Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
методичка для заочников.doc
Скачиваний:
14
Добавлен:
26.03.2015
Размер:
286.72 Кб
Скачать

Подорож у Лондон (5 днів/4 ночі)

День

Пункт прибуття та маршрут

1-й

Переліт Київ-Лондон. Рейс SU 243 виліт в 8.50. Зустріч в аеропорту. Трансфер до готелю. Розміщення в готелі

2-й

Сніданок в готелі. Запис на додаткові екскурсії. Панорамна екскурсія по Лондону на автобусі (3-3,5 години). 13.00 – Додаткова екскурсія в лондонський Тауер (вартість — 25$)

3-й

Сніданок в готелі. Вільний день. Для охочих в 9.00 Додаткова автобусна екскурсія у Віндзорській замок. (вартість – 45$)

4-й

Сніданок в готелі. Пішохідна екскурсія: прогулянка по Уайт холу від Будинку парламенту до Національної Картинної Галереї. Церемонія зміни караулу у Букингемського Палацу. Екскурсія в Національну галерею. 14.00 – Додаткова екскурсія — прогулянка на кораблику по Темзі і політ на колесі огляду “Лондон Ай”. (вартість — 25$). 19.00 Додаткова екскурсія – середньовічне уявлення “Біфітер” (вартість 40$)

5-й

Сніданок в готелі. Виліт до Києву. Трансфер в аеропорт здійснюється самостійно

B вартість туру входить:

Переліт Київ-Лондон, Трансфер: аеропорт-готель (зворотний трансфер здійснюється самостійно), мешкання: в готелях **-****. (ALEXANDRA**, LANCASTER HALL***, NORFOLK PLAZA***+, HOLIDAY INN. VICTORIA****, HILTON METROPOLE****+), Харчування: сніданки в готелі. Медична страховка. Екскурсійна програма з включеними вхідними квитками

ПРИМІТКИ:

1 .Виза оплачується окремо —60 $/ чіл

2. Вартість туру може бути змінена у разі значної зміни вартості авіаквитку.

15 Замки Шотландії (9 днів/8 ночей)

День

Пункт прибуття та маршрут

1-й

виліт з Києва до Лондона. Трансфер до готелю, розміщення. Вільний день.

2-й

Сніданок в готелі. Оглядова екскурсія по Единбургу. Огляд замка ХII в. - резиденції Марії - Королеви Шотландії, середньовічна вулиця булижника - “Королівська миля”, що веде до палацу Холірудхауз. Відвідини палацу Холірудхаус, офіційної резиденції королеви в Шотландії. Вільний час. Для охочих за доплату - відвідини музею виски з дегустацією (25$) і музею Хантлі-Хаус, який є головним музеєм історії Единбургу (15$).

3-й

Сніданок в готелі. Вільний день. Автобусна (автомобільна) екскурсія “Замки в околицях Единбургу”(для груп від 4-х дорослих і більш). (вартість — 87$ ). Переїзд в Глазго.

4-й

Відвідини Ботанічного саду Глазго. Собор Глазго. Відвідини Прованс-Лордшип (найстарішого будинку в Глазго) і музею Історії Релігій і Мистецтва. Вільний час. Переїзд в Аберден.

5-й

Оглядова піша екскурсія по місту. Відвідини Зимового саду з японським садом, говорячим кактусом і квітучою стіною, поїздка в замок Фрейзер. За додаткову платню – екскурсія по замках в окресностях Абердена. Переїзд в Інвернесс.

6-й

Оглядова екскурсія по місту, що прославилося тим, що він брав участь в багатьох військових діях в ході боротьби шотландців за незалежність. Відвідини замка Інвернесс і екскурсія на озеро Лох-Несс, де по легенді живе прекрасна істота Нессі.

7-й

Сніданок в готелі. Вільний день. За додаткову платню – екскурсія в Moniac Castle, з дегустацією вина. Переїзд вночі в Інверері.

8-й

Оглядова піша екскурсія по місту (Місто було побудовано у вигляді хреста навкруги церкви). Відвідини замка Інверері з прекрасним парком навкруги нього. Екскурсія на дзвонарю (найкрасивіший в Шотландії комплекс з 10 дзвонів). За додаткову платню – відвідини Музею-В'язниці і замків в окрестностях міста. Переїзд в Глазго.

9-й

Сніданок в готелі. Самостійний трансфер до аеропорту. Виліт до Києву.

B вартість туру входить:

Переліт Київ - Единбург, Глазго – Київ, мешкання: в готелях 2-3-4*. Харчування: сніданки в готелі. Медична страховка. Екскурсійна програма з включеними вхідними квитками. Додатково оплачується консульський збір посольства Великобританії - 60 у.о., вхідні квитки в музеї (близько 80 у.о.). Вартість послуг російськомовного гіда - 50$  в годину. Вартість прокату автомобіля - від 70$  на добу

16

Для виконання практичної частини контрольної роботи студенту необхідно:

  1. Скласти калькуляцію витрат маршруту на 1 людину та групу з 10 туристів

  2. Визначити середню вартість путівки (на основі цін конкурентів)

  3. Розрахувати розмір постійних та перемінних витрат маршруту та відобразити їх на графіку (додаток 1)

  4. Побудувати графік беззбитковості і визначити крапку, в якій маршрут почне приносити прибуток

  5. Розрахувати показники, які приведено у таблиці (додаток 2)

  6. Надати оцінку ефективності роботи філії «Caledonia» та зробити письмові висновки.