Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
звіт.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
23.11.2019
Размер:
902.61 Кб
Скачать

Підйом на гору Синячку (1401)

Зустріч групи.

Приїзд групи у Яремче.

Перехід до Синячки із Яремче через перевал Переслоп, який за сім кілометрів від желізнодорожнього моста через Прут (саме тут в Прут впадає лівий приток Жонки, дуже холодна річка). Туристична стежка на Переслоп на протязі п`яти кілометрів тягнеться лівим берегом цієї річки. На самому початку екскурсії ви проходите повз вольєри із оленями.

Обід.

Підйом на гору Синячку (3 км).

Спуск з гори Синячки.

Відпочинок групи на природі.

Від'їзд.

Вартість: за запитом.

                                     

Роуп Джампінг

Для усіх людей, які мріють літати - РОУП -ДЖАМПІНГ.

Що ж це таке? Роуп-джампінг - це стрибок з мотузкою з високого об'єкту вниз. Зараз цей вид екстремального відпочинку став доволі популярним, так як не несе великих матеріальних затрат.  Для цього потрібна мотузка, височина, бажання та досвідчений інструктор.

Якщо казати коротко, то роуп-джампінг – це стрибки з висотних об’єктів із подальшим вільним падінням, де для зупинки використовується система альпіністських мотузок. Для стрибка застосовується не одна (як у банджі-джампінгу), а одночасно дві мотузки – основна і резервна. Крім того, мобільність альпіністського спорядження дозволяє джамперам мандрувати куди заманеться і стрибати майже з будь-яких об’єктів. Фактично роуп-джампінг утворився з альпінізму. Започаткував його легендарний американський альпініст-екстремал Ден Осман, відомий тим, що самостійно забирався на прямовисні скелі без будь-якої страховки. Навмисне стрибати униз із використанням мотузок він почав у 1985 році, маючи на меті навчитись долати страх. З часом сміливість та все більша висота стрибків здобули йому світову славу.

А далі тільки небо, а далі тільки летіти... Звучить захоплююче та боязно, але насправді ця екстремальна розвага доволі безпечна, якщо виконувати техніку безпеки.

"Астері - Тур" пропонує Вам незабутній відпочинок з міцним обладнанням та досвідченими інструкторами. Наші роуп-джампери підберуть зручне місце для стрибків

                   

Сплав по р. Дністер

                  

Дністер

Подорож Дністровським каньйоном - це найкращий відпочинок влітку.

Дністер - третя за довжиною річка в Україні, щобере свій початок у Карпатах і впадає у Чорне море. Протікаючи територією України та Молдови, річка має особливий характер, оскільки починається як типова гірська річка, яка поступово переходить у рівнинну і закінчується величезним приморським лиманом.

Місцевість де тече Дністер, просто вражає величезною кількістю природних, історичних, етнографічних та архітектурних пам'яток, що відкривають свої тисячолітні секрети. Ви побачите унікальні геологічні відсолення світового значення силурійського, девонського та крейдового періодів яким понад 400млн. років, та молодші за віком архітектурні комплекси фортець Галича, Раковця, Хотина та Білгород - Дністровська, рідкісні ендемічні та реліктові флору та фауну і фауну дністровського національного природного парку  та чарівний етнографічний колорит місцевих мешканців.

Важливою рисою річки є особливий клімат, що дозволяє уникнути "вибриків природи" та дарує відчуття насолоди чудовою природою.

Сплавляючись в межах Дністровського каньйону, що віднесений до 7 див України, від с.Нижнів, що на Івано-Франківщині до Хотинської фортеці на Буковині, де річка звивається численними меандрами і весь час змінює напрямок. Тут потоки утворюють мальовничі водоспади, червоні девонські пісковики, що виходять наповерхню, вражають контрастом кольорів, у травертинових скелях дуже багато печер та гротів, біля силурійських скель можна знайти рештки викопних тварин тарослин, яким мільйони років. На берегах річки і в навколишніх селах зустрічаються пам'ятки архітектури різних періодів - церкви, костьоли, монастирі, палаци, руїни замків і фортець.