Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
РЕФЕРАТ З ОТП.doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
22.09.2019
Размер:
146.94 Кб
Скачать

4. Оформлення перевізних документів.

- Замовник надає перевізникові пасажирський маніфест, завірений керівництвом організації-замовника;

-Заповнюється спеціальна форма електронного бронювання;

- Всі документи передаються в чартерний відділ генагента для оформлення чартерних квитків (при відсутності генагента оформлення чартерних квитків проводиться представництвом Аерофлоту).

Організація та контроль за виконання чартерів включає в себе: узгодження та уточнення графіка польотів, отримання дозволу від генагента, отримання дозволу від місцевих властей, отримання і вивірка флайт-плану, замовлення бортхарчування, організація обслуговування пасажирів та ін.

Розрахунки за чартерні перевезення: плата за чартерні перевезення може бути зроблена перевізнику тільки після повного завершення чартеру. Після завершення чартеру представництвом Аерофлоту направляється інструктивний лист депозитному банку про переведення сум з депозитного рахунку на рахунок Аерофлоту.

Сума вартості чартеру, що знаходиться на депозитному рахунку, розподіляється наступним чином: 2,5% комісійних - генагенту за оформлення чартерних квитків та обслуговування чартеру (при наявності генагента), 5% комісійних - турфірмі-організатору чартеру, решта перекладається депозитних банків на розрахунковий рахунок ЦМР .

Отриманням підтвердження ЦМР про переведення сум закінчуються розрахунки за чартерні перевезення.

Висновки

Переміщення представляє собою найбільш характерну рису туризму, а транспорт, що забезпечує це переміщення, є найважливішою галуззю, яка надає послуги туристичного типу. Без транспорту немає туризму, якщо не говорити про піших екскурсіях і походах, обмежених як числом туристів, так і відстанню.

Туристський транспорт підрозділяється - як транспорт взагалі - на: сухопутний, водний (річковий і морський) і повітряний. Питома вага окремих видів транспорту в туристських перевезеннях формується зазвичай по-різному в міжнародному та внутрішньому туризмі, а також у розрізі всієї країни або її регіонів.

Значення повітряних сполучень у туризмі зростала зі збільшенням провізної здатності літаків, підвищення комфорту, скорочення часу польоту. Особливо це відзначається з середини 50-х рр.., Коли з'явилися реактивні літаки зі швидкістю 700-950 км / год. Найбільша кількість туристів, особливо подорожуючих на далекі відстані, користуються послугами авіації. При цьому літак можна, фігурально висловлюючись, назвати транспортом індивідуалів. Найбільш масові потоки туристів, подорожуючих з курортної, ділової, розважальної, пізнавальної цілями, складають індивідуальні туристи. І саме вони найчастіше користуються авіаційним транспортом.

Системи міжнародного повітряного транспорту становлять не тільки міжнародні авіаперевізники і аеропорти, але і держави, пов'язані міжнародними повітряними лініями і забезпечують ці повідомлення, а також міжнародні організації в галузі повітряного транспорту, що приймають заходи до забезпечення його ефективного функціонування та безпеки.

У цій роботі розглянуті всі передбачувані заздалегідь питання: вивчення історії розвитку транспортних засобів, технічних забезпечень авіаперевезень, правові основи туристів, авіаційні перевезення в Росії.

Роблячи висновок, пояснюється популярність авіаперевезень з наступних причин:

- Авіація найшвидший і зручний вид транспорту при перевезеннях на далекі відстані;

- Сервіс на авіарейсах у даний час задовольняє потреби туристів;

- Авіаційні компанії, маючи міжнародні мережі бронювання, виплачують турфірмам комісійні, тим самим мотивуючи їх до спільної роботи.

Наявність різноманітних класів обслуговування і гнучка тарифна система, розрахована на споживачів з різним рівнем доходів, комфортабельність подорожі, швидкість, високий сервіс призводять до того, що авіаційний транспорт є одним із самих популярних у цей час.Крім того, турфірма має при роботі з авіакомпаніями можливість вибору взаємовигідного способу спільної діяльності (жорсткий блок місць, м'який блок місць, чартерні програми і т.д.), що також сприяє їх додаткової мотивації для співробітництва з авіакомпаніями. Майже всі авіакомпанії світу (різний тільки рівень доступу) представлені в глобальних комп'ютерних системах (Avadeus, Sabre, Worldspan та ін), що спрощує бронювання авіаквитків для турфірм і дозволяє задовольнити навіть складні запити клієнтів за лічені хвилини.

Таким чином, можна зробити висновок, що авіаційний транспорт необхідний у туризмі, тому що це більш зручний, комфортабельний і бистроскоростной транспорт.