Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
тов конд вир.doc
Скачиваний:
43
Добавлен:
09.11.2019
Размер:
7.23 Mб
Скачать

8.7. Цукерки фасовані і в наборах

Набір Богема («Світоч») включає цукерки: Золотий горішок (мигдальне праліне з фундуком), Вечірній Львів (помадно-горіхове праліне з лікером), Стожари (з молочно-помадною начинкою з додаванням коньяку), Вишневий аромат (з фруктовою начинкою зі спиртом), Грильяж галицький (грильяжний корпус з фундуком та ізюмом), Грильяж шоколадний (грильяжний корпус з арохісом), Жар-птичка (світле і темне праліне з додаванням кави) та Світоч (світлий і темний шоколад з помадно-вершковою начинкою). Цукерки Вечірній Львів і Жар-птичка на поверхні мають оздоблення з білого шоколаду. Маса нетто набору передбачена 320 г. Цукерки Сузір'я з грйльяжним корпусом мають круглу форму і виготовляють із суміші лісових горіхів та арахісу в поєднанні з медом. Цукерки глазуровані шоколадною глазур'ю. З праліновим корпусом цукерки куполоподібної форми Гармонія, їх рецептура включає арахіс, рослинний жир, молоко, корицю, а поверхня обсипана вафельною крихтою.

Цукерки Рафаелло складаються з двох тонких вафельних половинок, всередині м'який кокосовий крем і цілий обсмажений мигдальний горіх. Зверху цукерки покриті кокосовими пластівцями, що надає їм оригінальної форми. Герметична упаковка дозволяє тривалий період зберегти свіжість хрумких вафель і якість продукту.

Цукерки Новорічні подарунки у вигляді відповідних фігур (Ялинка, Фургон, Ліхтарик, Дід Мороз, Хатка, Баул) випускаються певної маси і з переважанням відповідного асортименту цукерок, а в деяких видів і карамелі. Набір Подарунковий може бути різної маси з новорічною тематикою і різноманітним асортиментом цукерок, а в деяких і карамелі.

У цукерках «Мон Шеррі» поєднуються темний шоколад, італійські вишні і вишневий лікер.

Набір шоколадних цукерок «Шоколадна колекція Рошен» включають цукерки в молочному шоколаді з трюфельною начинкою та «Irish Cream» лікером; цукерки в десертному шоколаді з молочно-вершковою начинкою; цукерки в молочному шоколаді з мигдальною начинкою та цілим мигдалем; цукерки в десертному шоколаді з вишнею у вишневому лікері; цукерки в молочному шоколаді з кавовим кремом та хрусткими кульками. Використовують сік вишневий концентрований, вишневу настойку, вишню спиртовану, каву натуральну розчинну, кульки хрусткі. Термін

370

придатності цих виробів до споживання передбачений 6 місяців. Мінімальний вміст какао продуктів — 27 %.

Цукерки у шоколаді Ренуар виробляються з трьома різними начинками. Рецептурний склад їх передбачає використання ка-као-масла, какао тертого, молока сухого незбираного, вершків сухих, жирів рослинних, сорбітолу Е420, спирту, ваніліну, ароматизаторів: фісташка, вершки, какао та ваніль, барвників натуральних — куркумін Е100, зелений Е141. Маса нетто — 227 г, а термін придатності — 6 міс.

Шоколадний набір Барокко включає у рецептурі какао терте, жири рослинні, молоко сухе незбиране та знежирене, мигдаль смажений тертий, фундук смажений тертий, какао-масло, какао-порошок, спирт, ароматизатор марципан, ванілін. Маса нетто — 258 г. Термін придатності становить 6 міс.

Цукерки Трюфель Рошен (з коньяком, з Irish Cream лікером, з шампанським) являють собою м'який трюфель круглої форми. У їх складі: какао терте, молоко незбиране, жири рослинні, коньяк/лікер/шампанське, вершки сухі, какао-масло, сорбітом Е420, відповідний ароматизатор, а цукерки Трюфель Рошен з шампанським — додатково спирт. Термін придатності — 6 міс.

Вишня в шоколаді — цукерки в десертному шоколаді з вишнею без кісточки у вишневому сиропі. До рецептурного складу виробів входять: какао терте, вишня спиртована, какао-масло, вишнева настоянка, рослинний жир, сік вишневий концентрований, глюкоза, ароматизатори «вишня», «ванільний». Випускаються масою нетто— 313/157 г. Термін придатності цукерок до споживання становить 10 міс.

Шоколадні цукерки Вар'єте з кавовим кремом та хрусткими кульками ї з горіховим кремом та хрусткими кульками фасують масою нетто відповідно 230 і 220 г. Термін їх придатності — 8 міс.

Цукерки Версаль з мигдальною начинкою та цілим мигдалем і з молочним шоколадом та цілим мигдалем містять у рецептурі мигдаль смажений цілий та тертий, какао-масло, какао терте, молоко сухе незбиране, жир рослинний/вершки сухі відповідно виду виробів. Маса нетто передбачена 150 г, а термін придатності — 8 міс.

Київ вечірній — глазуровані шоколадною глазур'ю цукерки, куполоподібної форми. Корпус — праліне з цілим ядром фундука. Рецептурний передбачено: какао терте, какао масло, фундук смажений дроблений, рослинний жир, кокосова олія, фундук смажений цілий, молоко сухе, коньяк. Маса нетто цукерок — 500 г. Термін придатності становить 6 міс.

371

і л * * *

Асорті Рошен — асорті з чотирьох видів шоколадних цукерок з праліновою та помадною начинками. Для їх виготовлення використовується какао терте, какао-масло, молоко згущене, горіх фундук смажений, рослиннй жир, спирт, масло вершкове, какао-порошок, ароматизатори «молоко пряжене», «кава арабіка», «шоколад молочний» та «ванільний». Маса нетто — 430 г, а термін придатності до споживання передбачений 8 міс.

Маргарита в асортименті (з начинкою з темного праліне та цілим лісовим горіхом, з кремовою начинкою та цілим лісовим горіхом, з кавово-кремовою начинкою) шоколадні цукерки з начинкою відповідно праліновою, кремовою, кавово-кремовою. Рецептура першого різновиду містить, крім какао тертого, какао-масла і рослинний жир, фундук смажений цілий та дроблений, незбиране молоко, ароматизатор «ванільний», другого різновиду— фундук, вершки сухі, ароматизатори «фундук», «ванільний», третього різновиду — какао-порошок, вершки сухі. Ароматизатори «кава арабіка», «ванільний». Маса нетто становить 230 г, а термін придатності — 8 міс.

У десертному шоколаді виготовляються цукерки Монте-Крісто в асортименті: з ромом — з начинкою з ромового лікеру (використовується ром); з коньяком — з начинкою з коньячного лікеру (коньячний лікер); вишня з коньяком — з вишнею без кісточки (коньячний лікер, вишня без кісточки спиртована); вишня з лікером «Cherry» — з вишнею без кісточки у вишневому лікері (вишневий лікер, вишня без кісточки спиртована). Цукерки мають термін придатності до споживання 10 міс.

Цукерки Десерт-^- глазуровані шоколадною глазур'ю, овальної форми. Корпус— зварений у сиропі дрібний чорнослив без кісточки. Використовується у складі какао терте, какао-масло, чорнослив, лецитин, ароматизатор «ванільний». Маса нетто — 210 г. Термін придатності — 3 міс.

Глазурованими шоколадною глазур'ю випускаються цукерки Стріла подільська, які мають форму конуса, а корпус — помадно-кремовий з додаванням спирту і коньяку. Склад цукерок поліпшують масло Вершкове, молоко згущене, спирт, коньяк, ароматизатор «ваніль». Термін придатності до споживання— 3 міс. Розфасовують массою нетто 312 г.

Глазуровані шоколадною глазур'ю цукерки Пташине молоко мають збивний корпус з вершковим маслом та різними добавками. У виробництві використовують масло вершкове, молоко згущене, білок яєчний сухий, агар, спирт, ароматизатори «ромовий»,

«лимонний», «мигдаль», харчовий барвник Е102. Цукерки зберігаються 3 міс. Фасують вироби массою нетто 300 г.

Фасованими по 200 г, з терміном придатності 3 міс. випускають цукерки Кузя (апельсин, амаретто, ківі, кокос, суниця, банан), їх виготовляють зі збивним корпусом, глазурованими шоколадною глазур'ю. Рецептура включає агар, сухий яєчний білок, коньяк, ароматизатори, харчові барвники Е102, Е124, Е132.

Вінницькі галаретки в асортименті: лимон, апельсин, персик, екзотичний смак мають желейний корпус і шоколадну глазур. У рецептурі виробів: какао-масло, какао терте, агар, ароматизатори, лецитин, харчові барвники Е102, Е124.

Цукерки Корона Венеціанська ніч готуються на основі рослинних жирів, какао-порошку, з додаванням фундука смаженого подрібненого і цілого, какао тертого, молока сухого знежиреного, ароматизаторів «фундук» і «ванілін». Масса нетто цукерок — 500 г.

Ферреро Роше» — хрумкі цукерки з молочного шоколаду, обсипані горіховою крихтою, з начинкою із шоколадного крему і цілими горіхами всередині.

Компанія «АВК» випускає шоколадно-вафельні цукерки з цілим лісовим горіхом наступних видів: «Шедевр Premio Nero», Шедевр Premio Bianco», Шедевр Exclusive». IIIoKoLove — цукерки із молочного шоколаду з трьома видами ніжних жирових мас — горіховою, шоколадною і вершковою, які фасують у квадратні упаковки. IIIoKoLove Коктейль— цукерки із молочного шоколаду з двошаровою шоколадною масою зі смаками шоколадного крем-лікеру і лікерів «Малібу», «Шерідан» і «Куантро» у шестикутних упаковках.

Шоколадні цукерки Конфетель мають конусоподібну форму, фасують масою нетто 240 г та включають шоколадно-вершкову начинку з додаванням горіхів обсмажених подрібнених. Для їх виробництва використовується молочний шоколад. Цукерки Молен Руж де Парі — глазуровані шоколадною глазур'ю з корпусом — ванільне суфле і згущене молока «тоффі». Комбінований корпус молочне суфле і помада, з додаванням шоколадного лікеру мають глазуровані шоколадною глазур'ю цукерки Крем Суфле (зі смаком шоколадного лікеру, ірландських вершків, тропічних фруктів полуниці). їх поверхня декорована білим шоколадом. Маса нетто їх 225 г.

Цукерки Лідо де Парі характеризуються куполоподібною формою, мають комбінований корпус, молочне желе і пряжене згущене молоко. їх поверхня покривається шоколадною глазур'ю.

372

373

Цукерки Канкан де Парі виготовляють з подвійним корпусом — шоколадне желе і згущене молоко. Поверхня глазурується шоколадною глазур'ю. Глазурованими шоколадною глазур'ю виготовляються цукерки з праліновим корпусом Міледі. Маса нетто передбачена 235 г. їх поверхні обсипається вафельною крихтою. Цукерки Domior зі смаком рому, складаються із шоколадно-кремової цукеркової маси, з додаванням рому та хрустких вафель, покритих чорним шоколадом. Цукерки Вечір золотий виготовляють з праліновим корпусом, з використанням цілого лісового горіху, глазурованими шоколадною глазур'ю.

Глазуровані шоколадною глазур'ю цукерки Менует включають грильяжний корпус на основі фундука. їх споживні властивості поліпшені додаванням меду і родзинок. Цукерки, глазуровані шоколадною глазур'ю, Чорнослив в желе виготовляють на основі звареного у цукровому сиропі чорносливу і з желейною начинкою з використанням пектину. Термін придатності до споживання становить 4 міс, а маса нетто передбачена 230 г.

Цукерки шоколадні з комбінованими масами ТМ «Беліссімо» включає в асортименті крем-брюле, коньяк з лимоном, ромова вишня, шоколадний крем, бейліз, бьянко (смак кокосу), кава з лікером. Встановлена лінія дозволяє виробляти кілька начинкових мас — торфі, желейні і лікерні.

Набір шоколадних цукерок «Дзеркальна струя» випускають з шоколадно-горіховою начинкою, грильяжною (горіх фундук), грильяжною м'якою (горіх кешью), помадно-кремовою (кокосова стружка), шоколадною, шоколадно-горіховою (горіх фундук), із суфлейною (аромат кави і вершків). У рецептурному складі шоколадна глазур, какао-масла, какао терте, какао-порошок, олія кокосова, масло вершкове, горіхи (мигдаль, фундук, кешью), молоко сухе, яєчний білок, спирт, коньяк, кокосова стружка, вафлі, лецитин, ванілін, ароматизатори «Ванільно-вершковий», «Вершки», «Крем-лікер», «Ірисо-вершковий» і барвник «Карамельний».

Набір цукерок Луцьк включає три різновиди: Шоколадно-кремові з горішком, Золоте кільце і Полуниця заспиртована з вершками. Набір цукерок Чернівці складається із цукерок Метеорит, Вишня заспиртована в шоколаді та Чорнослив у шоколаді. Набір цукерок Святковий включає 4 види цукерок: Метеорит, Чорнослив у шоколаді, Шоколадно-кремові з горішком та Золоте кільце; набір Урочистий — цукерки Стріла, Мигдалинка, Чорнослив у шоколаді та Смородина з вершками. Набір цукерок Вітаю складається із цукерок: Горіхова гілка, Стожари та Евридика.

Набір 3 любов'ю включає три види цукерок: Пташине молоко, Стріла і Метеорит. Термін придатності до споживання становить 1,5 міс. Розфасовують цукерки масою нетто 630 г. До складу набору цукерок Старий Житомир входить вісім видів: цукерки з чорного шоколаду у формі серця Любов, з білого шоколаду — Серденько моє, у формі підкови — Удача, з комбінованим корпусом — Для вас, шоколадна монетка — Багатство і шоколадні цукерки з трьома видами начинок Асорті. Термін придатності 4 міс, а маса нетто — 450 г. Набір цукерок Україна з любов'ю складається з цукерок Любов, Удача і Асорті. Термін придатності 6 міс.

Сувенірний набір Дзеркальна струя складається з 10 видів цукерок, частково загорнутих у фольгу та декорованих. Вони характеризуються різною формою, а в їх рецептурі: молоко сухе, масло вершкове, горіхи (мигдаль, кешью, фундук смажений), какао продукти, мед, вафлі, шоколадна глазур та ароматизатори: Вершки та Ванільно-вершковий. Набір шоколадних цукерок Презент включає різновиди: Королівський горішок (цукерки куполоподібної форми з праліновою начинкою з додаванням цілого горіха фундука), Попурі горіхове (у формі горіха з праліновою начинкою), Попурі крем-брюле мигдальне (куполоподібної форми з рельєфним малюнком на поверхні і з начинкою помада крем-брюле з додаванням мигдалю).

Сувенірний набір шоколадно-горіхових цукерок куполоподібної форми Купола України виробляють з різними смаками начинки: ка-пучіно, яєчний лікер, лісовий горіх. Цукерки мають термін придатності до споживання 4 міс. Донецький сувенір — це набір глазурованих шоколадною глазур'ю цукерок Прометей (грильяж на основі смаженого арахісу), Білочка від АВК (праліне з подрібненим арахісом). Термін придатності до споживання становить 3 міс.

Набір шоколадних цукерок Nestle Gold Choolate включає 7 видів цукерок різної форми: Карамеліта, Торнео, Коффетто, Елегантне, Алмонда, Лірія, Капріччіо. Термін придатності становить 6 міс, а маса нетто передбачена 156, 261 і 418 г.

З праліновими начинками розроблено цукерки Мірель, які прикрашені вафельною крихтою. Вони випускаються зі смаком молочного шоколаду та крем-брюле.

Набір Банкетний включає 5 видів цукерок: Метеорит, Лагуна, Абрикос заспиртований у шоколаді, Столичні, Голуба даль. До складу набору Дніпро вечірній включають цукерки: Шоколадні пляшечки з лікером, Кавовий лікер, Голуба даль і Столичні. Маса нетто 500 г.

374

375

Набір Тріумф Парижа включає шоколадні цукерки куполоподібної форми Шампань, Бордо і Прованс. Термін придатності їх становить 6 міс, а маса нетто 230 г. Цукерки Шампань мають кремово-молочну начинку з додаванням спирту, коньяку та ароматизатора Шампанське. Бордо— у складі кремово-молочно-шоколадної начинки передбачені: коньяк, какао-порошок, спирт та ароматизатор Шоколад. Як поліпшувачі для кремово-молочної начинки Прованс застосовують коньяк, спирт і ароматизатор Молоко.

Фасовані цукерки Гранд-Конді (Фундук, 3 какао-крупкою, З кокосом) глазурують шоколадною глазур'ю. Основою їх є маса крем-брюле та молочно-шоколадна цукеркова маса. Цукерки мають куполоподібну форму. Шоколадні цукерки КонтіРОССО, КонтіНЕРО і Конті БЬЯНКО фасують масою нетто по 220 г. їх випускають відповідно з начинками: праліне, з додаванням фундука; шоколадно-молочною і молочно-кремовою з додаванням коньяку.

Фасовані цукерки Сонячний віночок відрізняються своєрідною формою квітки і виготовляються на основі желейного корпусу з використанням агару та додаванням спирту і фруктово-ягідного ароматизатора, ідентичного натуральному. З кремовим корпусом, глазурованими шоколадною глазур'ю виготовляють цукерки Вінок Дунаю. До рецептурного складу входять масло вершкове і какао-масло. їх поверхня обсипається какао-порошком. Фасовані цукерки Золоте яєчко мають помадний корпус, з додаванням масла вершкового та какао-масла. Поверхня глазурована шоколадною глазур'ю. Вони випускаються у формі яйця. Оригінальну форму мають цукерки Футбол, які виготовляються з кремовим корпусом, з використанням згущеного молока, масла селянського, мигдалю тертого смаженого, коньяку і спирту. Шоколадні цукерки Чорний принц характеризуються куполоподібною формою і мають обсипану кокосовою стружкою поверхню, їх корпус складається з помадно-кремової маси, з додаванням тертого горіха і коньяку. З праліновою начинкою, до складу якої включають мигдаль, кокосову олію і ванільний ароматизатор, виробляють шоколадні цукерки куполоподібної форми Але-ко. Цукерки Трюфель «Тирамису» мають куполоподібну форму, покриті шоколадною глазур'ю, а поверхню їх обсипають сумішшю з какао-порошку та цукрової пудри. Корпус цукерок складається із шоколадної маси, збитої з вершковим маслом та какао-маслом. Для поліпшення смакових властивостей виробів до рецептури вводять ром та спирт.

Цукерки Білі ночі виготовляють із шоколадною глазур'ю та корпусом із збитою желатинової маси з цукровою помадою. Подібну рецептуру мають цукерки Чарівна ніч, відмінністю рецептури яких є використання какао-порошку та маргарину, та цукерки Місячна соната. Особливостями складу яких є введення молока сухого, какао-порошку.

Цукерки Мірабеллю, Арабелла та Ізабелла фасують у коробки вертикальної форми масою нетто 285 і 400 г. Рецептурою передбачено застосування шоколадної маси молочної та гіркої, молока сухого знежиреного, рослинних жирів та відповідно назв цукерок— чорносливу, абрикосу чи ізюму. Термін придатності до споживання 6 міс.

Цукерки Фруттель (з ананасом, апельсином, з лимоном, персиком, тропік) виготовляють із застосуванням чорної шоколадної маси, желюючого порошку на основі пектину, ароматизаторів та сушених ананасу, персика, цедри апельсина та лимона. Термін придатності до споживання 6 міс.

Цукерки Мила моя виготовляються в асортименті з яблуком, з журавлиною, виноградом, абрикосом, чорносливом, асорті і асорті новорічне. Прозора упаковка для фасування цукерок передбачає масу нетто 250 і 515 г. Особливостями складу цих цукерок є використання чорної шоколадної маси, рослинних жирів, сушених фруктів відповідно до назв, сухого молока незбираного і знежиреного, патоки, желюючого порошку, йогуртового порошку та відповідних ароматизаторів.

Глазуровані шоколадною глазур'ю цукерки Старе місто мають корпус праліне на основі лісового горіха або кешью і начинку на основі кокосової олії з ароматом яєчного лікеру. Як поліпшувачі рецептури використовують молоко сухе та какао-порошок. Глазуровані шоколадною глазур'ю цукерки Планета мають круглу форму і обсипану шоколадною крупкою або вафельною крихтою поверхню. Праліновий корпус містить шматочки горіха смаженого з цукром. З праліновим корпусом на основі смаженого арахісу і какао-масла виробляють глазуровані шоколадною глазур'ю цукерки Півник золотий гребінець від АВК. Праліновий корпус цукерок Червона від АВК поліпшений додаванням какао-тертого та вафельної крихти. Цукерки глазуровані шоколадною глазур'ю та мають термін придатності 3 міс. Особливою куполоподібною формою відрізняються глазуровані шоколадною глазур'ю цукерки Чорна троянда, корпус яких складається з мигдального праліне з ароматом топленого молока та містять начинку на основі кокосової олії з ароматом капучіно. Цукерки Горіхова казка глазурують

376

377

шоколадною глазур'ю, а до складу пралі нового корпусу додають подрібнений арахіс. Цукерки Інтрига мають шоколадну глазур і праліновий корпус з використанням вафельної та карамельної крихти.

Цукерки Донна включають шоколадну глазур і корпус з маси типу праліне з додаванням сухого молока та кокосової стружки. їх поверхня обсипана вафельною крихтою. Відмінністю рецептурного складу цукерок Бомонд є використання у праліновому корпусі коньяку, а цукерок Міледі — смаженого арахісу та кокосової олії.