Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
виконавчий напис Мельник.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
19.03.2015
Размер:
196.1 Кб
Скачать

Тема 11. Нотаріальне провадження при вчиненні виконавчого напису про стягнення заборгованості, що випливає з відносин, пов'язаних з авторським правом (4 год.)

Лекція (2 год.)

1. Перелік документів необхідних для вчинення виконавчого напису про стягнення податкової заборгованості і заборгованості, що випливає з відносин, пов'язаних з авторським правом.

2. Вимоги до документів.

3. Характеристика процесуальних дій за стадіями нотаріального провадження.

4. Документальне оформлення результатів нотаріального провадження.

Завдання для самостійної роботи (6 год.)

1. Скласти проект договорів, що випливає з відносин, пов'язаних з авторським правом на вибір і написати проект виконавчого напису про стягнення заборгованості за цим договором

2. Аналіз судової практики про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню.

Контрольні запитання до змістового модуля іі

1. Перелік документів необхідних для вчинення виконавчого напису про повернення об'єктів лізингу.

2. Вимоги до документів необхідних для вчинення виконавчого напису про повернення об'єктів лізингу..

3. Характеристика процесуальних дій за стадіями нотаріального провадження вчинення виконавчого напису про повернення об'єктів лізингу.

4. Документальне оформлення результатів нотаріального провадження вчинення виконавчого напису про повернення об'єктів лізингу.

5. Перелік документів необхідних для вчинення виконавчого напису про стягнення заборгованості з орендної плати за користування державним і комунальним майном.

6. Вимоги до документів необхідних для вчинення виконавчого напису про стягнення заборгованості з орендної плати за користування державним і комунальним майном.

7. Характеристика процесуальних дій за стадіями нотаріального провадження вчинення виконавчого напису про стягнення заборгованості з орендної плати за користування державним і комунальним майном.

8. Документальне оформлення результатів нотаріального провадження вчинення виконавчого напису про стягнення заборгованості з орендної плати за користування державним і комунальним майном.

9. Перелік документів необхідних для вчинення виконавчого напису про стягнення за диспашею.

10. Вимоги до документів необхідних для вчинення виконавчого напису про стягнення за диспашею.

11. Характеристика процесуальних дій за стадіями нотаріального провадження вчинення виконавчого напису про стягнення за диспашею.

12. Документальне оформлення результатів нотаріального провадження вчинення виконавчого напису про стягнення за диспашею.

13. Перелік документів необхідних для вчинення виконавчого напису за пунктом 4 Переліку документів, за якими стягнення заборгованості проводиться в безспірному порядку на підставі виконавчого напису нотаріуса.

14. Вимоги до документів для вчинення виконавчого напису за пунктом 4 Переліку документів, за якими стягнення заборгованості проводиться в безспірному порядку на підставі виконавчого напису нотаріуса.

15. Характеристика процесуальних дій за стадіями нотаріального провадження вчинення виконавчого напису за пунктом 4 Переліку документів, за якими стягнення заборгованості проводиться в безспірному порядку на підставі виконавчого напису нотаріуса.

16. Документальне оформлення результатів нотаріального провадження вчинення виконавчого напису за пунктом 4 Переліку документів, за якими стягнення заборгованості проводиться в безспірному порядку на підставі виконавчого напису нотаріуса.

17. Перелік документів необхідних для вчинення виконавчого напису за пунктом 5 Переліку документів, за якими стягнення заборгованості проводиться в безспірному порядку на підставі виконавчого напису нотаріуса.

18. Вимоги до документів для вчинення виконавчого напису за пунктом 5 Переліку документів, за якими стягнення заборгованості проводиться в безспірному порядку на підставі виконавчого напису нотаріуса.

19. Характеристика процесуальних дій за стадіями нотаріального провадження вчинення виконавчого напису за пунктом 5 Переліку документів, за якими стягнення заборгованості проводиться в безспірному порядку на підставі виконавчого напису нотаріуса.

20. Документальне оформлення результатів нотаріального провадження вчинення виконавчого напису за пунктом 5 Переліку документів, за якими стягнення заборгованості проводиться в безспірному порядку на підставі виконавчого напису нотаріуса..

21. Перелік документів необхідних для вчинення виконавчого напису за пунктом 7 Переліку документів, за якими стягнення заборгованості проводиться в безспірному порядку на підставі виконавчого напису нотаріуса.

22. Вимоги до документів для вчинення виконавчого напису за пунктом 7 Переліку документів, за якими стягнення заборгованості проводиться в безспірному порядку на підставі виконавчого напису нотаріуса.

23. Характеристика процесуальних дій за стадіями нотаріального провадження вчинення виконавчого напису за пунктом 7 Переліку документів, за якими стягнення заборгованості проводиться в безспірному порядку на підставі виконавчого напису нотаріуса.

24. Документальне оформлення результатів нотаріального провадження вчинення виконавчого напису за пунктом 7 Переліку документів, за якими стягнення заборгованості проводиться в безспірному порядку на підставі виконавчого напису нотаріуса..

25. Перелік документів необхідних для вчинення виконавчого напису про стягнення податкової заборгованості і заборгованості, що випливає з відносин, пов'язаних з авторським правом.

26. Вимоги до документів необхідних для вчинення виконавчого напису про стягнення податкової заборгованості і заборгованості, що випливає з відносин, пов'язаних з авторським правом.

27. Характеристика процесуальних дій за стадіями нотаріального провадження вчинення виконавчого напису про стягнення податкової заборгованості і заборгованості, що випливає з відносин, пов'язаних з авторським правом.

28. Документальне оформлення результатів нотаріального провадження вчинення виконавчого напису про стягнення податкової заборгованості і заборгованості, що випливає з відносин, пов'язаних з авторським правом.