Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Полная МУ проведения Госэкзамена Бак УКР 1.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
28.09.2019
Размер:
3.63 Mб
Скачать

Технологічне обладнання пбм (1 частина)

1 Призначення, будова та принцип роботи щокової дробарки з простим качанням щоки. Як визначається для даного виду устаткування оптимальна частота обертання эксцентрикового вала?

2 Призначення, будова та принцип роботи конусної дробарки крупного дроблення. Чим конструктивно конусна дробарка крупного дроблення відрізняється від конусних дробарок середнього і дрібного дроблення?

3 Призначення, будова та принцип роботи конусної дробарки середнього дроблення. Яку виконує функцію в даній дробарці зона паралельності?

4 Призначення, будова та принцип роботи валкової дробарки з гладкими валками. Що треба зробити, щоб за допомогою даного устаткування можна подрібнювати міцні і пластичні матеріали?

5 Призначення, будова та принцип роботи бігунів з нерухомою чашею. Чому в бігунах котки встановлені на різній відстані від осі обертання коромисла.

6 Призначення, будова та принцип роботи молоткової дробарки. Чому молотки в дробарках мають однакову вагу? Що впливає на вагу і форму молотків?

7 Призначення, будова та принцип роботи роторної дробарки. Що впливає на форму біл?

8 Призначення, будова та принцип роботи барабанного кульового млина. Що таке коефіцієнт заповнення і як він впливає на продуктивність млина?

9 Призначення, будова та принцип роботи млина самоподрібнювання «Гідрофол». Чим вона відрізняється від барабанного кульового млина?

10 Намалюйте схеми барабанних кульових млинів, що працюють у відкритому і замкнутому циклах. Чому продуктивність млина, що працює у замкнутому циклі більше, ніж працюючої у відкритому?

11 Призначення, будова та принцип роботи вібраційних інерційних млинів. Чому для даного устаткування перед здрібнюванням готується за розміром матеріал?

12 Призначення, будова та принцип роботи вібраційного інерційного грохоту. Що впливає на продуктивність і якість просіювання?

13 Призначення, будова та принцип роботи вібраційного грохоту. Що впливає на якість просіювання.

14 Призначення, будова та принцип роботи циклона. Які параметри впливають на ефективність очищення газів?

15 Призначення, будова та принцип роботи электрофільтра. Що таке іонізація?

16 Призначення, будова та принцип роботи рукавного фільтра. За рахунок чого відбувається осідання часток на поверхні тканини?

17 Призначення, будова та принцип роботи гідроциклона. За рахунок якого параметра змінюється тонкість готового продукту?

18 Призначення, будова та принцип роботи прохідного сепаратора. На чому заснована повітряна сепарація?

19 Призначення, будова та принцип роботи циркуляційного сепаратора. Що таке швидкість вітання частки?

20 Призначення, будова та принцип роботи гомогенізатора. За рахунок чого відбувається усереднення дрібнодисперсного сипучого матеріалу?

21 Призначення, будова та принцип роботи пропелерного змішувача. Чому басейн змішувача виконується у формі багатокутника або з відбійними лопатями?

22 Призначення, будова та принцип роботи пневмомеханічноого змішувача (шламбассейн).

23 Призначення, будова та принцип роботи роторного бетонозмішувача. Чому змішування маси виконується протягом часу і від чого це залежить?

24 Призначення, будова та принцип роботи тарілчастого живильника. Напишіть умови до визначення частоти обертання диска (тарілки).

25 Призначення, будова та принцип роботи валкового (роликового) середньохідного млина. Чому для даного устаткування матеріал готується за розміром перед здрібнюванням?

26 Призначення, будова та принцип роботи гравітаційного бетонозмішувача. Чому дане устаткування застосовується тільки для приготування важких бетонів?

27 Призначення, будова та принцип роботи дозатора рідини з індукційною головкою.

28 Призначення, будова та принцип роботи кульового среднехідного млина. Чому дане устаткування працює тільки за замкненим циклом?

29 Призначення, будова та принцип роботи вібраційного самоцентрувального грохоту. Як перевірити, що вантажі, що врівноважують, підібрані правильно?