Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
_ЗВІТ_ВТП_Шустова А.С...doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
17.09.2019
Размер:
4.15 Mб
Скачать
  1. Загальна характеристика підприємства

Центральний офіс – складається з двох менеджерів, які приймають замовлення у клієнтів враховуючи їхні побажання щодо дизайну майбутньої продукції (розмір, необхідні кольори,бажані коментуючі зображення),з одного менеджеру з друку, який востаннє перевіряє правильність створеного макету, коректує кольори зображення, щоб при друці отримати бажаний результат, а також з трьох дизайнерів, які розробляють дизайн замовленої продукції і створючи пробні макети відсилають замовнику та чекають затвердження, головним завданням дизайнера є проектування функціональних та естетичних властивостей предметів, та з одного бухгалтера до обв’язків якого входить вести розрахунки з клієнтами, видавати заробітну плату працівникам, звітуватись перед податковою.

Малий цех – складається з чотирьох працівників, які відповідають за якісну плотерну порізку, вчасно надруковану бланкову продукцію. Цех обладнаний усією необхідною високоякісною технікою.

Великий цех – поділяється на:

  • Цех зовнішньої реклами, який складається з 5 працівників , в цьому цеху наявні такі пристрої, як лазер та фрезер для порізки.

  • Склад на якому зберігається вся необхідна продукція.

  • Цех сольвент ний – який складається з 4 працівників, і містить всі необхідні прилади для роботи.

  1. Коротка характеристика продукції

Поліграфічна продукція необхідна в нашому житті, в тому числі у всіх галузях науки, культури, освіти, медицини. Вона використовується для особистих та виробничих потреб. За видом друкарської продукції, що випускається, підприємства можуть бути універсальними або спеціалізованими (газетні, газетно-журнальні, книжкові й т.д.).

Дане підприємство приймає замовлення на виготовлення різних видів друкованої продукції : візитки, флаєри, календарі, буклети, запрошення, листівки, фірмові папки і бланки, конверти,картонні сумки, вивіски для торгових центрів, етикетки.

Візитна картка один з елементів ділового етикету, невід'ємна частка побутового і особливо ділового спілкування. Візитні картки відіграють важливу роль своєрідних посвідчень особи, коли візитка знаходиться у руках партнерів, клієнтів чи знайомих, вона перетворюється на джерело інформації про вас та про сферу вашої діяльності. На теперішній час використовують декілька основних типів візиток: ділова, фірмова та особиста.

Найбільш розповсюджена є ділова візитка, у якій її власник виступає, як офіційне лице, що представляє свою організацію. Фон до такої візитки не має бути кольоровим. При роботі з іноземними партнерами потрібно використовувати двомовні візитки.

Виготовленню візиток дизайнери приділяють особливу увагу, слід правильно створити ескіз, вибрати розмір і спосіб виготовлення.

Флаєр – барвисто оформлена рекламна картка (листівка), яка повідомляє про проведення якогось заходу і, як правило, дає певні пільги при його відвідуванні. Флаєри ‑ поширена форма реклами місць дозвілля й різноманітних послуг. При виготовленні флаєра часто вказують тему, дату й час заходу, який проводиться, його учасників, а за необхідності ‑ схему проїзду. На відміну від запрошення (яке найчастіше є іменним), флаєр розповсюджується вільно і, як правило, дає знижку при придбанні вхідного квитка, товару або послуги.

Брошура - цей будь-який друкарський виріб в м'якій обкладинці, включає декілька листів, що скріплені між собою за допомогою клею, ниток, дужок або

навивки на пружину. Брошури здатні вміщати в себе набагато більшу кількість інформації ніж листівки або буклети. В такій формі звичайно здійснюється друк журналів, друк каталогів і навіть друк книг.

Етикетка - товарний ярлик, товарний знак, долучений до товару або до його упаковки, де зазначаються назва товару, його основні характеристики, параметри, ціна, фірма-виготовлювач тощо.

Вивіска - це дошка з будь-якого матеріалу, на якій зроблено напис, іноді з малюнком, що означає рід діяльності або назву підприємства, установи тощо, табличка. У вужчому значенні під вивіскою розуміється елемент оформлення фасаду, що містить інформацію про найменування особи, включаючи герби, емблеми, торговельні марки (знаки для товарів і послуг), або про її продукцію у вітрині споруди, де ця особа займає приміщення.

Буклет походить від французького ‘bouclett’- що в перекладі означає “колечко”. Він є аркушем з двома паралельними згинами і складається як ширма. Це додає виробу компактність і структурно розділяє інформаційні блоки: вони читаються по кільцю, звідси і назва. Тому інформацію можна піднести послідовно в заздалегідь продуманому ладі. Буклети ідеально личать для інформування клієнтів про товар або послугу в офісах продажів, на виставках, презентаціях, в місцях проведення рекламних компаній. Грамотний буклет містить відповіді на основні питання, які можуть виникнути у Вашого потенційного клієнта.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]