Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Діагностика ТЕСТИ.doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
11.11.2019
Размер:
527.87 Кб
Скачать

Чи знаєте ви себе!

Розгляньте по черзі чотири блоки («невпевненість», «впевненість», «спокій» і «пересування»), що включають в себе по 4 «малюнка-ікони». Виберіть в кожному одне зображення, яке вам подобається найбільше. Визначте число балів, що відповідає номеру обраної вами картинки.

Блок-схема: узел 1 1

Полилиния 13 2

І. Блок «невпевненість»:

1 – 10 балів.

2 – 8.

3 – 2.

4 – 5.

3

- - - -

- - - -

4

Дуга 19

1

Овал 32

Стрелка вверх 33 2

ІІ. Блок «впевненість»:

1 - 10.

2 – 8.

3 – 5.

4 – 2.

3

Прямая соединительная линия 45

4

1

Овал 32

2

ІІІ. Блок «спокій»:

1 - 10.

2 – 7.

3 – 2.

4 – 4.

3

4

Прямая соединительная линия 45

1

2

ІV. Блок «пересування»:

1 - 4.

2 – 7.

3 – 2.

4 – 10.

3

4

Підсумувати бали

Результат

8-13 балів. Вам важко контролювати свої емоції, тому ви здатні швидко переходити від ентузіазму до розчарування, залежите від ставлення до вас інших людей і атмосфери в своєму колективі. Тим, що вам не подобається, ви не займаєтеся. Вам властиві постійні сумніви у своїй правоті. Ви важко переживаєте життєві негаразди. Схильні до депресій, панічних настроїв.

14-20 балів. Хоча ви самі ставитеся до себе критично, оточуючим, щоб вплинути на вас, потрібні вагомі аргументи. Якщо ваша точка зору може завдати вам шкоди, ви від неї швидше відмовитеся, чим будете стояти на своєму. Ви схильні плисти за течією, але при цьому завжди намагаєтесь показати свою відмінність від інших. Рідко прислуховуєтесь до оточуючих. ПО натурі Ви песиміст. Якщо попадаєте у важкі життєві колізії, то очікуєте, що ситуація вирішиться сама собою.

21-27 балів. У вас хороша інтуїція, яка рідко підводить у життєвих ситуаціях. У справах ви завжди готові йти на компроміс між своєю точкою зору і зовнішніми вимогами. Хоча в глибині душі ви вважаєте себе непоганою, вам властива деколи різка поведінка. По натурі Ви оптиміст. У важких життєвих ситуаціях не губитесь, а намагаєтесь швидко знайти конструктивний вихід з критичної ситуації.

28-34 бали. Ви не любите дискомфортних ситуацій, тому завжди активно протидієте тиску. Однак впертою людиною вас не назвеш: без особливих проблем ви відмовляєтеся від своєї точки зору чи погляду, якщо того вимагає справа. Здатні співчувати оточуючим. Життєві негативні ситуації переживаєте оптимістично. Вам не властиві безпричинні зміни настрою, депресивні та панічні стани.

35-40 балів. Ви вперті й здатні безоглядно рухатися до поставленої перед собою мети. Якщо ви щось вирішили, вас надзвичайно важко переконати - це вдається тільки тим, хто знає ваші слабкості і вміє непомітно впливати на вас. Ви людина вольова, з сильним характером. Ці якості характеру допомагають Вам вирішувати життєві труднощі швидко і без психологічних загострень.