Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Методичка переддипл практ.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
27.08.2019
Размер:
95.74 Кб
Скачать

6. Вимоги до складання звіту з практики

Звіт повинен бути написаний ясно та зрозуміло на аркушах стандартного паперу /формату 210 х 297/, з одного боку. Графічні матеріали /ескізи, плани, схеми/ можуть виконуватися простим олівцем на міліметрівці того ж самого формату.

Всі сторінки звіту повинні бути пронумеровані та скріплені обкладинкою з білого креслярського паперу, зовнішній бік якого є титульною /дод.1/. З початку звіту, після титульної сторінки на окремій сторінці наводяться "Зміст звіту" з переліком розділів та номерів сторінок /дод.2/. Звіт повинен складатися із таких чотирьох частин: вступ, характеристика АСП, індивідуальне завдання, висновки.

У вступі необхідно показати мету і завдання розв'язувані АСП. В основній частині звіту, у розділі "Характеристика АСП", розглядаються кожне з питань, наведених у розд. 5 "Зміст практики" даних методичних вказівок. Технологічні карти і табелі обладнання складають згідно з дод. 3.

У розділі "Індивідуальне завдання" наводять результати і матеріали дослідів, виконаних практикантом відповідно до індивідуальних завдань, отриманих у керівника на початку практики. Орієнтована тематика індивідуальних завдань наведена у дод. 4. Крім того, у розділі описують самостійну практичну роботу, виконану студентом під час проходження практики, а також пропозиції удосконалення виробничих процесів, пов'язаних із розробкою індивідуального завдання та особистої практичної діяльності на даному АСП.

У висновках подають напрямки та шляхи вдосконалення процесів і технологій ТО та ремонту автомобілів, пропозиції щодо використання матеріалів практики у курсовому або дипломному проектуванні.

Обсяг пояснювальної записки звіту, становить не більше як 50 сторінок без додатків. У додатках виносять зразки документації, якаведеться на АСП, інструкції та інші матеріали, які не є результатом самостійної роботи студента.

Викладення матеріалу повинно бути точним, без повторювання.

Слід звертати увагу на правильне використання технічної термінології і дотримуватися ділової, літературної форми викладання. Не допускається переписування до звіту загальних положень із підручників та інших літерату4рних джерел. Матеріал з літературних джерел може братися лише для порівняння фактичного положення справ на виробництві з тим, яке повинно бути.

7. Орієнтований графік проходження практики

1. Оформлення на роботу, інструктаж з ТБ,

отримання спеціального одягу 2 %

  1. Участь у виконанні виробничих завдань Щоденно

  2. Загальне знайомство з АСП 4%

  3. Відділи та служби АСП 10.. .28 %

  4. Зони обслуговування та миття 8... 16%

  5. Діагностика 2... 10%

  6. Зона ремонту 6... 12%

  7. Цехи, ділянки, відділення ' 20...30%

  8. Виконання індивідуального завдання, робота на звіт Щоденно

  1. Оформлення та захист звіту про практику 8%

  2. Розрахунок, вибуття з місця практики 1 %

Додаток 1

Форма титульного аркуша до звіту про практику Міністерство освіти і науки України

Академія педагогічних наук України

Навчально-науковий центр професійно-технічної освіти

ЗВІТ

з переддипломної практики

на СТО СП "Автосаміт", м.Київ

Студент гр.____ _____________________

П.І.П

Керівник від ННЦ ____________________

П.І.П.

Керівник від АСП ____________________

П.І.П.

Додаток 2

ЗВІТ