Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Tekhnologiya_moloka_i_molochnikh_produktiv_Avto...doc
Скачиваний:
15
Добавлен:
18.11.2019
Размер:
1.96 Mб
Скачать

Контрольні питання

  1. Види сироватки молочної.

  2. Використання молочної сироватки у харчовій промисловості.

  3. Склад і властивості сироватки.

  4. Способи переробки молочної сироватки.

  5. Способи виділення білків з молочної сироватки.

  6. Особливості виробництва напоїв з сироватки:

  • свіжих;

  • сквашених.

Висновки

Сучасному фахівцю необхідні такі якості , як діловитість, енергійність, ініціативність, направленість на кінцевий результат, засновані на особистій зацікавленості. Тому студент повинен бути активним учасником навчального процесу: самостійно формувати цілі, виявляти проблеми, аналізувати інформацію, розробляти можливі шляхи вирішення проблеми.

Одним з найважливіших завдань професійної освіти є розвиток у студентів інтересу до навчання і праці. Ефективним засобом вирішення цієї проблеми є впровадження системи спонукання студентів до активної діяльності на заняттях. Одним із засобів – проведення лабораторних занять з дисципліни « Технологія молока і молочних продуктів », максимально наближених до майбутньої професійної діяльності. Для виконання завдання студенти аналізують надані данні, визначають алгоритм виконання, користуються нормативною документацією, спеціальною літературою.

Обов'язковою умовою закінчення роботи є аналіз результатів і формування висновків.

В робочому зошиті сформовані завдання засвоєння навчального матеріалу, визначений обсяг матеріалу для обов'язкового засвоєння незалежно від здібностей студента, сформовані цілі навчання, спрямовані на формування відповідних компетенцій майбутнього фахівця.

При виконанні кожного завдання відбувається певний приріст знань, умінь і компетенцій, що дозволяє викладачу оцінити засвоєння навчального матеріалу на рівні пізнання, розуміння, аналізу та синтезу, оцінювання! Відповідно до рівня засвоєння студент отримує певну оцінку.

Робочий зошит для лабораторних робіт з « Технології молока і молочних продуктів » пройшов апробацію у коледжі і отримав схвальні відгуки студентів та викладачів.

Робочий зошит для лабораторних робіт з « Технології молока і молочних продуктів » призначений в якості посібника при проведенні лабораторних робіт, буде корисним при виконанні самостійної роботи студентів, курсовому проектуванні, підготовці до іспитів, заліків, у подальшій професійній діяльності.

19

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]