Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
КМДА_19.05.12.doc
Скачиваний:
15
Добавлен:
14.11.2019
Размер:
508.42 Кб
Скачать
  • Культура

5-й канал, «Київський час», 18:40

0/0

Персоналії:

О. Попов

ВЕДУЧА: Нетрадиційним буде цьогорічне святкування Дня Києва. Замість звичних двох вихідних наприкінці травня, в місті гулятимуть протягом трьох тижнів. Розпочнуться святкування уже відзавтра і триватимуть до початку футбольного Євро. За цей час в столиці відбудеться майже три з половиною сотні різноманітних заходів. Серед них концерти і народні гуляння в середмісті та на околицях Києва. Обіцяють також провести кілька десятків спортивних подій. Найбільш масштабним має стати традиційний пробіг під каштанами. Чиновники прогнозують - участь у ньому візьмуть понад 10-ть тисяч людей. Також столицю, якій виповниться 1530 років, як слід прикрасять. Висадять в місті 6-ть з половиною мільйонів квітів та заквітчають балкони у середмісті.

Олександр Попов, голова КМДАХоча місту виконується аж 1530 років, я думаю, що воно встріне своє свято в тому числі молодим. Тому що дуже багато об`єктів нових. Я думаю, настрій буде не тільки від заходів, які ми в культурному плані будемо реалізовувати, але і від охайного міста. Він буде дуже красивим.

* * *

ТРК Київ, «СТН новини», 21:00

0/0

Персоналії:

О. Попов

ВЕДУЧИЙ: У Міжнародний день музеїв у столиці відкрили іще одну філію музею історії Києва. Музей Шістдесятництва. Подія більш, ніж довгоочікувана. Ідея його створення виникла більш, ніж 20 років тому. Однак тоді молодій державі було не до тих, хто цінує свободу і навіть життя виборював її незалежність. Тоді ж у 90-х почала діяти громадська організація. Музей 60-тництва. Нині в її фондах зберігається до 20 тисяч експонатів. Вони й складуть основу експозиції нового музею на вулиці Гончара.

Олександр Попов, голова КМДАСьогодні ми робимо крок до того, щоб відновити справедливість у вигляді того, що у нас буде музей, присвячений людям, які в 6-ті роки не просто говорили, а боролись за те, щоб наша Україна була самостійною, демократичною.

* * *

  • ЄВРО-2012

5-й канал, «Київський час», 18:40

0/0

ВЕДУЧА: Київська відповідь знаменитому німецькому футбольному віщуну - восьминогу Паулю. Під час матчів євро-2012 у столиці прогнози робитиме хряк-віщун. Кабан мешкатиме у спеціальному вольєрі на почесному місці. Щодня о 16-00 він буде передбачати результати майбутнього матчу. Звідки сам хряк і як у нього з`явились здібності провидиця - поки не повідомляють. Нагадаю, 7 червня на Хрещатику розпочне свою роботу офіційна фан-зона. Там буде екран на 150 квадратних метрів, стаціонарні санвузли, точки швидкого харчування, медпункт і посилена охорона.

* * *

5-й канал, «Час новин», 20:00

0/0

ВЕДУЧА: У Києві закрили єдиний безкоштовний тренувальний стадіон для легкоатлетів. Замість нього обладнають автопаркування під Євро-2012. З комплексу «Атлет» вже почали демонтувати бігові доріжки. Біля входу адміністрація розмістила відповідне попередження. На камеру ж керівництво «Атлету» від коментарів відмовилося, але запевнило вже у липні заклад знову відкриють для легкоатлетів. Проте люди побоюються, що стадіон у центрі міста після футбольного чемпіонату може і не запрацювати. У місцевому організаційному комітеті «Євро-2012 в Україні» від коментарів утрималися, принаймні до понеділка.

* * *