Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
zadachi_MTP.doc
Скачиваний:
22
Добавлен:
31.08.2019
Размер:
472.06 Кб
Скачать

Завдання 3

Концепція сучасної упаковки для згущеного молока.

Упаковка згущеного молока має бути у бляшанці, дизайн у блакитно-синьо-білих тонах. Маса упаковки – 400 г. Звичайно, на етикетці має бути зазначено всю інформацію щодо виробника та складу продукту, штрих-код, термін придатності. До такого стандартного для згущеного молока дизайну виробник має додати елементи, які будуть відокремлювати даний продукт від іншого згущеного молока. Необхідно розмістити логотип компанії-виробника, зображення певних персонажів, які компанія використовує при дизайні упаковок інших продуктів, застосувати ім’я компанії у назві згущеного молока. Зазначити, що згущене молоко виробляється з натурального молока без сторонніх інгредієнтів.

Завдання 4

Назва для ТОВ, напрям діяльності – виробництво та реалізація хлібобулочних виробів і печива в мережі власних торговельних точок:

«S&T» (“Soft & Tasty”)

Завдання 5

Концепція фірмового стилю випускної кафедри маркетингу вищого навчального закладу.

Кафедра асоціюється з серйозними викладачами, які мають вищі ступені. Проте існують люди, які там створюють шматочок креативу своєю присутністю. Викладачі користуються повагою у студентів та інших викладачів. Приймають участь разом зі студентами в різних конкурсах, програмах, створюють зустрічі, виїзди та мастер-класи.

Логотип має бути неправильної форми в пастельних тонах + небагато зеленого.

Обличчям кафедри є декан факультету.

Буклет в таких самих тонах як логотип, формату А5 в горизонтальному положенні, не товстий, інформація стисла, проте зрозуміла.

Існує свій сайт, де надана вся інформація; є форум; новини; правила вступу; все, що стосується екзаменів та важливих робіт; всі викладачі.

Сама аудиторія викладацької кафедри простора й велика. Столи стоять у вигляді круглого столу, що дає відчуття спорідненості. Викладачі готові пояснити все студентам, які до них звертаються та створюють додаткові заняття, де можуть пояснити все, чим зацікавиться студент у сфері маркетингу.

За кафедрою закріплені деякі студентські організації, які проводять активну діяльність, додаючи честі кафедрі.

Викладачі кафедри маркетингу відрізняються професіоналізмом; спеціальними цікавими програмами проведення семінарських занять, що надає певної практики студентам; заохочуванням студентів щодо прояву креативності та власних ідей; створенням невимушеної атмосфери в аудиторії, де можна легко працювати та творити.

Слоган: «Хочеш стати маркетологом? Стань ним! З нами це легко!»

8

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]