Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
TEMA_6_Pravovy_status_i_organizatsiya_roboti_si...doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
07.09.2019
Размер:
287.74 Кб
Скачать

Угода про взаємодію Севастопольської міської Ради V скликання і Севастопольської міської державної адміністрації

 

Затверджено                                                           Затверджено

Розпорядження голови                Рішення сесії Севастопольської Севастопольської міської                                  міської Ради державної адміністрації

«16» _серпня  2006р._  № 867р       «01» _серпня  2006р._  № 484

 

 

 

 

УГОДА

ПРО ВЗАЄМОДІЮ СЕВАСТОПОЛЬСЬКОЇ     МІСЬКОЇ РАДИ V СКЛИКАННЯ І   СЕВАСТОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ       ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

 

 

м. Севастополь 2006 р.

 

 

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

Севастопольська міська Рада (далі - Рада) відповідно до Конституції України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», Бюджетного кодексу України, Земельного кодексу України, Регламенту Севастопольської міської Ради і Севастопольська міська державна адміністрація (далі - Адміністрація), відповідно до Конституції України, Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Бюджетного кодексу України, Земельного кодексу України, Регламенту Севастопольської міської державної адміністрації, з метою здійснення взаємовідносин  Ради та Адміністрації у рамках чинного законодавства України, а також для належного вирішення питань соціально-економічного, культурного розвитку міста, соціального захисту населення тимчасово, відповідно до цієї угоди, визначають основні напрями і форми взаємодії Ради та Адміністрації.

 

2. Порядок взаємодії ради та адміністрації

 

2.1. Рада в межах своєї компетенції на підставі рішень, а також угод між Радою та Адміністрацією може передавати Адміністрації повноваження з питань соціально-економічного, культурного розвитку міста, соціального захисту населення    м. Севастополя.

Рада контролює виконання переданих Радою Адміністрації повноважень у порядку, визначеному угодами між Радою та Адміністрацією і рішеннями Ради.

Адміністрація звітує перед Радою у частині переданих Радою повноважень. Період звітності Адміністрації про виконання переданих повноважень складає не менше одного разу на рік.

2.2. Порядок взаємодії Ради та Адміністрації визначається таким чином:

-  голова Ради (заступник) бере участь у засіданнях Колегії Адміністрації, у щотижневих апаратних нарадах у голови Адміністрації;

-  голова Адміністрації (заступник) бере участь в засіданнях Президії Ради і  щотижневих нарадах голови Ради з головами постійних комісій Ради, а також    головами районних у місті Севастополі Рад;

- голови постійних комісій Ради беруть участь у засіданнях Колегій відповідних галузевих управлінь Адміністрації;

-  депутати Ради беруть участь  у робочих комісіях, створених Адміністрацією (за погодженням);

- керівники Адміністрації і структурних підрозділів Адміністрації беруть участь у засіданнях постійних комісій Ради і  пленарних засіданнях Ради з галузевих питань;

-  керівники Ради та Адміністрації беруть спільну участь у загальноміських заходах;

2.3. Для розгляду питань, що мають важливе регіональне соціально-економічне значення, до взаємною домовленістю між Адміністрацією і Радою, проходять спільні засідання Президії міської Ради і Президії Колегії Адміністрації. За підсумками засідань ухвалюються спільні рішення.

2.4. Адміністрація інформує населення міста  Севастополя про ухвалені рішення Ради, розпорядження Адміністрації нормативного і регуляторного характеру, програми соціально-економічного розвитку міста через спільний інформаційний web-сайт Ради та Адміністрації.

 

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]