Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Dokument_Microsoft_Office_Word_4.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
22.09.2019
Размер:
494.08 Кб
Скачать

62.Проаналізувати поняття Інтернет та служби, що функціонують в мережі.

Інтернет- це об’єднання компютерів у світі, що з’єднані між собою телефоними лініями.

Інтранет- це використання технологій і протоколів інтернет для роботи в локальній мережі.  В інтернеті функціонують такі служби

1)www – це нескінченна елекронна бібліотека, яку можна використовувати для пошуку інформації.2) Веб-сторінка- це комплексний документ,що містить будь-які види даних: текст, анімації, графіку.3) Електрона пошта- забезпечує прийом і відправлення електронних листів. 4) Телеконференція – це групи, які обеднують користувачів, навколо спільних дискусійних тем.5) Блоги – це електронний журнал чи щоденник на веб-сторінці.Невеликі повідомлення записані в хронологічному порядку, останні записи знаходяться у верхній частині веб – сторінки. 6)Служба трансляції розмов інтернет- це передача повідомлення в реальному часі. (ISQ) 7)Інформаційно-пошукові служби забезпечують пошук потрібної інформації.

8) Служби телефонного зв’язку , що дозволяє зателефонувати у будь яку точку Землі.

63.Описати правила збереження і друку Web-сторінок та правила настройки рівня захисту для кожної зони безпеки в браузері Internet Explorer.

Збереження:У меню Файл потрібно вибрати команду Зберегти як .... Вказати місце на жорсткому диску, де буде збережена сторінка. У полі Ім'я файлу ввести ім'я сторінки. У полі Тип файлу вибрати потрібний формат файлу. Щоб зберегти всі файли цієї сторінки, включаючи графіку, фрейми, таблиці і т.д., потрібно вибрати Веб-сторінка повністю.  Для збереження тільки тексту і посилань потрібно вибрати Веб-сторінка, тільки HTML. Ця опція дозволяє зберігати інформацію про сторінку, але не можна зберегти графіку, звуки або інші файли.  Щоб зберегти сторінку або зображення, не відкриваючи їх, потрібно клацнути правою кнопкою миші на зв'язок з ним і вибрати команду Зберегти об'єкт як з контекстного меню. Для копіювання інформації в документ, виділіть інформацію і вибрати в меню Правка команду Копіювати або Копіювати з контекстного меню.

Друк: У меню Файл вибрати команду Друк та встановити потрібні параметри друку в діалоговому вікні.  Щоб роздрукувати фрейм або якийсь елемент Web-сторінки, потрібно клацнути на ньому правою кнопкою миші і в контекстному меню вибрати Друк фрейми або друк.

В меню ВИД обираємо пункт СВОЙСТВА ОБОЗРЕВАТЕЛЯ. Перейти на вкладинку БЕЗОПАСНОСТЬ. Вибрати зону із списка ЗОНИ, для якої необхідно змінити рівень захисту. Встановити необхідний рівень захисту.

64.Визначити правила завантаження Web-сторінки, використання журналу, додавання сторінки до папки "Избранное", підписки на Web-сторінки в браузері Internet Explorer.

Завантаження: В адресному рядку розпочати введення адреси. Якщо цей Web – вузол використовувся раніше, то засіб автозавершення запропонує адресу під час її вводу. Передбачувана частина адреси в адресному рядку буде виділена. Після того як було закінчення введення адреси, або коли засіб автозавершення підібрав адресу, натискаємо Enter. І відбувається завантаження потрібної сторінки.

Використання журналу:Панель оглядача дозволяє одночасно переглядати список посилань, таких як «Журнал» і відображати сторінк, що відкриваються за цими посиланнями, в правій частині оглядача.Наприклад, якщо натиснути кнопку «Поиск» на панелі інструментів, то панель оглядача відкривається, і її можна використати для пошуку потрібного веб – вузла.Можна переглядати папку «Журнал» вибираючі потрібний елемент на панелі інструментів.На панелі інструментів натиснути кнопку ЖУРНАЛ.Виводиться список папок, що аміщують посилання на недавно відвідувані сторінки. Щоб переглянути будь – яку сторінку, потрібно вибрати її з цього списку.Можна змінювати число днів, на протязі яких сторінки зберігаються в журналі.Чим довше вони зберігаються, тим більше займають місця на диску.Панель оглядача можна сховати, якщо ще раз натиснути кнопку ЖУРНАЛ.

Додавання сторінки:Перейти на сторінку, яку потрібно додати до папки «Избранное». В меню ИЗБРАННОЕ обрати пункт ДОБАВИТЬ В «ИЗБРАНОЕ». Вказати назву для даної сторінки та натиснути ОК.

Підписка: якщо ви хочете підписатися на новини будь-якого сайту в Internet Explorer версії 7 або вище, клікніть на значок RSS-розсилки на вибраному вами сайті, щоб відкрилася сторінка підписки на веб-канал.

У верхній частині сайту ви побачите кнопку «Підписатися на веб-канал» — натисніть її і підтвердіть своє бажання, повторно натиснувши кнопку «Підписатися». Нове повідомлення, яке з’явиться на сторінці, сповістить вас про те, що підписка на канал пройшла успішно.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]