Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
REGLAMENT_IFL_12_13.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
24.11.2019
Размер:
212.99 Кб
Скачать
  1. Місця проведення змагань

  1. Матчі проводяться спортивному залі Спеціалізованої ЗОШ № 12, за адресою: м. Ірпінь вул. З. Алієвої 64.

  2. Команди зобов’язанні під час матчу розміщувати банери

INDOOR FOOTBALL LEAGUE та партнерів, які надає Оргкомітет у спортивній споруді.

  1. У спортивних спорудах забороняється розміщення реклами тютюнових компаній, агітація, реклама, оголошення політичної спрямованості та різного роду політичні дії.

  1. Учасники змагань та заміна футболістів

  1. Офіційні особи клубів перед початком матчів Першості зобов’язані:

1.1. За 15 хвилин до початку матчу надати арбітру заявковий лист, «посвідчення футболістів». Друкованими літерами вписати до протоколу матчу прізвища та імена не більше чотирнадцяти футболістів із зазначеними номерами кожного футболіста.

  1. Після заповнення протоколу матчу, до його початку, діють наступні положення:

2.1. Якщо будь-хто із запасних футболістів, зазначених у протоколі матчу, не має можливості взяти участь у матчі, його/їх замінити не можна.

2.2. Футболіст, прізвище якого не внесено до протоколу матчу, не має права брати участь у матчі і знаходитися ближче ніж 5 метрів до технічної зони своєї команди.

2.3. Якщо футболіст, якого в процесі матчу, вилучено, або не внесено до протоколу матчу, у подальшому безпосередньо брав участь у матчі, то команді зараховується технічна поразка (0:5), команді-суперниці технічна перемога (5:0), а до команди застосовуються дисциплінарні санкції.

  1. Футболіст, прізвище якого внесено до протоколу матчу, вважається учасником матчу, навіть якщо він не виходив на заміну (не приймав безпосередню участь у матчі).

  2. Офіційна особа клубу, прізвище якої внесено до протоколу матчу, вважається учасником матчу.

  3. За внесення до протоколу матчу прізвища відстороненого від участі в матчах або незаявленого футболіста, до команди застосовуються дисциплінарні санкції.

  4. За внесення до протоколу матчу прізвища відстороненого від участі в матчах або незаявленого футболіста, у разі, якщо цей футболіст безпосередньо брав участі у матчі, команді зараховується технічна поразка (0:5), а до команди застосовуються дисциплінарні санкції. Якщо різниця м’ячів більша або дорівнює трьом на користь команди, якій буде зараховано технічну перемогу – рахунок матчу залишається незмінним.

  5. Якщо до протоколу матчу у складах обох команд внесені прізвища відсторонених від участі в матчах або незаявлених футболістів, і ці футболісти безпосередньо брали участі у матчі, тоді обом командам зараховуються технічні поразки (0:5), а до команд застосовуються дисциплінарні санкції.

  6. Офіційні особи клубу та запасні футболісти, прізвища яких внесені до протоколу матчу, під час матчу повинні перебувати на місцях, відведених для них у технічній зоні.

  7. Офіційні особи клубу, прізвища яких не внесено до протоколу матчу, під час матчу не мають права перебувати у межах технічної зони та ігрового майданчика, ближче ніж 5 метрів до технічної зони своєї команди.

  8. Розминка запасних футболістів під час матчу дозволяється за лавою запасних своєї команди, або в чітко визначених арбітром на передматчевій нараді місцях.

  9. Заміни проводяться з числа футболістів, прізвища яких внесені до протоколу матчу.

  10. У складі команди в матчі одночасно на майданчику може перебувати не більше 2 (двох) футболістів-легіонерів.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]