Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Метод вказ до держ атест.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
09.09.2019
Размер:
847.36 Кб
Скачать

Іv рівень

  1. Перевірка об’єктів шляхом огляду, обміру, зважування або перерахунку проводиться під час ______________________ .

  2. Виявити якість готової продукції можна шляхом _____________________

  3. Перевірка доброякісності документування проводиться шляхом ___________________________________.

  4. По відношенню до підприємства, яке ревізується ревізії поділяються на ___________________________________.

  5. Принцип ревізії при якому кожна наступна ревізія починається з моменту закінчення попередньої називається ___________________________

  6. До ________________ ревізійних документів відносять такі, які фіксують встановлений факт, подію, явище на момент їх виявлення.

  7. До _______________ ревізійних документів належать такі, що складаються вході кожної ревізії і містять інформацію про всі питання, що перевіряються, фіксуються і закріплюють виконані ревізійні дії і підтвердження.

  8. Регістром обліку власного капіталу при журнальній формі є ____________.

  9. Сума дооцінки поза оборотних активів, вартість активів, безоплатно отриманих підприємством від фізичних або юридичних осіб, інші види додаткового капіталу, називається _______________ _______________ ________________ .

  10. При обміні акцій на _____________ відбувається зменшення акціонерного капіталу та збільшення зобов’язань.

  11. Зобов’язання визнаються, якщо існує ймовірність _____________ економічних вигод внаслідок їх погашення.

  12. ПКО і ВКО до передачі в касу реєструються в __________ ____________ ___________ ___ ____________ ____________.

  13. Дохід визнається під час збільшення ____________ або зменшення ______________, що зумовлює зростання власного капіталу (за винятком зростання капіталу за рахунок внесків учасників підприємства), за умови, що оцінка доходу може бути достовірно визначена.

  14. У Звіті про фінансові результати згорнуто відображаються доходи і витрати від _______________ _______________.

  15. ________________ плани складаються, як правило на п’ять років і включають заходи по впровадженню більш досконалих форм і методів господарського контролю.

  16. Звернення ревізора одного контрольно – ревізійного органу до ревізора іншого органу з дорученням про виконання ревізійних дій має назву ___________ доручення ревізора.

  17. ______________ письмовий документ конкретної особи, складений з метою підтвердження певного факту.

  18. Факти, явища і випадки процесів господарювання, що документально відображені, в ревізії називають ______________.

  19. Операції, які в реальних умовах могли відбутися або не відбутися, називають ________________.

  20. Під ______________ _____________ необхідно розуміти здійснення операцій з недотриманням чинних законів, положень, правил, норм, стандартів, наказів, установок або дій посадових осіб, що перешкоджали об'єктивному здійсненню операцій.

  21. Спосіб ___________ ___________ __________ полягає у зіставленні між собою будь-якої документальної інформації, що відображає одну і ту ж господарську операцію.

  22. До _________________ ревізійних документів відносять такі, які фіксують встановлений факт, подію, явище на момент їх виявлення

  23. _____________ ________________ включає контрольні функції, які здійснюються керівниками (власниками) підприємств і організацій відповідно до чинного законодавства

  24. __________ ______________ ___________ це сукупність способів і прийомів перевірки законності, достовірності та доцільності операцій господарюючого суб'єкта шляхом документального дослідження, визначення реального стану, порівняння і оцінки результатів перевірки.

  25. Принцип ______________________ передбачає здійснення контролю з найменшими затратами, мінімальною кількістю працівників, які володіють спеціальними знаннями і навичками контрольної роботи.

  26. Методологія контролю – це ______________ господарського контролю і їх застосування.

  27. _______________ ________________ явища та процеси господарського життя, що здійснюються в межах окремих видів економічної діяльності.

  28. _______________ - це метод наступного господарського контролю, що складається із сукупності методичних прийомів, застосування яких дозволяє визначити достовірність звітності, обліку, їх повноту та відповідність чинному законодавству та встановленим нормативам.

  29. _________ ________________ ____________ дозволяє за зведеними матеріалами і звітами оцінити фінансово-господарську діяльність підприємства за певний період часу з метою виявлення невикористаних резервів підвищення якості продукції та зниження її собівартості