ, 2003. – Ч. 2. – 77с.

  2. Довідкові матеріали «Проектування залізничних станцій і вузлів»./Склали Пестременко А.З., Лючков Д.С. – Х.: УкрДАЗТ, 2003. – Ч.1. – 37с.

  3. Довідкові матеріали «Проектування залізничних станцій і вузлів»./Склали Пестременко А.З., Лючков Д.С. – Х.: УкрДАЗТ, 2003. – Ч.2. – 28с.

  4. Довідкові матеріали «Проектування залізничних станцій і вузлів»./Склали Пестременко А.З., Огар О.М. – Х.: УкрДАЗТ, 2003. – Ч.3. – 22с.

  5. Методичні вказівки до виконання курсового проекту «Проектування нової дільничної станції» для студентів денної і заочної форм навчання та слухачів ФПК спеціальності «Організація перевезень та управління на залізничному транспорті»./Склав Крячко В.І. – Х .:УкрДАЗТ,1999. – Ч.2 – 43с.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]