Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Метод вказ до держ атест.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
09.09.2019
Размер:
847.36 Кб
Скачать

4 Рівень

_____________ – це скорочене найменування організації, яке використовується в програмі «Парус-Бухгалтерія»

________________ – призначений для зберігання й використання в програмі «Парус-Бухгалтерія» найменувань постійних організацій - контрагентів та їх, банківських і податкових реквізитів, а також прізвищ, посад матеріально-відповідальних і підзвітних осіб.

________________ – це документ, який формуються лише на основі попередньої калькуляції

________________ по рахунках, для яких облік ведеться за принципом подвійного запису (балансові рахунки), відбувається за допомогою фіктивного рахунка «00», який не має субрахунків.

________________це принцип, сутність якого, полягає в тому, що КСБО розглядається як система, в якій всі її складові елементи й процеси, що відбуваються, взаємопов'язані з урахуванням як внутрішніх, так і зовнішніх факторів.

________________ - комплекс технічних коштів, що здійснюють збір і реєстрації облікових даних, їхню передачу, підготовку до обробки, безпосередню обробку, зберігання й розмноження

________________ - комплекс програм, що забезпечують реалізацію на ЕОМ конкретних функціональних завдань бухгалтерського обліку й проходження їх через ЕОМ, а також інструкцій з їхнього застосування

________________ – використаються для роботи з постійної й умовно постійною інформацією в програмі „1:С Підприємство ”

________________ – є спеціальними об'єктами, підтримуваними компонентом «Бухгалтерський облік», для ведення аналітичного обліку по рахунках бухгалтерського обліку.

________________ – це фізичні та юридичні особи, які мають економічні відносини з підприємством

________________ – це списки об’єктів, призначені для зберігання однорідної економічної інформації в програмі „1:С Підприємство ”

________________ – це принцип, при якому переваги, що очікуються від використання комп’ютерної системи, повинні перевищувати витрати на проектування, впровадження, вивчення, супровід.

________________ – це принцип, при якому комп’ютерні системи, що створюється, повинна мати достатній запас гнучкості, щоб забезпечити можливість реагування на зміну зовнішніх факторів.

________________ – це принцип, при якому комп’ютерної системи створюють паралельні інформаційні потоки, які контролюють один одного та забезпечують достовірність облікових даних.

________________ – це принцип, при якому комп’ютерна система повинна вирішувати не окрему задачу, а виконувати стандартні процедури і обробляти конкретну задачу окремий випадок при складанні алгоритму слід звертати увагу на масові операції і процедури.

________________ - це принцип, при якому комп’ютерна система передбачає постійне вдосконалення всіх видів його забезпечення (технічного, програмного, інформаційного та ін.).

________________ - це принцип, при якому комп’ютерна система, що проектується, повинна сприяти захисту активів підприємства від нераціонального їх використання і забезпечувати надійність та безпеку інформації в системі.

________________ - це принцип, при якому комп’ютерна система повинна проектуватися з урахуванням людського фактору та організаційних особливостей підприємства, вже наявних комп'ютерів і програм.

________________ – представляє сукупність коштів і методів побудови інформаційної бази (ИБ) бухгалтерського обліку.

________________ - сукупність методів і коштів для побудови економіко-математичних моделей й алгоритмів завдань бухгалтерського обліку.

________________ - процес перетворення облікової інформації й відповідна йому документація, що відображає послідовність і порядок виконання окремих технологічних операцій.

________________ - язикові кошти, які дозволяють спростити процес спілкування людини з ЕОМ

________________ - комплекс методів і коштів, що дозволяють обґрунтовано сформулювати вимоги до робочих місць, умовам роботи облікового персоналу

________________ регламентує процес створення й функціонування комп’ютерної системи, яке включає сукупність норм, відбитих у нормативних актах, що встановлюють структуру, функції, правовий статус.

________________ – це пункт меню в якому можна знайти команду «видалення помічених об’єктів»

________________ – в програмі „1:С Підприємство ” можуть бути регламентовані та спеціалізовані